Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#624622 Dr. ursi Előzmény: #624502

kreatív könyvelés ?

gondolom hallottál már róla ...

egyébként várjuk meg a következő közzétételét ekbnak.

-

a hufra majd visszatérünk.

245-nél is szólni fogok (ui a 240 zárójelben volt) s remélem pár tíz fillér v 246 még belefér a találatba ... bár tudom ti fillérre pontosan mondjátok meg az aljat és a tetőt :o)

és 350-nél szintén vissztérünk rá.

itt is fenntartva mondjuk h 346 lesz csak :o)))

a lényeg asszem érthető.

csak az ilyen kukacoskodóknak nem mint te.

-

1% jbk. szintén zenész. majd jelzem amikor odaérünk h szóltam.

-

vannak ügyefelek akik nem.

vannak akiknek én nem.

s vannak akiknek én.

nem vagyok tökéletese.

vannak hibáim.

volt akinek buktam, de sok olyan van akinek gyarapítok, nem kicsit. nagyon.

sok függ az ügyféltől.

tőke mennyi. mit enged. mennyire szól bele. milyen piac lehet. milyen pénze van. értsd huf v más.

most csak a tegnapit mondom otp eladás, amikor elment papír sírt h miért nem hívtam fel h vonjuk vissza hiszen láttam h továbbmegy.

persze délután láttam h továbbment.

de honnan a ****omból tudtam volna h továbbmegy és azt meg végképp nem h meddig.

ja ha ő tudta akkor miért nem szólt, neki is ott a telefon.

a baromja.

3-szor játszotta el már ezt h viszavonta aztán néztük ahogy visszaesett a papír.

tegnap egist nem adta el, 40400nál ricsit.

ezért van beradgadva egy nagycsomó papírba, mer mindig várta h mejad még tovább még tovább. de ő okos.

ma gondolom örül mint majom a farkának h szőrös h eladtuk tegnap otit .

na ilyen ügyfelekre nincs szükségem.

de sajna vannak :o) sokan.

ez az egyik típus.

-

te az a típus vagy aki mindenbe belepofázna és mire megindítottunk volna tegnap egy dax sortot addigra már rég be szakadt volna, mert várjunk még mert nem jelzett be ez meg amaz, meg mi van ha tovább megy meg majd ha töri a mittoménmit.

közben szarrá kereste magát ügyfél, akinek én döntök.

#624583 gilgalad Előzmény: #624558

A te definíciód szerint a fidesz magyargyűlölő és magyarellenes. 8 éve pusztítják a várost ahol lakom, azóta fizetek ingatlan adót (építményadóként becézve), tavaly 50%-ot emeltek rajta! Ez csak egy szelete a tortának. Hogy ki a megalomán hatalommániás, azt az épeszűek sztem jól látják. Ahhoz képest, hogy jól neveltnek tartod magad, naponta uszítasz, fröcsögsz, gyalázol másokat.

On: ma meg lesz a 293-as szint?

#624576 Előzmény: #624573

Köszönöm, az rendben van, csak hirtelen megijedtem, hogy einstandolható a bankmentésre a náluk jegyzett befektetési alap is €20.000 felett. Az, hogy az alap bukhat, az egy más kérdés.

#624573 Euroman Előzmény: #624559

a BEVA az alapokra csak 20.000 EUR-ig garantál...szvsz az összes alapban lévő pénzedre...

#624559 Előzmény: #624213

"de sajnos bef alapoknál csak 20.000 euro..."

Erről még nem olvastam, ezt kifejtenéd? Úgy érted, hogy ha egy bankban jegyzel €20.000 felett befektetési alapot az is einstandolható? Összesen €20.000, vagy alaponként €20.000?

#624558 Előzmény: #624147

OFF A fejbekólíntást először úgy hívták, hogy háromszázmillió ezüstpénz ibolyka, aki lefeküdt az szdsz-nek, a második pedig az utána jövő magyargyűlölő horda volt, amely a marxista jövőképét az alábbiakban definiálta: "ágazati minimálbér" - amivel kinyírták volna a cégeimet, mert a multik jövedelméhez hasonló adózási színvonalat várt volna el, valamint az "ingatlanadó", ami nettó magyarárulás és a nyilt magyarellenes gyűlölet megtestesülése volt. Mindezen túlmenően az ország kifosztása és idegen helytartóság kialakítása, amiben a magyarok nem rúgnak ladbáda. Az az ámokfutás pedig, amit azóta művelnek, az teljesen szembefordított a toleráns önmagammal, különösen simor andrás nemzetközi terrorista csinovnyik ámokfutásával.

Ezekkel szemben zéróvá vált a toleranciám, mert nincs mit tolerálni rajtuk. Csak a demokratikus énem tart vissza attól, hogy radikálisabb megfogalmazásokat tegyek ezekkel kapcsolatban, és a jólneveltségem, hogy megmondjam, hogy mit tegyenek a hová és milyen mélyre. De amugy a korábbiak ismeretében tényleg fel sem foghatom, hogy a teljes baloldal csupa persona non gratára képes kizárólag építeni, mert annyira görcsösen ragaszkodnak a hatalomhoz, hogy még egy senkiházit is képesek pártelnöknek tartani. Azt hittem, felveszik a bukásra, aztán dobják és hoznak valaki "tisztát", aki majd épít valami újat. Erre ugyanazok tartják a kezükben a hatalmat, mint korábban, ami sokminden, csak éppen:

nem demokratikus.

Hiszen bármennyire is röhejes, sokak számára talán nevetséges, de tessék csak belegondolni: 2008-ig a baloldal simán dobta a bukott politikusokat és még ha burleszkbe hajló tragikomédiás haknival is keresett valakit tisztességes új választás kiírása helyett (hatalom rulez jeligére), azért csak összehozott egy bájgúnárt és egy libajnait.

Node azóta eltelt négy év, és pontosan ugyanazok a bukott, magyargyűlölő, magyarellenes és teljesen lejáratódott lényeg ülnek ott, akik előtte. Sőt mi több, már a részegen beszédet tartó szekerest is előhúzták és a többi vérkomcsit is. Ez valami olyan szinten döbbentett meg, amire nem tudok mit mondani. Utána meg jön a "minden marxistának saját pártot" ideológia és én azt látom:

mára nem létezik a baloldal, csak ezeknek a törpediktátoroknak a konglomerátuma, amiben NEM ENGEDIK KI a hatalmat a kezükből UGYANAZOK a személyek, akik buktak és ami demokratikus rendszerű pártokban valójában MAGA A NONSZENSZ. Vagyis, szó sincs demokratikus pártokról, immár teljesen egyértelmű, hogy még a Fidesznél is diktatórikusabb, belterjesebb, nyiltan magyarellenes pártokról van szó, amit sajnos egy demokráciában tűrni kell, de szeretni, vagy elfogadni őket semmiképpen sem kötelező.

Aki pedig olvasott, az pontosan tudhatja azt is, hogy mennyire szemben álltam a hitelezéssel, a "húsz évesen családi ház kell" című ideológiával és hogy már mióta írtam, hogy valójában a magyar GDP zuhanórepülésben van, mert a reálgazdaság leépül és csak az adósságnövekedés mutatja pozitívnak.

Az egy más kérdés, hogy akkoriban ezzel tényleg egyedül voltam, és ez némileg elbizonytalanított engem is, de különösen azért, mivel a Fidesz sem csinált semmit, nem járt be a Parlamentbe, nem balhézott, Orbán 2002-es beszéde a TV-ben pedig nem múlt el nyomtalanul a fejemből, mert annyira Kádár retro volt az egész, hogy tiszta képzavar volt - nomeg magányos dolog szembenállni valamivel, amit nem lehetett akkoriban még megfogni. Most sikerült, csak ennyi a változás.

Ja igen, aki pedig olvasgatta a 2006-os "Én költségvetésem"-et is, az pedig főleg tudhatja, hogy én mit ajánlottam b. figyelmébe ElQro-nak és libajnainak is, és hogy miért nem vagyok annyira elfogadó 2010 óta.

Nem tehetek arról, hogy ez a kormány valósítja meg az "Én költségvetésem nagyjából 90%-át, a maradék tízzel pedig nem megy szembe.

Én kérek elnézést, hogy nem köpöm magam szembe, hogy amit 2006-ban elfogadhatónak tartottam volna (helyesebben elvártam volna) ElQro esetében, és aminek érdekében kampányoltam mellette, hogy legyen még egy ciklusa, hogy megcsinálhassa, azt most nem hazudtolom meg, és tetszik, hogy valaki megcsinálja.

Számomra ebben sem párt sem személyfüggőség nincs, aki megcsinálja, az nekem tetszik, aki meg szembemegy vele, az nem. Az, hogy közben sikerült rendszerbe foglalni a magyarellenes terroristák módszertanát a marxizmusban, az csak egy teljesen lényegtelen mellékszál a fentiektől függetlenül.

BTW: Nem neked szól, csak úgy eszembejutott, hogy néha hasznos az, amikor valaki minden forumon mindig ugyanazon a néven írogat, ellentétben másokkal.

#624557 Előzmény: #624029

Pontosítsunk.

Én nem változtattam meg a véleményem attól, hogy a JP Morgan mit írt, hanem ugyanazt mondom, mint korábban. Vagyis a JP Morgan változtatta meg a véleményét, aminek én történetesen örülök, mert végre rájöttek, hogy mi a valóság.

Egyebekben felhívom figyelmed arra, hogy pont azt írtam, hogy most meg kezdenek már lassan átesni a ló túlsó oldalára, és olyan szinten "hype" kezd kialakulni, aminek már nehéz lesz megfelelni. Mint írtam, a 3,25% alapkamat még nekem is erős, pedig engem nehéz azzal vádolni, hogy ne bíztam volna abban, hogy a magyargyűlölő csinovnyik elzavarása komoly előrelépés lesz.

#624504 xmann Előzmény: #624480

Egyébként az ecb mérlege hónapok óta durván zsugorodik. De mindegy, az ide írók jelentős részét a tények nem zavarják !

#624502 xmann Előzmény: #624475

Ursit az ilyen bonyolult kérdések csak megzavarják :) ha azt mondja hogy intervenial az ecb akkor hidd el. Mint ahogy azt is hogy idén 240 lesz az eurhuf jövőre meg 350. És 1% a magyar alapkamat.

Nem szeretnék az ügyfele lenni :)

#624481 Dr. ursi Előzmény: #624480

azt nemtom :o) miért azt naponta közlik ? :o)

rossazbb eset ha nem az ekb az ... hanem a betéttörv miatt a betétesek váltanak ... mondjuk ez eu gazdaságátkihúzhatja a reciből kiválképp franciát de csak számszakilag nem valós termelés csak a gyenge euróban kimutatva exportnak értékben jó mennyiségben ua.

#624475 ikszf Előzmény: #624468

miből interveniálna? usd devizatartalékot ad el az ekb?

Ha nem ezt teszi, akkor növekedni kéne az ekb mérlegének, nempedig csökkenni.

Simán vághatna kamatot, vagy pénzt nyomtathatna, ha gyengébb eur-t szeretne látni.

Vagy arra gondolsz, hogy fed adja az eur tartalékát?

#624468 Dr. ursi Előzmény: #624247

hát ez jött be.

usdjpy és eurchf bizti

és eurusd kérdéses :o)

megjegyzem azért volt kérdéses mert hetek óta komoly intervenció van benne.

gondoltam szólok :o) mert nem hivatalos a dolog (ekb), de látszik a csárton.

emelkedni akarna.

de minden kísérletét komolyan durván verik vissza: ezek a gyertyák csak intervenciónál ilyenek.

eurchf-et tolja felfelé …

#624452 ikszf

eurchf-et tolja felfelé a 200 naposa, 1,25-ös sávból is kitörni látszik (egyelőre)

ez jót tenne a ft-nak is

#624408 Sumér harcos Előzmény: #624403

természetesen vicceltem....

innen azért kori lehetséges lassan...naposon vannak erősen legyepált indik..

de már többen 280 alá elemeznek....

ez esetben a C=4 és az 5fent elméleti teoria hatalmasat bukik

#624402 w_ee_d Előzmény: #624387

bernie mai beszédéből,portfolios megfogalmazásban : :D :D

Bernanke megjegyzése szerint az idei amerikai költségvetési megszorítások jelentős fékezőerőt fejtenek ki a gazdaságra, amelyet a magyar !?!?!?!?! :D :D monetáris politika nem tud teljes mértékben ellensúlyozni. Egyúttal megjegyezte, hogy a javuló amerikai ingatlanpiaci, illetve az európai reálgazdasági helyzet segíti az amerikai gazdaságot is.

Nem igaz hogy Matolcsy pont ezt ne tudná elintézni :D