átadják Németo-ban a pakkot annak aki itt szórja aztán "csodálkoznak"
átadják Németo-ban a pakkot annak aki itt szórja aztán "csodálkoznak"
ATH napja:
2011.12.01
Nyitóár: 8 000
Záróár: 8 500
Kötések száma : 4
Forgalom (mennyiség): 16
Forgalom (érték Ft) : 130000 ft
Kapitalizáció:68 467 500 000
a bevezetéstől 2013 január 9-ig összesen 6 697 db részvény cserélt gazdát a bét-en...
január 10-én indult be az, hogy mindennap volt kötés, ekkor még 2496 ft volt az árfolyam.
január 10-e óta tegnapig 1 205 822 db cserélt gazdát...
akkor ki a qrv...ja adta a papírokat? milyen közkéz? ezek a pojácák adtak részvényeket offshore cégeknek különböző "munkákért" cserébe...
Hamarosan indul a protyomutyi tipusunk próba tesztje!:)
imádom ezeket a tolvajnyilatkozatokat... :))
ha annyira biztos benne, hogy szándékos árfolyam-manipulálás megy, tegyen bejelentést a pszáfnál, kérje vizsgálatot, 30 napos felfüggesztést, stb, stb... annyi lehetősége lenne a kovács családnak...
2013.03.26 20:34
Tisztelt befektetők !
Az elmúlt napokban értetlenül tapasztaltuk a BCT részvények irreális és gyors árfolyam zuhanását.
A Biomedical Nyrt Igazgató Tanácsa nyilatkozik,hogy az árfolyam esésének sem gazdasági,sem gazdaságpolitikai oka nincsen. Sőt a következő hónapban tervezzük a prototypus bemutatását .
Továbbá két nagyobb Magyar teherfuvarozó céggel folytatunk tárgyalásokat, akik járműveikbe beépítenék a hydrogen meghajtási rendszert és ezért hajlandóak jelentős összeggel támogatni a további munkálatainkat. A megegyezésről azonnali tájékoztatást adunk. A kutatás és fejlesztés tehát jó úton halad , sikereket értünk el. A drasztikus és irreális árfolyam esés mögött szándékos piaci manipulációt sejtünk. Németországi szakértők segítségét kértük. Továbbá a Biomedical Igazgató Tanácsa hivatalosan nyilatkozik hogy cégünk nem áll semmilyen felszámolás vagy csődeljárás alatt és nem kívánjuk eladni cégünket semmilyen külföldi befektetőnek a létrehozott olcsó áron , sőt cégünk -üzenjük- egyáltalán nem eladó. Munkánkat legjobb tudásunk szerint töretlenül folytatjuk.
Tisztelettel : Biomedical Nyrt Igazgató Tanácsa
Nincs gááááááz, a feltaláló már teszteli a bio-járművet:
május 31-én 8 ft is lehet... remélem kitart az öntési lendület addig...
Talán vizsgálat?
Nagyon sürgős nekik önteni, az jól látszik.
Cég Aj. Vétel
1 1 200 db 60 HUF
1 1 750 db 56 HUF
1 1 6 000 db 52 HUF
2 2 4 000 db 51 HUF
5 5 102 900 db 50 HUF
Eladás Cég Aj.
50 HUF 120 046 db 3 13
51 HUF 40 000 db 2 2
52 HUF 15 000 db 1 1
62 HUF 2 986 db 3 3
74 HUF 500 db 1 1
Napi min: 0 HUF Napi max: 0 HUF
Nyitó: 0 HUF Előző záró: 62 HUF
Indikatív ár: 50 HUF
csak el ne felejtsenek kiugrani 50-ről
Ha jól emlékszem márciusban még 4300 volt az árfolyam,mi történt itt ???
Üdv !
már 114k eladáson... dolgozik Tas, Huba, Töhötöm.... :))
Szia!:)
Bocsánat ,hogy nem válaszoltam,de nem voltam gépközelben.
Visszatérve a kérdésedre:
Én már csak egy ilyen falusi parasztgyerek vagyok,aki mindig köszön:)
Üdv:hali