Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

Re: nincs cím

#623474 Janicroft Előzmény: #623436

A Google-ben jelenleg rengeteg innovációt lehet látni, nekem egyedül az nem tetszik benne hogy ott is elkezdték emlegetni az 1000 dolláros célárat, ami mondjuk innen már nincs is olyan messze. Ma már nem vennék Google-t, egyszerűen túl sokat emelkedett.

Az Apple-ben én még mindig bízom, nem is ok nélkül, szerintem nagyon mozgalmas lesz az ősz a cég számára. Jönnek az új modellek iPhoneból, iPadből és szerintem lassan elérkezik az idő amikor bejelentik az iTV-t, iRadio szolgáltatást is be kellene lassan.

#623447 Dr. ursi Előzmény: #623436

sosem.

emelkedés bele kell asdni

adja el amíg nincs 100 alatt.

és hozza hozzám apénzét :o)

#623436 Bendeguz Előzmény: #623434

rokonom ostoba módon a buda cashre bízta a pénzecskéjét és kérdezni, hogy lesz-e még valaha 500 az alma? szvsz óráson van arrafelé egy böhöm rés, azt betöltheti, de amúgy szerintem mostantól google

iRadio (AAPL) is "still …

#623434 Janicroft

iRadio (AAPL) is "still bogged down in licensing talks," music industry sources tell The Verge's Greg Sandoval. In addition to Sony (already reported to have rejected Apple's licensing terms, BMG is said to be holding out for a better deal; one has reportedly been signed with Universal. Apple's interest in offering on-demand options not found on Pandora (P) and other web services is said to have complicated talks. Past reports stated Apple is aiming for a summer launch.

#623057 rbbj11 Előzmény: #623052

tegnap épp vonzóbbnak találtam magicJack-et.

Pedig ideális volt ez a 420-ról pattanás, ha gazpromot jó áron eladtam, erre lesz lecserélve

#622641 Janicroft Előzmény: #622238

Ma kijött vagy 2-3 hír hogy bizonyos hedge fundok teljesen leépítették az Apple pozícióikat, erre beverik a részvényt -5%-ba, nem vagyok boldog... :S

Re: ComScore statisztikák

#620025 Janicroft Előzmény: #620021

Van is hova visszakapaszkodnia :D

Úgy tűnik a befektetők értékelik hogy a kötvénykibocsátással cég úgy juttat pénzt vissza a befektetőknek hogy közben nem fizeti meg az adót az USA-n kívül "parkoltatott" kp állományának hazavitele után.

ComScore statisztikák

#619918 Janicroft

Az Apple (Nasdaq) volt a piac legnagyobb nyertese az elmúlt negyedévben, legalábbis a ComScore statisztikái alapján. A társaságtelefonjai és iOS operációs rendszere a decemberben végződő negyedévhez képest 36,3 százalékról 39 százalékra növelte részesedését az okostelefonok piacán, igaz, ezzel az 52 százalékot elérő Androidot még nem sikerült maga mögé utasítania.