Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: Egy kis F1 Bulvár jöhet?

#62374 joco9 Előzmény: #62353

1:Vettel

2:Barrichello

3:WEbber,Button,Massa valamelyik

#62353 kerikoma Előzmény: #62340

Akik a nagy csapatoknak drukkolnak, azoknak a mostani futamok nem annyira izgalmasak. Én már akkor is Buttonnak drukkoltam amikor a Renaultnál volt és nem nagyon jegyezték a nevét. Akkor voltam ideges, mikor elment a Renaulttól és Alonso jött a helyére és mindjárt világbajnok lett.

A BAR Hondánál már izgalmasabb volt, mert ott nagyon sokszor dobogós volt, de azután a gyári Hondánál eltünt a süllyesztőbe.

A mostani évad meglepetés, de valaki írta, hogy ha így folytatódik, akkor tényleg a VB felétől már meglesz a világbajnok.

Nem bánnám, ha a gyagyok már helyrejönnének és fel tudnák venni a versenyt a Brawn-nal és a Red Bullal. Akkor lenni igazán izgalmas:)

Tippek az első 3 helyre?

#62340 joco9 Előzmény: #56861

Felhozom a témát mégis csak futam van és hátha elkapják a Brawnnak a száját a hétvégén.A Mclaren úgy néz ki leszerepel megint de kitartok mellettük a végsőkig (max nem fogadok rájuk)

Re: Szabadedzés!

#51224 joco9 Előzmény: #51195

nem egy bonyolult pálya egyébként az A1 ring amióta átépítették:van 9 kanyar,és azokat egyenesek kötik össze :):) (PALIK)

#51195 ilonka Előzmény: #51179

A pilóta kiszalad. Az autó elég. A szerelõk szomorúak. (Palik egy boxtûzrõl)

:-)

#51179 joco9 Előzmény: #51163

köszi a linkeket.Megvan hova mentek a ferrari mérnökök toyotához így elk...ni az edzést

Re: A Ferrari készen áll elhagyni a Forma-1-et

#51071 joco9 Előzmény: #43616

megtaláltam! hétvégén verseny figyelni fogadni

#43616 Waszeitung Előzmény: #43129

Lehet nem voltam egyértelmű de a kedvezőbb feltételek a kevesebből gazdálkodókat illetik meg,nagyok fejleszthetnek míg fussa rá,a klasszikus értelemben vett tesztelés most is erősen korlátozva van,csak egyenes vonalban,egyenletes mozgással tesztelhetnek,ezért is van Brawn Gp nek most nagy előnye mert nem lehet így lemérni a fejlesztéseket "versenyszimulációval"szinte csak a nagydíjon...

Amúgy tuti hogy lesz megeggyezés,Berni szeretne még némi jogdíjat gyüjteni :D

Viszont jövőre nem lesz tankolás verseny közben,ez unalmassabbá teszi a nem mindig vérpezsdítő futamokat...

#43129 gentlemanus Előzmény: #43120

Kösz Waszeitung!

És azt miért nem lehet megcsinálni, hogy OK, aki kisebb pénzből is ki tudja gazdálkodni a költségvetését azok kapják meg ezeket a kedvező technikai feltételeket, aki fölötte, az ne kapja meg, de viszont többet tesztelhessen? Tehát a kicsik kedvezőbb technikai feltételeket kaphatnának, a nagyobbak meg kárpótlásképpen valamennyivel többet tesztelhetnének? Szerintem is ez így egy oltári nagy baromság, hogy most hirtelen kitalálják szezon közben, hogy jövőre ilyen alapokon megy a balhé. Ez ténylegesen egy negatív diszkrimináció. Nem hiába csípi a szemét a nagyoknak.

Én értem, hogy nagyon király mérnök Brawn, minden elismerésem az övé, de lássuk, be, hogy a húzónevekért mennek ki az emberek a versenyekre: Ferrari, Bömös, Merci, Rönó, tehát tuti behalna ez az egész. Börni bátyánk meg elmehet nyugdíjba.

#43120 Waszeitung Előzmény: #43101

Szia Gentle,igyekszem segíteni:

Csökkenteni akarják a csapatok ktgvetését,,ami ugye kedvező a kiscsapatoknak,de nem tetszik a nagyoknak,mert így nem jön ki az a különbség amit a nagy pénzzel létre tudnának hozni a javukra.

A 45 millió euro/év alatt gazdálkodó csapatok kapnának egy csomó számukra kedvező technikai feltételt (nagyobb motorfordulatszám,erősebb KERS,stb),aki ez felett van arra pedig az idei szabályok vonatkoznának,szval jövőre egy sportágon belül "mintha" két kategória lenne,és mivel nehéz precíz szabályokat alkotni hogy mind2 kategória azonos feltételekkel szerepeljen így a top csapatok joggal félnek attól hogy eme szabálymodosítás által még nagyobb esélyük van a pontszerzésre a másodrangbéli autóknak.

#43114 Ozzy_ Előzmény: #43101

Hát ha így is lesz, akkor is sztem más irányítás alatt, vagy más név alatt megy tovább az egész. Elkeresztelik Forma 11-nek és nem Börni, hanem valaki más fogja vezetni. Oszt jónapot.

#43101 gentlemanus Előzmény: #43092

Srácok valaki magyarázza már el nekem, hogy mi ez az egész hiszti F1-ben, hogy a legnagyobb nevek egymás után ki akarnak szállni:

Ferrari, Renault, Toyota, BMW, Red Bull.... asszem ennyit olvastam egyenlőre

?????????