Tavaly 560%százalékkal emelkedett, abból az 560%os emelkedésből adott vissza valamennyit, talán így 500%ot emelkedett 2011hez képest.
Tavaly 560%százalékkal emelkedett, abból az 560%os emelkedésből adott vissza valamennyit, talán így 500%ot emelkedett 2011hez képest.
Az a zászló elkészült 32ön. Előző nap mutattam, másnap megcsinálta 32ön.
Pénteken nem voltam.
vihar majd a kgy-n lesz
csak győzzenek kapaszkodni
re epeh
Mi van vele? Szélvihar volt, hát kicsit megviselte. :-)
Azt eddig is tudtuk, az a része régi. :-)
vmi új rezsicsökkentés? Netán Pimper úr javadalmazása majd a cég nyereségéből? :-)
A fideszes politikus emlékeztetett, hogy mindemellett július 1-jével csökken a víz, a csatorna és a szemétszállítás díja, valamint a palackos gáz ára.
Kéményseprésnek mi köze a kegnek? Vagy ez lesz az új irány? :-)
Rezsicsökkentés - itt az újabb bejelentés
http://propeller.hu/itthon/2700253-rezsicsokkentes-felere-csokkenhet-kemenysepres-maximalis
pápá
"az autóé éppen megtorpant"
Én szóltam :-) amúgy tiszteletben tartom, hogy Te látsz fantáziát ebben a cégben, de mint mondottam volt szvsz, ez a "cég" már két éve sem ért semmit sem!
szakértő a hitel megújításhoz, raffi ezeket is készül kihajítani???
jó pocsék lett, gratulálok, és ugyebár nem konszolidált, azt kamuznak bele amit akarnak
tavaly első negyedévhez képest pedig minden szám rosszabb????
megint vettél kemény 20K-t napvégén????
zászlórúdnak???? forgalom ismét 1m alatt
nevetséges
ez egy rossz q1, nem is kicsit, a főszezonban
ráadásul látszik, hogy mennyire képes a cég, és így fog maradni, mint mindig
nincs jövőképe a cégnek, ami nem is csoda
kiv leszek ki lesz a következő apport
Nice! Jó kis jelentés ez a körülményekhez képest, rosszabbat jelentő kis cégek között!
600millió fölötti árbevétel. Harmadik éve növekszik. A palackos gáz forgalma nőtt most, az autóé éppen megtorpant, a kettő egyenlítette egymást. Fűtőgáz említésre sem méltó.
Tavalyi év 1/3ad árbevétele megvolt csak az első három hónapban.
Jó lesz ez.
Árfolyam is kúszott ma is fel. Harmadik napja emelkedik 3.5-3.3%kal.
3nap 10%emelkedés.
Zászlórúd is elkészült ma fel, kimenve fel a csökkenő ékből 32re.
Rezsicsökkentés konkrétumáról még mindig nem tud a cég, pedig 15nap van hárta, én sem tudom, hogy lenne juni 01-től.
"A kormányzati kommunikációban megjelent, törvénytervezeti szakaszban lévő lakosságirezsicsökkentés vonatkozásai."
yo8
Erre mondta SJ, hogy neki konkrét javaslata, ötlete van a rezsicsökkentésre válaszul. Ideje lenne átengedni, vagy bevenni az irányításba. De persze ilyen nem lesz.
Ez a legszebb mondat:
"A KEG Nyrt. menedzsmentje még nem tudja, hogy a rezsicsökkentési célú PB gáz árcsökkentés hatásait miként lehet majd kezelni,..."
Lehet, hogy nem is akarják tudni és nem is céljuk....