tudtátok h ben börnike középső neve shalom ? érdekes :o) a fed élén ... aminek a főtulaja egy rócsíld báró.
tudtátok h ben börnike középső neve shalom ? érdekes :o) a fed élén ... aminek a főtulaja egy rócsíld báró.
pontosan.
-
"én úgy látom, hogy eddig azt csinálja, amit hetekkel ezelőtt vártam és le is írtam itten :o)
hát én se vagyok annyira türelmes.
vártam-vártam az 1386-omat, de csak nem akart jönni.
hát most itt van.
megvolt.
a múltkoriban 1392-nél már belevettem.
nem hiszem, hogy hiba volt.
figyelembe véve időtávomat és hozamelvárásomat.
(írtam is anno, hogy mivel pontosan belőni én sem tudom meddig is fog visszajönni (1386,1392,1402,1412,1420) ezért mindenki a tőkéjének megfelelően nyisson - ha akar - hosszú longot az új ath-ra)
-
ui.:
amúgy szept. 27-én írtam le mit is fog csinálni s&p.
előre írtam le.
engem nem érdekelnek napi dolgok.
kevés ember van, aki előre le tudja írni mit is fog csinálni pl. egy index.
a hangsúly az előre szón van :o)"
-
és most is azt gondolom, hogy a szept 27-i hsz-ben egyértelműen leírtam, hogy a nyitandó pozi méretét kell jól megválasztani mert stop nincs és kinek mit bír a tőkéje ahhoz mérje a lotot, mert az irányzék az fix :o) h új ath.
-
én úgy látom bejött a dolog.
ha mások ezen fanyalognak :o) ám tegyék :o)))
Ciscoban van mozgás ma. Bele nem mertm volna venni nyitás után 23,5-55 körül.
Emlékszem emelkedést vártál akkoriban. Akörül indult QE3 és először nagyon visszafogottak voltak esegettek még 1350 körülig 1470 környékéről.
Én azt vártam év végére felrántják 1500 környékére . De azért azt nem gondoltam, hogy utána idén ilyen lelkesek lesznek májusig szinte talán egy kisebb fajta korrekciójuk volt 1580-90 környékéről 1530 környékére ha jól emlékszem.
Ezen kívül csak fel szinte.
Jó van azért több oka a dolognak amiért lelkesek. Jó erőben vannak na. Most májusban vártam volna egy picit visszaadnak a lelkesedésből, de nem úgy néz ki.
Csak kiszedték. Reggel még virgonckodott, nagy meglepetésemre.
Hülyeség volt vele próbálkozni, volt egy 1750-es kiütésű azt kellett volna talán, de hát ahogy mennek lehet az sincs biztonságban.
Nem semmi ez az idei év eddig, május ami azért sokszor esést hoz eddig emelkedő szintén.
Látva finom certim kiütését az jut eszembe amit Zotya sportos linkjében Mészöly kiabált be a saját játékosának 81-ben :) " Hova a **** anyádba mész már!" :)
GRAT URSI? ÜGYI-BÜGYI VAGY!!!!
:O)
Ne cinkeljétek már szegényt, komolyan...
Beírta, megdicsérte magát. Gondolom, arra vágyik, hogy valaki elismerje. Ha ezt nem tudjátok megtenni, ne szídjátok, én spec sajnálom azt, aki itt akar dicsőséget szerezni magának.
nem napi aljjal: 1428-ról 1370-es kör volt, ami szted ott hülyeség volt.
Az volt nem 40, hanem 58p. 1 hónap alatt.
1392-1600 volt 6 hónap alatt: 208p.
Évesített hozamok: a rövid traddel durván 700p. A hosszú tradeddel durván 420p. Na melyik a több?
Az nem érdekes, nem használ stoppot..)))
Mintha Ursi novemberben írta volna a post election részében. Akkoriban 1350-40 körüli aljra emlékszem.
csak az idötáv nem jött be...és abban a kontextusban, amikor íródott a hsz, az sem: akkor az x hónapon belüli irányról volt szó, ami lefelé is lett, ha jól emlékszem, 1300 alá is bement a nagy jóslat után
2013. máj. 15. 17:03
EBSPTS04
Kereskedés felfüggesztése
asszem ez szép volt :o))) csak gratulálni tudok magamnak ;o)
közben eme jóslatom is beteljesedett, sőt túlfutottunk már 1600-n :o)
Még nem birtak a certimmel de sok nincs neki. Reggelig kiütik szinte biztos.
Bő első negyedévben vagy harmadévben kb 15% emelkedés benne ATH is nem gyenge, jó erőben vannak. Kár , hogy ezt a Béten max nyomokban lehet látni.
Ilyen hülyeséget:
http://www.marketwatch.com/story/jolie-gives-star-power-to-stock-2013-05-14?link=MW_Nav_PF
Ha A. Jolie bemegy a mendonácba, majd azt is jól megtépik :))