Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Commerzbank AG

Re: A 4,5 eurós cucc

#623699 rbbj11 Előzmény: #623167

kösz az infókat.

Ezek betegek....persze, majd 20.000 Ft-ért!!!!!!

settlement-re én pl. már írtam, nem jött semmi válasz még egy emailre sem.

Ilyen horror ktg. után már nagyon érdekel, mekkora a ktg-e a jegyzésnek és a keler-en keresztüli eladásnak...

#623167 Parmerozpazepan Előzmény: #623033

Na, felhívtak végre a kbc-től. ez egy nagyon bonyolult ügylet, stb., stb... Két lehetőség van:

- a kbc kiviszi a jogot a Xetra-ra, és ott eladja. Jelenleg 2,99 euro a jog ára. Ez 20 000 Ft-ba kerül.

- a kbc jelzi a KELER-nek az eladási szándékot, és ott eladják. Hihetetlen, de ez ilyen egyszerű.. Mondjuk, erre árat nem mondott az ügyfélszolgálatos hölgy (aki egyébként korrekt és szakszerű volt a telefonban).

(Az Erste 20 eurót kért az ügyletért).

Hogy ezeket online felületen miért nem lehet megtudni, nem értem...

Egyébként azt javasolta a hölgy, ha a KBC-nél el akarod adni a jogot, írj a settlement@kbcsecurities.hu címre.

#623148 Parmerozpazepan Előzmény: #623033

Az ersztés szerint a Commerzbank német oldalán lehet ezt látni. Nem jegyeztem meg sajnos a telefonos érttekezésünk során... Azt mondta, nagyjából követi a részvény árfolyammozgását.

Balf**z KBC még mindig nem képes eladni ezt a cuccot. Levelezgetünk, h mondjam meg, melyik tőzsdén vettem a részvényt. Mintha nem látnák a saját rendszerükben. Sőt, szerintem tényleg nem látják, ez lehet a baj. Az a gyanúm, egyszerűen nem készültek fel ennek a kezelésére.

#623009 Parmerozpazepan Előzmény: #622951

Igen, kb. ilyet kalkulált a szakember is az erste-nel nekem.

Egyébként, eladtam a jogot ma, az erstenel sikerült. Így visszajött a bukó jó része.

Viszont, a KBC-nél nem jegyeztek árat a jogra, se piacit, se limitet - egyszerűen nem tudtam eladni. Felhívtam őket, aztán csak makogott az üzletkötő, de megmondani nem tudta, miért van ez így.

Ezzel leírták magukat nálam, milyen egy kereskedőcég már az ilyen...

#622988 Dr. ursi Előzmény: #622978

saxo.

ott automatice megjelent a jog a tételek között.

de mondjuk az eladása cseten ment !!!

nem lehetett online.

tegnap 3,3 volt ma már 2,86-n nem tudtam így lett piaci ami 2,75 lett.

azóta nemtom mi van.

#622978 rbbj11 Előzmény: #622960

melyik piacon és szolgáltatónál adtad el a jegyzési jogot? Nálam nem egyértelmű, hogy tudom már most eladni

#622974 rbbj11 Előzmény: #622956

nekem úgy tűnik, hogy ha volt máj.14-én rv-em, jegyezhetek is, meg is jelent a számlámon a jegyzési jog. Ez pedig ultra nyerő lehetőség, mert 9.7 euróért eladtam az összeset máj.14-én, ennek ellenére vehetek 4.5-ért. :O

#622973 rbbj11 Előzmény: #622955

nem, mert a jogot is eladta, azt írta.

Tehát nem kaphat már 4,5 euróért rv-t

#622968 rbbj11 Előzmény: #622932

én is eladtam mindet, ahogy írtam, hála égnek, és még lett jegyzési jogom is, ez jól sült el.

Az, hogy van jegyzési jog, azért nem azt jelenti, hogy automatikusan kap is vki rv-t fornit....szal lehet várni az érkező rv-kre, de nem biztos, hogy jönnek....

#622960 Dr. ursi Előzmény: #622957

nemtom miről beszéltek.

volt 150 darab részvényem.

arra kaptam 150 db jegyzési jogot: commerzbank-rights néven 0 euró bekerrel.

tegnap eladtam a részvényeket 8 eurón.

ma meg 2,75 eurón a jogokat a jegyzésre (4,5 eurón jegyezhető).

tegnap kellett volna ezt is - ahogy akartam, csak szarakodtak ... - ennyi.

Re: nincs cím

#622959 Dr. ursi Előzmény: #622953

arra számítok h le fog menni 4,5-re v alá is a részvény árf.

a jegyzési jog meg mire lehívhatod a rézvényeket az is lefelé fog menni.

jobb esetben 4,5 felé és konvergálnak.

én úgy döntöttem nem várom meg mi lesz.

egyébként a mennyiség a lényeg.

32% is lehet kevés ha kevés a betett tőke.

bőven fedezi csak a dte osztalék nemhogy az árfnyerő rajt és egyéb nyerők ... :o)

#622957 Fornit Előzmény: #622956

05.14-én kellett fizikailag meglennie a jegyzéshez úgy olvastam. Aki tegnap reggel eladta, az már jegyezhet gondolom.

#622956 Camilla2 Előzmény: #622955

Értem , de 4,5o bekerrel csak akkor jegyezhetsz,ha nem dobtad el, 2o részvényre 21 db-ot,ha nincs egy darab sem ,nem vehetsz.Én azt mondtam ,ha nem dobta volna el,hanem uganannyit vesz hozzá 4,5o-ért,csökkenti az átlagot 7,o3 -ra és nincs bukó .

#622955 Fornit Előzmény: #622951

De már eladta a fentieket, a bukta már benyelve mindenképpen, a 4,5-ös bekerrel meg akárhol adja el a jegyzetteket felette, csökkentheti a minuszt a nyereséggel.