Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Formula 1

Re: nincs cím

#92129 joco9 Előzmény: #88950

Futam van !Jók a szorzók a bukiknál látszik hogy most nincs favorit ráadásul a mclaren is feltámadt ezért széles mosoly :)))))))))

#84163 joco9 Előzmény: #84086

Webber áthúzta a számításomat a végén de nem baj.A versenyt mindenképp nézni kell mert az időjárás miatt nagy keveredés lehet.Tehát nincs favorit bárki nyerhet minden az időjárástól függ természetesen ha nem esik akkor sima red bull siker lesz!

#84086 joco9 Előzmény: #84067

eső szemerkél tudjuk hogy a Vettel ügyetlen esőbe :)))))

szóval alakul Webber lágy gumival nyerte az első felvonást nekem meg a számlámon levő összeget növelte :))

Valahol hasonló a F1, mi…

#84069 Ricsi

Valahol hasonló a F1, mint a foci. Ott is a vezetés gondolja azt, mindent megmondhat. Fizetési sapka, nem használunk kamerákat, stb, stb. Valahogy megbolondult a világ.

Ezeket a szervezeteket a csapatok hozták létre, hogy őket képviselje. Erre néhány ember átveszi a hatalmat, és azt gondolja, neki joga van változtatni. Pedig szerintem nincs.

#84067 joco9 Előzmény: #62394

jelentem futam van a hétvégén!

Vettel :2 szeres szorzó

Button:3.5

Jelenleg az edzés előtti ajánlatok a bukiktól.Viszonylag nyirkos hűvös idő van ami a red bulloknak kedvez de várjuk meg az edzést és a súly adatokat!

#71075 Waszeitung Előzmény: #71023

Azért kíváncsi leszek erre,Berni azért nagyobb nagyobb csivány attól hogy így "levágja"az aranytojást tojó tyúkot,őt is szerződések kötik évekig,csúnya sok pénzt kellene fizetnie....sztem lesz itt még csörte.

#62423 joco9 Előzmény: #62394

a futam előtt 2 szeres az első kör után 1.10 szeres pénzt fizettek Buttonra

#62387 joco9 Előzmény: #62385

Nem 3. Vettel a sok okos mérnök már megint nagyon tudott számolni egyszerűen ezt már nem hiszem el

ezt megint vinni fogja b…

#62385 pauz86

ezt megint vinni fogja button, második vettel :)

Re: Egy kis F1 Bulvár jöhet?

#62379 joco9 Előzmény: #62374

Na Barrichellonak elgurult a gyógyszere (én több esélyt nem adnok neki)