Regisztráció Elfelejtett jelszó

Növények

Re: Orchidea metszése

#64809 kata311 Előzmény: #64806

bocsi, látom már gudakes beírta

más:

virág****knak ajánlom a léggömbvirágot

a 24-es végállomásánál (közvágóhíd) van egy nagy obi, a földszinten hatalmas kertészete van, rengeteg sosem látott növény, virág, minden

na ott találtam egy gyönyörűséget, léggömbvirág a neve, apával mindig összeveszünk, szerinte lila, szerintem enciánkék

de irtó aranyos, már egészen megbokrosodott, (kb. 10 napja vettem) és ontja a csodaszép virágait

sokkal szebb, mint az alábbi linken, a sárga ligetszépe mellé ültettem, nagyon jól érvényesülnek együtt

http://209.85.129.132/search?q=cache:K_6lQrN-YDgJ:www.tuja.hu/hirharang.html+l%C3%A9gg%C3%B6mbvir%C3%A1g&cd=3&hl=hu&ct=clnk&lr=lang_en%7Clang_hu&client=opera

#64806 kata311 Előzmény: #62290

piretrin extra

kaptam a papócsi katalintól....:)))

bár csak egyszer szórtam be vele a kritikus helyeket, most elviselhető a létük

(előtte kr.cukorral kevert sütőport szórtam ki, lehet hogy attól menenkültek el?)

#63112 _pda_ Előzmény: #63054

a következő fokozat a molotov koktél, találékonyak ezek a mai fiatalok :))

#63104 Atesz11 Előzmény: #63054

érdekes módszer:D

ingyen hamvasztás kaptak:)))

a sütőport próbáltam legutóbb

#63100 pruntyoke Előzmény: #63054

óóóóó, ez brutális de a hatékonyság érdekében minden kipróbálunk, nem?

#63062 Kissherceg Előzmény: #63054

ezt a zöldek oldalán is jegyezd meg :D:D Grat a gyerekhez, tudja mi a tuti, tetszik :D

#63054 hosszhuszár Előzmény: #62323

kitaláltunk egy hatékony módszert, viacolor alól hangyaboly írtásra, megjegyzem a fiam ötlete volt......(okos gyerek, és eleven:)))))

Higítót öntöttünk a járatba, kb 1/2 üveg bent bele, és meggyújtottuk........

Nagyokat éget vissza, durrodott, égett, kb fél óráig, de hangya egy szál se :)))

#62308 Junker Előzmény: #48947

Az első csomó (bibasz:) eléggé lent van, kb. 10 cm-re a földtől, ott kellene levágni minden évben?

#62300 hosszhuszár Előzmény: #62299

Köszi, errőlnmár én is hallottam, de jobban bízom a mérgekben, és már haragszom is rájuk, ezért dühből megmérgezem őket:)))

#62299 Gudakes Előzmény: #62298

Hangya ellen:

Sütőpor+porcukor.

Megeszik, és jól felpukkadnak tőle, de ha lelkesek, akkor még haza is visznek a fészekbe, a rokonok boldogítására. :)

Megmondom, én még nem használtam, de többfelől hallottam, hogy hatékony.

#62295 666 666 Előzmény: #62292

nekem ez a termék vált be a hangyák ellen a kertben, a ház körül és beltéren is kiváló, csak ajánlani tudom.