Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vakmajom

Re: nincs cím

#624582 xmann Előzmény: #624554

Ha mindenki így gondolkodna, oregkorodban ki gondozna? Elárulom: senki. Az én gyerekeim fognak mert te kényelmi okokból nem akarsz gyereket. Teljesen érthető hozzáállás de ez társadalmi szinten összeomlást hozna. Ez olyan mint a blicceles a buszon: neked kényelmes mert más fizeti a tarifát , a buszt, amit te is használsz. Önző megoldás

Rozsdaskilincs: ne félj ha idősebb lesz nem lesz már ennyire vidám a helyzet :) tapasztalatból mondom :)

#624554 rbbj11 Előzmény: #624353

ez érdekes, mennyire elterjedt (tév?)hit, hogy gyerek nélkül nincs értelme a pénzkeresésnek. Tudom, én vagyok kisebbségben, de én kiválóan megtalálom enélkül is az értelmét mind az életemnek mind a pénznek.

#624553 rbbj11 Előzmény: #624357

sok férfi szeret sperma- és pénzdonor lenni, aztán elmenni sörözni. Ez ma is minta, ha talán nem is nagyvárosban tipikus, de kisvárosban még tuti a döntő többség

#624551 rbbj11 Előzmény: #624370

" A molett hölgyek meg sokkal finomabbak ezt a férfiak tudják. "

:OOOO miben finomabbak vagy hogy érted?? Mondjuk az is relatív, kinek mi molett....akárhogy is, sose volt olyan barátnőm, akinek átlag feletti a testtömeg indexe és feleségemé is az ideális sávban van... lehet, nem vagyok ffi? :D

A test elenyészik, de azért mégis azzal fekszel le, nem? ;)

#624547 Netmaster Előzmény: #624328

Ja, lakópark meg jól kereső családok, úgy könnyű. Hát nem ők fogják az országban a születésszámot emelkedő pályára állítani, gondolhatod.

#624389 lagwagoner Előzmény: #624382

Az első mondatodban benne is van hogy ez valójában nem gazdaságilag megalapozott jóllét amire én utaltam. És ennek az alátámasztása a második mondatod, hogy "ezt én nem csinálom tovább". Ugyanis ahol ez elhangzik ott nincs jól élés. A kiizzadt, túlterhelést, adósságot igénylő kényelem(! kvázi jólét) az nem jóllét. Egy jóllétben az adósság és az ezzel járó stressz fel sem merülhet. Tehát ez egy illúzió egy hamis kép, egy rosszul megválasztott egzisztenciális út (by _AT_) amit te leírtál...

Egyébként nézd csak meg: Te jólétet használsz, én viszont jóllétet ;-)

http://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/gazdasag_kozgazdasz_anglia_magyarorszag_gdp_seaford

#624382 Rozsdáskilincs Előzmény: #624375

"Épp, hogy a feltételeket kell megteremteni a családalapításra azzal akivel kvázi gazdasági közösségben tudsz együtt élni."

Azt gondolom a jólét az oka hogy felborultak a szerepek. Ma már minden nő képes otthonhoz jutni eltartani magát vagy gyerekét. szvsz ettől nőtt az egójuk ami azt sugalja nekik a nehézségek láttán hogy na ezt én nem csinálom tovább. Pedig valószínű hogy egy másik férfival hasonló utat jár majd be, mivel a férfitipust ő választja:) Ezért van hogy elérkezik egyszer oda hogy tudja hogy nem az igazi de megfelel ezért már nem akar másik kapcsolatba menekülni. Felébredt latja a valódi életet:) Persze ehhez kell pár kapcsolat és nem pár hónaposak:)

#624381 lagwagoner Előzmény: #624373

"Egy nő nemtud ennyi örömöt okozni egy férfinak mint egy gyerek, pedig az anyja is igyekszik:)"

Ezt könnyen el is hiszem. Komolyan.

#624377 Rozsdáskilincs Előzmény: #624372

manapság rosszul sül el az egyén részére, ezért nem teszik meg. A világot mozgató folyamatok érték ezt el,""

Az emberek hajlamosak az álmodozásra ez még nem is volna baj. Majd idővel többnyire megértik az élet nem álom. Nehéz sok türelmet igényel, kérdés te mit akarsz a magadéval kezdeni boldog akarsz e lenni és mit teszel ezért? Mindig a másikban keressük a hibát fogadjuk csak el hogy nincs se tökéletes nő se tökéletes kapcsolat. Mindenki szürke kis egér a maga nyavajájával így valszin megfogja tapasztalni élete során a kapcsolatok sötét oldalát ami ugye szinte elkerülhetetlen mível csak emberek vagyunk nem valami állom lények ahol minden szép és csak nekünk jár minden.

#624375 lagwagoner Előzmény: #624369

Tény, hogy a fiatal férfiak sem jobbak, ezt nem állítom. Igazából a fiatalok az 50-200e-es bunkfonjukon lognának egész nap panaszkodva hogy szar az élet. Az ilyenek ne is nagyon szaporodjanak, csak az adómat erodálják. Egyébként _AT_ már ezt nagyon szépen kifejtette egy másik topicban (szokatlan válasz a vagyonosodásra), hogy kinek kéne mikor házasodni és családot alapítani. Épp, hogy a feltételeket kell megteremteni a családalapításra azzal akivel kvázi gazdasági közösségben tudsz együtt élni. Különben: válás, tragédia, megtört gyerek.

#624373 Rozsdáskilincs Előzmény: #624362

Tiszta szívemből, örülök. A célom felnevelni ezt a gyereket családban, bár nem könnyű az anyja ugye vele jár:) Ma például mikor megjöttem odarohan hozzám átkarolja a lábam puszit ad szia apuka mondja, majd kiugrik a bőréből. Egy nő nemtud ennyi örömöt okozni egy férfinak mint egy gyerek, pedig az anyja is igyekszik:)

#624372 lagwagoner Előzmény: #624347

"de nem csodálom amikor a ****k házasságát népeszrűsítik útonútfélen."

ja, ha sok ilyet lát azért akar férjhez menni a pasi? Hát ez megaLOL...

Nem: önmagával az elkötelezettségtől félnek az emberek és joggal. Azt látják ha aláírsz/elfogatsz egy kötelezvényt (hitelszerződés, hűségnyilatkozat, munkaszerződés) az manapság rosszul sül el az egyén részére, ezért nem teszik meg. A világot mozgató folyamatok érték ezt el, nem a pasik (na jó kicsit a büdös nők is :-)). Gyereket meg ráadásul nem lehet visszacsinálni.

#624370 Rozsdáskilincs Előzmény: #624357

Szerintem durva vagy nőtársainkkal. Meg fiatal is lehetsz mert nem tudod minden nőből sárkány válik válhat idővel. Kérdés tudod e kezelni ezt a nemes feladatot. A családod és magad érdekében vagy önző módjára csak minden jót magadnak akarsz egy kapcsolatban:) A koszos embernek is meg van a párja valahol ha neki jó hát az ő dolga dolguk. Sokfélék vagyunk. A molett hölgyek meg sokkal finomabbak ezt a férfiak tudják. Nem véletlen volt mindig a telt az ideál a múltban:) Nem azt mondom van egy határ, mert hozzá is kell férni a mézes csuporhoz:) A szépség egyébként is múlandó és megszokja az ember. Mint a mondás mondja azt is unja vlaki. Keresd az embert a nőben. A teste ugyis elenyészik, na meg a tied is.

#624369 w_ee_d Előzmény: #624363

ehhez kellene megfelelő férfiállat állomány,hogy segítse a gyengébb nemet :D

Csakhogy sokan magukon sem tudnak segíteni,nemhogy máson...re sok tutyimutyi

#624368 lagwagoner Előzmény: #624364

"van aki a dundibját szereti :o) és minél dundibb annál több rexona kell :o) "

:-S jajj....pfúj...