Már megvan a jelölt, de meg kellett hirdetni. Szvsz szinte csak ismeretséggel lehet manapság elhelyezkedni (vagy kétkezi robotmunka, ahol halálra hajtanak fillérekért)
Már megvan a jelölt, de meg kellett hirdetni. Szvsz szinte csak ismeretséggel lehet manapság elhelyezkedni (vagy kétkezi robotmunka, ahol halálra hajtanak fillérekért)
Általában nem válaszolgatnak, úgyhogy ez is "előrelépés".... :S
na új rekord...ma is pályáztam, közg. felsőfokú végzettség, német nyelv, szgépes ismeretek kellettek, e-mailben kellett jelentkezni, fénykép, mot. levél, önéletrajz....írd és mond 1 óra múlva megjött a lepattintó válasz...mondjuk sokat nem tököltek, az biztos...
ez a tetves huf, hogy nem bír nyugodni...hamarosan szembesülök a qrva drága élelmiszer árakkal a pünkösdi bevásárlás során...1,7 hahh...legjobb lenne matolcsy pofáját szétrúgni...
így van...nacsa olin ritkán nevetek, de tegnap nagyon jól hozta ennek a félkegyelműnek a figuráját...és ahogy a nőnek öltözött bagi vokálozott mögötte...tetszett..
EU-nak mi baja a magyar kormánnyal:
"Az első mindjárt a híres túlzottdeficit-eljárás. A kormány végtelenül büszke rá, hogy a költségvetési hiányt az elvárt cél alá csökkentette (legalábbis a most közölt számok ezt mutatják, de hát egy ideig a görög számok is ebbe az irányba mutattak), igaz, hogy közben a gazdaság teljesítménye siralmas, és vérig van sértve, hogy az EU ennek ellenére nem fejezi be az eljárást. Pedig az ok igen egyszerű. Az EU gazdaságpolitikai szabályai, előírásai nem azt szolgálják, hogy a Zembereket sanyargassák a multik, a bankok, az unió, vagy ki tudja, kik. Ezek a szabályok két célt szolgálnak, az egyik, hogy az adott tagállam lehetőleg ne menjen tönkre, a másik, hogy ne tudja korlátlanul a jól teljesítő tagállamokra terhelni a saját gondjait, kockázatát."
Görögország példája mond valamit ennek az embernek, amely az EU asszisztálásával hamisította az adatokat? Magyarország 2005-ben szintén. Joachim Almunia pénzügyi biztos hathatós segítségével - nehogy a választásokig kiderüljenek a valós adatok és kormányváltás legyen... mondván az Unió nem akar belpolitikába avatkozni...2008-tól-2010-ig növekvő hiány de dícséret EU-tól, mert éppen ballibás kormány van, és felvettük az EU/IMF hitelt?
"A magyar kormány azonban ezt a viszonylagos szabadságot arra használja, hogy a szabályokat a lehető legrugalmasabban értelmezve teljesítsen egyetlen mutatót minimális mértékben"
Rossz hírem van, mert nem egyetlen mutatót teljesítünk:
Csökkenő államadósság pálya van...
Csökkenő inflációs pálya van...
Nem 3% alatt van a költségvetés hiánya, hanem 1,9%-on, azaz nem minimális mértékben teljesítettük túl - jelzem egyébként feleslegesen - az EU pénzügyes barom becsléseknek köszönhetően a hiány kritérimutát, hanem jelentősen...
Talán kikerültünk a recesszióból is...
Csökkenő állampapírhozamok vannak, csökkenő nemfizetési kockázat és a piac finanszírozza a gazdaságpolitikánkat...sőt hisznek a magyar sztoriban !
Melyik az az ország, aki követte az UNIÓS javaslatokat és hasonló fordulatot tud felmutatni, mint Magyarország?
"Miközben a véletlenszám-generátorral előállított adórendszernek köszönhetően tényleg nem lehet tudni, hogy ami idén teljesült, az jövőre is teljesülni fog-e, mert senki nem tudja kiszámítani előre, kinek mit kell majd fizetni."
"ma megint igen harcias volt a a kis geczy" Ki írta? Erre válaszolj itt, ha már neked van külön topicod és ne a másikat offold !
A lényeg, hogy Bye Alex tovább ment! :-) Volt egy szinvonal.....már amit végig tudtam szenvedni. Amúgy én semmilyen következtetést nem vonok már le, mert ami itthon folyik az számomra felfoghatatlan, ha ilyen teljesítménnyel ezek kapnak még 4 évet.... persze ez minősíti a "remek" ellenzéket is.
Vagy a gonosz spekulánsokról értekeznek, ilyen emberek, milyen alapon? Biztos erkölcsi. :) Illetve még azon szoktam elmélkedni, hogy milyen IQ szint alatt hihetőek ezek a dolgok? Ez talán legaggasztóbb az egészben ha belegondolsz csak úgy felületesen milyen következtetéseket lehet ebből leszűrni.
Majd az állam átvállalja az önkormányzati adósságot aztán csókolom, nincs itt probléma, nincs ügy sem. :)
Nyeretlen Kétéves: Szerintem nem szabad bántani Horváthot a hazáért dolgozik, mellette igazán meg kell engedni neki egy kis mutyizást, hát vmiből meg kell éljen.
Mennyi ilyen ügy lehet országosan te jó ég, mint égen a csillag, ennél sokkal komolyabbak is.
Nekem helyben sok kedvencem van, de pl az sem rossz amikor egy bizonyos területet megnyitottak lakóház építésre, és ott önkormányzati képviselők elég nyomott áron telkeket szereztek még a néptömegek előtt (csak arra tudok gondolni véletlen volt, mi más? :)
Még mindezt el is nézném ha mellette a munkájukat profi módon végeznék, és nem szónokolnának az erkölcsökről stb. Az azért már sok a jóból.
De a legszebb mikor az erkölcsről és a munkáról, munkaalapú társadalomról . Kell hozzá egy vastag po****erkezet. :)
Ez a Horváth Pista modellt állhatna egy igaz keresztény, talpig bücsületes fityeszes megmintázásához! Kezében Blikk természetesen!
úgy látszik ennek a manusnak nem a trafikmutyi volt az első ügye:
Hát ja nem kell erőlködni ennyi pénzt elköltsön a polgár. Csak az rejtély előttem , hogyan lehet megélni minimálbérből, vagy közmunkáért járó összegből? Legalapvetőbb kiadásokra is határeset elég e.
idén élelmiszeren, rezsin, gyógyszeren kívül más nem vettünk...0 fogy cikk, 0 kultúra, 0 utazás, 0 autójavítás, szóval az alapon kívül semmi...hónapok óta 3 emberre kb. 300K/hó a költség..... költségeket napi bontásban vezetem 12 éve..
OTP-ből ide hozom a témát.
Szóval arról vitáztunk Spadeval, hogy én azt mondtam várjuk ezzel a kamatcsökkentés megítéléssel mert még zűrös a sztori, illetve inflációs , Ft árfolyam egyéb hatások.
Ő meg azt mondta , hogy 3%-os jegybanki , és csökkenteni kell. Még tavaly volt ősszel.
Egyelőre a folyamatok jóval jobbak mint amit én akkor gondoltam. Sőt még Tolcsy is az elvárható minimumot hozza a pozíciójában (ami szintén egy kellemes meglepetés eddig).
Az árak azok magasak ezt nem kérdés. Alapvető cuccok elmúlt években sokat drágultak.
Nem túl rószás a helyzet.
Azt is érdekes hányan vannak ebben az országban minimálbéren. Nagyon magas az arányuk az össz foglalkoztatotton belül. Így kevés belőlük a bevétel. Ehhez hozzájön az amúgy is nagyon alacsony foglalkoztatottság.
Nem egyszerű ebből kitörni, főleg ha amúgy is zűrök vannak a világban.
Ezt meg lehetne vhogy oldani nagyot mennénk előre, de hogyan?