Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#625621 Trisz Előzmény: #625600

Magam részéről teljesen elképzelhetetlennek tartom azt is, hogy SJ a cégnél labdába rúgjon, meg azt is, hogy egy valamirevaló akár kis kft-cske is nyilvánosan alakítson ki stratégiát. Ilyen az üzleti életben eleve halálra van ítélve.

Azt erősen vitatom, hogy itt majd a külföldi befektetők fogják megemelni az árfolyamot. Ill. ha külföldi lesz is, az nem kicsi külső lesz. Vonatkoztassunk el KEG-től. Általános tőzsdei képlet, hogy alacsony árfolyamon köpködik a papírokat a kicsik. Majd amikor elindul komolyabban az emelkedés, akkor kezd népszerűvé válni a rv. Tehát most még azt kell látni itthon és odakinn egyaránt, hogy ebbe nem szabad belenyúlni. Ha viszont elindul egy papír, (akár nagyon ocsmány fundával is) akkor már le sem lehet tiltani a kicsiket.

Legalábbis én így látom a tőzsde eddigi történetét dióhéjban.

#625600 Zotya32 Előzmény: #625599

ha lenne eszük, akkor a cég közelébe engednék SJ-t, rendbe tennék az ügyeket, aztán mivel indul a xetra, lenne új ügyfélkör, akinek eladhatnák a papírt, fel kell tupírozni a céget, beindítani, aztán jövőre lehet tömni a nyugati balekokat, lesz belőlük elég... de ha húzzák az időt, akkor ők is azt fogják látni, hogy ez egy halott papír és a kutya nem fog ebből venni.

#625391 Zotya32 Előzmény: #625389

Sonka kapott egy vetélytársat, írták a beszámolóban, szóval esélyes, hogy egyre olcsóbb lesz, egyrészt ugye senki nem veszi a kicsit közül, mert 2x is megcumiztatta őket ez a banda a phyl-keg részvényekkel, a nagyokat nem érdekli, a kegnek meg kell a pénz, mit tud csinálni? eladja a sonkát otc-n, de ott ugye meg nem adnak érte 1000 ft, de vszínű 700-at sem, talán adtak érte 400-at eddig... de ha így megy tovább, még ennyit sem fognak... ez van, a fagyinak is van nyelve...

#625389 macika Előzmény: #624777

a sonka 400 Ft!

ránéztem a könyvére de vevő csak 13 forintnál volt

kiv leszek meddig bírja itt, mert ha a felére esik 200-ra akkor jöhet a újbóli leírás?

#624801 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #623479

"Tavaly 560%százalékkal emelkedett, abból az 560%os emelkedésből adott vissza valamennyit, talán így 500%ot emelkedett 2011hez képest. "

Nagy varázsló vagy!! Csak megint nincs igazad. Vazzeg most 2013 van ugye!? Tavaly 2012 volt!? Ugye? Tehát tavalyhoz képest csökkent....(kit érdekel, hogy 2011-től mennyit növekedett... én és nőttem 10 éves korom óta, viszont mostantól csak összemegyek...) amiről hadováltam neked régebben, hogy az LPG fogyasztás rohamos növekedésének vége, köszönet f@szkalap kormányunknak... de spec nem csak KEG-re gondoltam, mivel ez egy hangyaf@sz ezen a piacon...

#624785 macika Előzmény: #624777

gondolom nyamiék készülnek a mammutban a kgy-re

vagy nem

de várják a árjegyzőt ))

Nagyon csönd van itt nap…

#624777 Sly--

Nagyon csönd van itt napok óta.

Elfújta a zászlót a szél?

Hiába trükköztek a gázfo…

#624044 macika

Hiába trükköztek a gázforgalmazók - itt az új rezsimódosító

Hiába igyekeztek a PB-gáz forgalmazók decemberi áremeléssel relativizálni a rezsicsökkentés hatását, egy újabb módosító a megelőző állapotot határozná meg viszonyítási alapként.

Újabb módosító javaslat jelent meg rezsiügyben, ezúttal az Országgyűlés kormánypárti többségű fogyasztóvédelmi bizottsága terjesztett elő egy tervezetet, "a földgázellátásról szóló 2008 . évi XL. törvény módosításáról" szóló, április 26-án a fideszes Németh Szilárd István által benyújtott törvényjavaslathoz.

A még folyamatban lévő javaslathoz érkezett módosító szerint a palackos és vezetékes PB-gáz lakossági ára nem haladhatja meg a 2012. december elsején a szolgáltató által alkalmazott, általános forgalmi adót is tartalmazó ár 90 százalékát. A korábbi verzióban még 2012. december 31-e szerepelt viszonyítási dátumként. Az indoklás szerint a módosítás biztosítja, hogy a csökkentés azon esetekben is az eredetileg szándékozott célnak megfelelően érvényesüljön, amikor (..) "mintegy megelőző lépésként 2012 decemberében áremelésre került sor".

Emellett a javaslat új változata a bizottsági módosító értelmében kiterjesztené a kapcsolt termelésszerkezet átalakítási hozzájárulás, illetve kiegyenlítő hozzájárulás fizetési kötelezettségét is. Ezentúl a hazai termelésű földgáztermelők mellett a távhő- és kapcsoltan hőtermelő társaságok részére a biztonsági földgázkészletből értékesítő földgázkereskedőknek is fizetniük kell majd a hozzájárulást. A Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség (MSZKSZ) legutóbb, a nemzeti fejlesztési miniszter rendel ete alapján 2011 elején értékesített 285 millió köbméter földgázt az 1,2 milliárdból az MVM Zrt. és az E.On Földgáz Trade Zrt. számára, információk szerint a piacinál kedvezőbb áron. A gázüzletág (tárolás és kereskedelem) Magyar Villamos Művek Zrt. általi megvásárlásával e téren nyilvánvalóan változás várható. (Az MSZKSZ honlapján található adatok szerint jelenleg 819,74 ezer köbméter földgázt tartalmaz a biztonsági készlet.)

Az intézkedés vélhetően a rezsicsökkentés miatt a távhőszektor számára korábban elhatározott közel 10 milliárd forintos idei többlettámogatás fedezetéül szolgál. A szolgáltatók így idén 50 milliárd forint feletti támogatást kap a negatív tételek ellensúlyozására.

A törvény a javaslat szerint a korábbiakban tervezettnél egy hónappal később, június elseje helyett július elsején lépne hatályba.

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/hiaba_trukkoztek_a_gazforgalmazok_itt_az_uj_rezsimodosito.554153.html

Re: SHOP

#623702 wnprt Előzmény: #621713

Tisztelt Hathor úr!

Ha azonban fundamentálisan elemezzük a Telekomot, egész jó a kép, javítják a hatékonyságát, az árbevétel nőtt, az eredmény azért csökkent, mert a közműadót az 1. negyedévre számolták el, javulhat még a cég, ha javulnak a gazdasági kilátások, továbbá erős konkurenciája sincs, amely elvehetné tőle a piaci részesedést. Elnézést h idaírtam, de vhol el kellett Önt érnem.

2012. november 23. - 10:…

#623684 macika

2012. november 23. - 10:44

KEG-et se tudják elrontani feltört.

-jó látta az illető!!!

Albert1

Szevasztok!

#623591 wnprt

Ne haragudjatok h más témával kapcsolatban írok, az iránt érdeklődöm, hogy amennyiben egy brókercég csődbe megy, akkor ugye az értékpapírokat a Beva védelmen túl is megkapja az ügyfél, hiszen a Kelernél vannak nyilvántartva, és azok nem kerülhetnek át más kezébe, hisz az adott ügyfél tulajdonában vannak. Ezt sztem érdemes így általánosságban tisztázni, hisz a Xetra rendszerrel pár brókercéggel talán kevesebb lehet, bár ki tudja, reméljük csődök nem lesznek.

#623544 exmnbs1 Előzmény: #623483

elég a hülyeségeidből, ne olvass minket

és ne járj ide kamuzni

a keg hová ment ezalatt??? a pincébe

még egy jelentést sem vagy képes értelmezni

a cégnek szakértő kell a raffis hitel meghosszabbításhoz???

remélem jól beintenek nekik a raffisok

Itt sincs gááááz! :))) …

#623537 Fornit

Itt sincs gááááz! :)))

Long 25 ig :)))

#623483 Hathor Előzmény: #623062

"tavaly első negyedévhez képest pedig minden szám rosszabb????"

én úgy látom 2011hez képest jó nagyot ugrott az árbevétel 2012első negyedében, de ehhez képest 2013ban ahhoz képest is magasabb..

http://postimg.org/image/b7xa2i19f/

talán ezért tart itt a magyar piac, mert mindent rosszként tüntet fel mki..

mondjuk engem nem érdekel a sok siránkozó ember.

Eljöttünk egy kis környezetváltozásra az ország egyik szegletébe, szerencsére nem kell bámulnom a sok mélabéla fejet, a földig lógó orrú emberekt.

itt sem kötelező őket olvasnom.

Nyugati paicok megint új csúcsok.. Mondják a piacok mennek tovább le..

ki kíváncsi erre a pesszimizmusra?

Aki igen olvassa.. addig én élem életem..