Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#624718 Előzmény: #624710

Eszembe nem jutott volna, ha nem idézed a mondat elejét, így meg beugrott. Persze, tudom, csak véletlenül volt a táskájában a cucc, meg nem jártak arrafelé annyit a magyarok és csak félreértés volt... ügy is volt belőle, csak ugye akkoriban az ilyenek még gyorsan elsikkadtak, ha ez volt a párt és állam érdeke.

#624710 Kiss Zoltán Előzmény: #624685

Nem jó!Menyasszonyod..........!De,szerintem ez most nem korrekt vele szemben,az régen volt 1978-ban,Londonban,ha igaz volt!?

#624685 Előzmény: #624579

Hogy is volt a teljes rigmus? Ja igen, meg van :)

"Táncolj Törő, az asszony betörő" :)

#624579 Kiss Zoltán Előzmény: #624138

Nagyon sajnálom,én a 70-es években voltam tizenéves,láttam mit tud,talán egy Messi szintű játékos is lehetett volna!Állítólag a legendás Újpest-Fradi 8-3 meccs előtti este,a fradisták 2-3 liter fehér bort is megitattak vele,de nem számított!Én a legjobban egy BEK meccsre emlékszem az Újpest a Zborovkaja Brno ellen játszott kint,hát amilyen gólt ott rúgott!Ne add fel TÖRŐ,táncolj TÖRŐ!!!

#624524 matgab Előzmény: #623691

Most azt mondanám, úgy kell a Győrnek! Sok csapat jár úgy, hogy "letompítják" magukat a FONTOS meccs előtt, és aztán képtelenek újra 100-zal felpörögni.

Majd ősszel drukkolok azért nekik is a nmzetközi szinten...

#624135 Sumér harcos Előzmény: #623691

hetente 2szer focizom 2-3órát alkalmanként..télen terem,ilyenkor füves...

fénykoromban heti 4volt..

ma rugtam egy olyan golt 15méterről,majdnem eltört a kapufa.....ez volt az est fénypontja.....számomra...:))

#623691 matgab Előzmény: #623647

Pedig maguk az nb1-.es meccsek kezdenek határozottan jobbak lenni az utóbbi időben, egész sok olyan csapat kezd lenni, ahol már tudnak valami focihoz hasonlót is produkálni...

#623683 Sumér harcos Előzmény: #623682

néhány éve olyan jó kis csapat volt ez a Palermo,a Milan mellett ők voltak a kedvencek számomra.

Erre most kiestek...pff..

#623647 Zotya32 Előzmény: #623607

én nem nézek nb1-et, max az eredményeket néha...magyar fociból elég a Válogatott meccseket végigizgulni, szenvedni...

az is meglepetés volt nekem, hogy a Győr lett a bajnok. :)

kíváncsi vagyok meddig jutnak a nyáron, főtábla, vagy vmi Ural-on túli falusi csapat leveri őket már az első körben....

#623607 matgab Előzmény: #623594

Ez a Győr (foci) amit ma művelt az messze kritikán aluli és a fair play szellemén kívül eső volt.

Kb. 3 perc után lehetett rajtuk látni, hogy ezt a meccset eladták a honvédnak. Legalábbis legalább 2 belső védő meg volt véve és aki nem volt benne a buliban az is tudott róla (vagy nem volt vak és észrevette) és ezért, hogy ne égjenek ők személyesen inkább kiállítatták magukat.

Különösen gusztustalan az eset, ha figyelembe vesszük, hogy már kvázi bajnokként az előző meccsen mészárosként elintézték a magyar bajnokság legtehetségesebb játékosát a "győzelem érdekében"...

Tehát egyik meccsen kegyetlen módon képesek durvák lenni a győzelem érdekében, míg a másik meccsen meg sem próbálnak focizni. B csapat ide vagy oda (ezt még meg lehetne érteni), de látszott, hogy a védők alig várták, hogy elessenek ha versenyt kell futni az ellenféllel, vagy csak simán galoppoztak a támadók mellett, szerelési kísérlet nélkül.

Egyedül a győr kapusa volt akit sajnáltam, azt tisztességesen de esélytelenül végezte a dolgát.

A riporter meg mint a hülye, mondta még amikor 10-en lettek akkor is, hogy itt még nem biztos a honvéd győzelem, meg milyen jól játszik a honvéd. A xart. Lehetett látni, hogy legalább 2 góllal fog nyerni a honvéd (tipikus bundameccs eredmény, mert nem alázzák meg az ellenfelet, de annak a veszélye sem áll fent, hogy valami be nem vont "hülye" véletlen kiegyenlít.

Gratula Győr, soha nem fogtok ti BL főtáblára kerülni!

#623594 Zotya32 Előzmény: #623517

Ez mi volt??

West Brom 5 - 5 Manchester United

lezsírozták előre, hogy gála mérkőzés lesz sok góllal, és baráti döntetlennel a végén?

#623491 banyaiz Előzmény: #623301

Nagy élmény lehetett. :) Nem igaz, hogy nem jutunk ki még egyszer egy világversenyre. 86-ban voltunk utoljára. 27 éve, bazz, hihetetlen honnan hová züllött le a focink.

Hala:) az A.Madridnak ne…

#623485 Kiss Zoltán

Hala:) az A.Madridnak nem folyt vér tegnap este,a blancok(bunkók)azonban megint leszerepeltek!Lehet valami a hajzselében,hogy cr7-nek ennyire elszakad a cérna!Soha nem jut MESSI közelébe,ahhoz sport embernek is kellene lennie!

#623301 Kiss Zoltán Előzmény: #622677

Ott voltam azon a meccsen(magyar-norvég4-1)azon kapu mögött ültünk ahova hármat rúgtunk.A meccs előtt odamentünk egy újságoshoz,és mondtuk neki,hogy újságokat vennénk,kérdezte:milyet?Mondtuk,tök mindegy,csak nagy legyen,aztán utána darabokra szabdaltuk,és a csapatok bevonulásakor dobtuk a levegőbe.Nem láttunk el a másik oldalig annyira sűrűn"havazott"a stadionban!!!:)75000 ember!Megelőzve a csoportban Anglia,Románia,Svájc és Norvégia!!!Szép emlék!