Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#624614 Ricsi Előzmény: #624605

Azért ez megtörtént az egész világon, dax felment kb 560-ig, most meg 360. 200 pötty esés pár óra alatt...

#624609 BudFox Előzmény: #624603

áh..az észtelen emelkedés....de most is még küzdenek...de mire ? kérdem én ? a semmire....

sosem lesz ez másképp.... mindig vannak ilyen eszetlen szakaszok.

#624605 Waszeitung Előzmény: #624598

Csodálatos volt ez a tegnapi felhúzás,majd ez a ma reggeli beöntés...teljesen kizártnak tartom hogy szándékosan történt.

Gyakorlatilag tegnap vszeg minden shortost sikerült kicsapniuk...

#624600 BudFox Előzmény: #624597

Es.F

előbb -1 %

már -1.24 %

érdekes lesz a nap....de nem tudok itt lenni...este benézek..addig nyomjátok le a piacot :D

shortom tartva !!!

tegnapi shortok zárva ny…

#624598 Tapasz

tegnapi shortok zárva nyitóban. A korábban nyitottak még megvannak

#624597 BudFox Előzmény: #624390

Na....minket tegnap a nagy semmire jól felhúztak....

akkor most kérjük vissza a longosoktól ma a tegnapi indokolatlan emelkedést, meg még megfejelve legalább 250 pontos eséssel

ha igazságos lenne a tőzsde :D

úgynézem tegnap végetért a nagy rally....ma is már óriási esésben van az SP futures.

#624390 Waszeitung Előzmény: #624322

Hali!

Oti topikban már 5500 ról beszélnek,rögtön elővették az öröklongos szemcsit....pár száz ponttal lejjebb én is long irányba fordultam,bár kissé csodálkozom Oti megindulásán,de ám legyen.

Re: ds

#624342 Rozsdáskilincs Előzmény: #624325

Hathor.

Látod itt a példa a mai nap (elmúlt napok), várhatják lefele attól még szépen hasítunk a megfelelő irányba. Örülünk és mosolygunk a képzeletbeli bajszunk alatt:) És nem hiszünk senkinek:) Szép lassan átvándorol a pénzük a mi számlánkra:) Mi itt a hiba mi idegesítő:)Konokul megyünk a magunk feje után. Ez a piac ez a kereskedés. Nem mások nyavalygására fordítunk energiát.

Re: ds

#624325 Rozsdáskilincs Előzmény: #622824

"nem bírom tovább ezt az állandó pocskondírozást, elégedetlenséget. Az állandó forint gyengülés várást, az állandó részvényár zuhanás várást, az állandó kormány szapulást, azok oda vissza harcát, ha a másik van vezetésen."

Hathor. Ehhez én is hozzáakartam szólni aztán elfeledtem. Mivel Ex eszembe juttatta.

Na. Nem nagyon értem a kifakadásod. A piacon két főszereplő van az eladók és a vevők. Akiket te szidsz és kiborítanak a te párjaid tőlük veszel mikor te longot nyitsz. Ha nem lennének akkor ki a csudától vennél mikor pozit akarsz nyitni. Tehát alap feltétel hogy szükség van az ellentétes gondolkodásúakra. Minél többen vannak annál könnyebben nyithatsz pozit:) A másik észrevétel ha ezt a problémát nem tudod kezelni akkor hogy csudába birkózol meg a kereskedés pszichológiájával ami egy valós nyomás.

"Majd euforiában visszajövök"

Na akkor már későn fogsz a porodra lépni. Nekem úgy tűnik mintha visszafelé fejlődnél. Nagy papírokról átmentél a vacak komolytalan papírokra.

Jó szándékkal írom! Nem akarlak basztatni.

#624322 Frontin Előzmény: #624321

Sziasztok!

Na végre talán indulgat az a várva várt utolsó nagy forgalmú emelkedő szakasz, amit később még megtámogat majd a korán nyitott shortok zárása is. Több lehetséges célárat lőttem be magamnak. Az egyik az v.hol itt volt, de a valószínűbb forgatókönyvem szerint még innen min. lesz pár száz pont felfelé, de akár az 1000-et sem tartom kizártnak. Lassan érdemes lesz felkészülni az első pakkok (short) nyitására.

Nem állnak valami fényes…

#624258 Tapasz

Nem állnak valami fényesen a hati shortjaim

#624169 BudFox Előzmény: #623180

USA szerintem ma sem fog esni....

ez már hányadik hét is ? Goldman Sachs szerint nincs baj, emelkedhetünk tovább :DDD célár 1750 :-)))

másik hír szerint hirtelen fog majd lépni a FED.

Itt kérem komoly, világszintű beültetés folyik...sokan évekre be fognak ragadni, vagy kénytelenek lesznek ugye veszteséggel eladni....akik a médiát uralják, meg a bankrendszert, megint ők irányítanak...a sok hülye ember meg elhisz mindent odaát...