Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#623207 phiona Előzmény: #623020

Hátt nem megmondtam? :-) megmagyarázta :-) és csak 14 perc kellett a csaholásig a dr-i magasságokban szárnyaló Ursitól :-)

H le buta libázott meg marxistázott bagatell, voltam már rejszoló hülyegyerek meg őskomcsi is nála :-) magát minősíti, és: gőgös gúnár (gedeon) jut eszembe, EQ-ban 1 elsős szintje. Épp elég baj neki, ez a sok rágörcsölés is… sajnos van aki menthetetlen. És sajna épp az ilyeneket a legkönnyebb felhasználni, kis lelki alamizsnáért, kiszórt odatartozás érzésért militarizálódnak is akár…

A kínlódását nem olvasom végig, nemvok mazochista, átfutva a nagy erőlködés ami látszik. 2011.01.17-én regisztrált ide a stockyra ezt most megnéztem, szal nem igazán értem h miket emel ki 2008-ból de mind1 is, mert menthetetlen is az alapbeírás után:

„MINDEZEK ELLENÉRE 2010-ben megszavaztam ElQrot abból kiindulva, hogy nem hazudott, amikor azt mondta, hogy mindig hazudtak. Na az is egy ritka randa pofáraesés volt, amikor kiderült, hogy ezek még akkor is hazudnak, ha azt állítják, hogy hazudnak. Az, ami utána jött, a reptér eladástól kezdve az újabb eladósításon át, az már teljes képzavarrá vált a fejemben, de ennek ellenére örültem az EU+IMF+WB csomagnak, egészen addig, amig ki nem derült, hogy LE IS HÍVJUK(!), tartalékba tesszük, majd ezek után drága devizakötvényeket bocsájtunk ki EZEKNEK A FEDEZÉSÉRE. Amikortól pedig a bájgúnár és libajnai puccs után nyilt terrort hirdettek a magyarsággal szemben, nyilt kifosztás indult volna meg az ingatlanadóval és a magyar vállalkozások teljes pusztításával, akkor mondtam azt, hogy "ebből elég", eddig tartott a "türelmem", mert ekkor volt az, amikor kétséget kizáróan kimutatták a foguk fehérjét.”

Amiket itt ír 2010 előtti történések, és így szavazott 2010-ben Gyurcsányra – elcsúsztak az idősíkok nah :-) v a választások után adta el Gyurcsány a repteret? 2010 után hívták le az IMF hitelt és bocsátottak ki és ők ezeket fedező kötvényeket? és 2010 után volt a libajnai terror? ingatlanadó terve? Nem, ezek előtte voltak de mégis Gyurcsányra szavazott 2010-ben, de aztán megtért és ez így szép és kerek :-)

H on is legyen: nem kérdés h az árfolyamra meghatározó h milyen kormányunk van, és ez 1 dolog. A másik h nagy a tét és ezért megy a manipula is rendesen, de gáz ha így… Amúgymeg nemvok balos és ha ma lenne a választás a Fideszre szavaznék észérvek alapján, még ha az ilyen AT-félék kontraproduktivitása időnként gyomorforgató is.

#623172 Ibiza Előzmény: #623166

:) lazíccsá vállalkozó..

becsületed? álmoggyá királylány.. csak egy nick vagy..ha beírsz valamit egyiknek tetszik másiknak nem..oszt? ha nagyvonalúan elengeded a füled mellett senki nem foglalkozott volna vele..lényeglátás..meg kit érdekel mit mondanak ha nem érint..de ugrottál rá..tán azért lettél pipa mert a való életben is ezt kapod..

ne akarj más lenni mint ami vagy..add magad és valakinek tetszel valakinek nem..

#623166 Előzmény: #623158

OFF

Persze hogy kijött, mert jobb kinn, mint benn, ahogy Shrektől megtanultam.

Mivel pedig kiírtam magamból a mérgemet az engem hazugsággal vádoló ostoba és rosszindulatú buta liba miatt, ezért a dolgot le is zártam, mert az ilyen maguk alá piszkító agit propagandisták nem szoktak tovább érdekelni. Futkosson csak nyugodtan tovább a libaólban, hirdesse azt, hogy a gazda szereti őket, azért eteti naponta többször, ő oda való, nekem meg az nem színvonal, nem pálya.

Tudod Ibiza, én kényes vagyok a becsületemre, mert nekem van, de ezt te úgysem értheted, így sem nem magyarázom el, sem nem hánytorgatom fel neked, hogy miért háborodtam fel, mert úgysem érthentéd meg. Én igenis meg tudok sértődni - és a legkevésbé sem szégyellem azt, hogy vannak érzéseim -, amikor senkiháziak mernek becsületembe gázolni.

Azt azért még megjegyezném, hogy elég jellemző az, hogy ki kontráz rá rögtön arra, aki ilyen becstelenül viselkedik, csak hogy végre valakinek nézzék őt is a forumon.

Részemről ez a téma OFF, mert annyira színvonaltalan, szóval köszönöm a megértést, de ebben a kérdésben többé nem nyilvánítok ebben a topicban véleményt :)

#623147 Előzmény: #623020

OFF, de ezt most kéretik megtartani mementonak.

Nincs szerencséd buta liba, mert vannak errefelé olyanok, akik olvasgattak akkoriban.

Akkor most idézek magamtól az ilyen végtelenül bunkó, alpári agit propagandisták részére:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/12304-gazdasági-fórum/page-80

"A költségvetési hiányCÉL 2.6%, és ezt az utóbbi időben rendre felülbecsültük. Azaz, én azt látom, hogy ha egy iciripiciri szerencsénk lesz (nem lesz dráma), akkor jövőre a költségvetés akár nullszalldós is lehet, azaz nemhogy nincs választási költségvetés, hanem éppen ellenkezőleg, ez egy jövőt megalapozó költségvetés.

EZ helyből HÁROM olyan intézkedés, amire még nem volt példa eddig a Magyar Köztársaság történetében.

Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy nem lesz segélyezés, csak közmunka, ha hozzávesszük, hogy nem emelkednek sem az osztogatások, sem az adóterhelések, és azt, hogy egy jelzésértékű könnyítés lesz az adózás terén is, akkor ez egy soha nem látott jövőképet vetít előre: AZT, hogy lehet arról álmodni, hogy ha ezt az EGYETLEN ÉVET fogcsikorgatva végigcsináljuk, akkor utána tényleg úgy elindul a szekér, hogy évről-évre jobban fogunk tudni élni, mert onnantól már csak azt osztjuk el, amit megtermeltünk.

AZAZ, én erre kívánok utalni: HA EZT a jövő évben ez a kormány végigviszi, akkor tulajdonképpen ""rendbeteszi"" azt a sarat, amit az elődök és saját maga is csinált, és [SZERK, KÉSŐBB*1]-ben egy rendezett, működőképes és lendületbe hozható országot adhatnak át.

EZ pedig példátlan. Főleg akkor, ha ez 99%-ban a saját bukásuk árán érhető el.

Mielőtt pátosszal vádolnál meg, ez nem dícséret, mert szerény véleményem szerint EZ A MINIMUM, ami a hatalomtól elvárható, az tehát, hogy ezt én elismerem és észreveszem, az nem dícséret, nem elégedettség, hanem az, hogy végre az látszik, hogy legalább az elvárható minimumot teljesíteni fogják: AZT, hogy a helyzet már nem romolhat tovább és csak javulhat a jövőben.

Ha pedig jövőre meg lesz az, hogy mindenki dolgozhat, meglépik a "szegények bankját", ami kivásárolja az uzsorásokat (fajra, színre való tekintet nélkül), és ledolgozhatóvá teszi ezt az adósságot, akkor írtózatosan nagyot léphetünk előre az élhető ország irányába.

Furcsa, hogy pont jövőre lesz [SZERK, KÉSŐBB*2], KÉSŐBB, azaz [SZERK, KÉSŐBB*3] évfordulója, és pontosan ugyanazokkal a problémákkal nézünk szembe, mint akkor és nagyon hasonló lehetőségeink és kitörési pontjaink vannak, mint akkor.

A sors megadja, hogy részben "újrajátsszuk" a rendszerváltást, helyesebben, megadja a lehetőséget, hogy MOST végre megcsináljuk, amit akkor kellett volna megcsinálni.

Én ezért látom sorsfordítónak [SZERK, KÉSŐBB*4]-et."

SZERK, KÉSŐBB*1=2010

SZERK, KÉSŐBB*2=2010

SZERK, KÉSŐBB*3=1989 huszadik évfordulója

SZERK, KÉSŐBB*4=2009

És most te ostoba liba, gágogjad már el, hogy mennyi embert ismersz, aki ÖT(!), azaz ÖT év távlatában szó szerint ugyanazt írja és a legkevésbé sem zavarja, hogy ki van kormányon, mert k*rvára ugyanazt várja el tőlük? Mert az idézett hozzászólásom bizony ekkor készült:

Elküldve: 2008 december 03 - 14:22

Sőt mi több, mutass még valakit, aki eközben annyit ekézte a Fideszt az ellenzéki ZÉRÓ szereplés miatt, mint én.

Mert engem k*vára nem érdekel, hogy ki van kormányon és ki van ellenzékben, engem az érdekel, hogy ABBAN a pozícióban mit csinálnak, és ezért adódhat az a furcsaság, hogy én PONTOSAN UGYANAZT vártam el ElQrotól, libajnaitól és Orbántól - és inenn fakad az, hogy mivel ezt most megcsinálják (vö azzal, amit elvártam 2008(!!!!)-ban), ezért vagyok elégedett.

Csak tudod buta liba, én ezt már akkor is elvártam, csak akkor még hittem az agit propagandátokban, hogy tényleg ezt akarjátok csinálni.

Szóval buta liba, ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. Gágogjad haza magad a kenyéradó gazdádhoz libuskám. Szóval legközelebb akkor gágogjál hozzám, ha tudsz bárkit mutatni, akinek a véleménye öt év alatt annyit sem változott, hogy a dátumok és szereplők kicserélésével együtt tök ugyanaz maradt.

De csak, hogy legyen min csámcsognod két etetsé közben, tessék:

Elküldve: 2008 december 03 - 10:01

"Namármost, nálunk se tartanánk itt, ha 2000-ben nem mentünk volna át az "orbáni retro kádári" irányba, ami egy teljességgel működésképtelen, abszolulte rossz irányba indította az országot, és ebből éppen most próbálunk visszakapaszkodni a 2000-ig tartó irányra. Ez az egész most éppen azért ilyen keserves, mert sokáig elhitték (és elhitették) a néppel, hogy ez a könnyebb út járható... mert azt hitték, hogy elég álmodni. Ha most felébredünk, akkor két éven belül visszakerülünk a jó irányba, és akkor valóban bejöhet az, hogy négy éven belül akár számottevő javulás is lehet, mert ha ezt most EGYSZER VÉGRE végigcsináljuk (tulajdonképpen, ez az az út, amit a rendszerváltástól járni és következetesen megcsinálni kellett volna), akkor meg lesz az EUR, a stabil költségvetés, amely évről-évre növekvő bevételekkel számolhat - és akkor magától és automatikusan növekedhetnek valóban a fizetések és a járadékok is ÚGY, hogy közben a szociális rendszert is működőképessé és a társadalom számára hasznossá is lehet tenni.

Ennek mindnek ugyanis az az alapja, hogy a pénzügyek, a költségvetés rendben legyen és az emberek azt LÁSSÁK, hogy az állam (azaz az ő saját) adóssága folyamatosan csökken, és egyre jobban élnek, hogy van JÖVŐJÜK és kilátásuk, hogyha többet dolgoznak, többet kereshetnek.

EBBEN a kontextusban viszont igaz, amit írtál - azaz, HÚSZ ÉVE ELLÉBECOLTUK (kiv. 1995-1999) AZ ÁLLAM PÉNZÜGYEINEK a rendbetételét, és azzal, hogy állandóan más volt "megnevezve", mint a hatalom birtokosa, szépen el is mostuk ennek a felelőségét.

És itt jön a következő kérdés - az igazság az, hogy amikor ez megtörténne, igazából az egész pol elitnek úgy ahogy van, le kellene mondania, bűnei bocsánatára. Csakhogy és valójában, ezzel PONTOSAN UGYANAZT a hibát követnénk el, mint 1989-ben, amikorra a reformokat akarók kezdték átvenni a hatalmat, de őket kipenderítették a komcsik, mondván, ők a komcsik... és pontosan EZ az egyik tudathasadás az, ami a ma kísért."

De már igazán csak azért, hogy meg ne akadjon a torkodon, tessék:

"Egyébként azzal, hogy kvázi EU-IMF "gyámság" alá helyeztettünk, tulajdonképpen ezt készítették elő, ugyanis ez a "gyámság" valójában csak egyet nem enged: Azt, hogy pazaroljunk, pocsékoljunk, többet költsünk, mint amit megtermelünk. És ez speciel már messze túlnyúlik EZEN a választási cikluson, ez ugyanis bárkire, aki a következő kormányfő lesz, ugyanúgy vonatkozni fog.

Ha pedig még pár ilyen korlátozás bekerül a rendszerbe, akkor egyszerűen elkerülhetetlen az, hogy 2014-re rendbejöjjön az ország, ami pedig VÉGRE EGYSZER nem a távoli jövő, talán, vagy ködös ígéret, hanem egyszerű tényszámokon alapul: Akármennyi is lesz a virtuális GDP, akármennyi is lesz az adósság, már nem fog számítani: MERT A KÖLTSÉGVETÉS CSAK ANNYIT FOG KÖLTENI, AMENNYI PÉNZE VAN.

Innentől pedig valóban lehet szabad választás, hiszen akkor már arról lehet majd szavazni, hogy EZT a pénzt ki és HOGYAN akarja felhasználni, de végre arról nem, hogy pazarlással vásárolhassanak szavazatot.

Mint ahogy már évekkel ezelőtt írtam, nekünk egyszerűen kell egy "elnyomó, vagy kizsákmányoló hatalom", mert akkor tudunk igazából élni, jól élni, mert ezt szoktuk meg. Amikor saját utat akarunk járni, abból mindig tragédia lesz."

Vagy éppen ez, de meg ne akadjon a torkodon:

Elküldve: 2008 június 30 - 10:55

"Viszont a probléma ott kezdődik, hogy a hazaárulás után közel ezer évig csak elnyomásban, és kirablásban volt részünk, így kizárólag a természetes önvédelmet, az "eldugást", a kiskapuzást tanultuk meg, ebben a kóceráj államformának csúfolt, valójában gyarmati rendszerben.

Jelenleg például hiába van húsz éve "kapitalizmus" errefelé, ebből is csak annyit "tanult meg a nép", hogy lopni kell, és az arrogancia a nyerő, valamint a máson áttaposó politikusság az érvényesülés útja, mert becsültes munkára sem igény nincs állami szinten, sem támogatás.

Így nem lehet az emberektől elvárni, hogy gondolkozzanak előre, hiszen ha egy hónapra előre is olyan szélsőségek jönnek elő, hogy a Forint/Eur árfolyam a 400 vs. 225 között ingadozhat a """""szakértők""""" szerint, akkor szerintem egyértelmű, hogy az emberek csak a felélésre és a Carpe Diemre tudnak berendezkedni, mert ennyira kiszámíthataltan jövőre nem lehet építeni.

És innentől a pénzügyi ismeret a következő: Lopd össze, nyúld le, költsed el.

És sajnos, a röhej az, hogy ez egy sokkal jobban jövedelmező, kiszámíthatóbb és biztonságosabb módszer, mint becsületesnek lenni, ami egyébként ezen jogszabályi környezetben leginkább már a lehetetlen kategóriájába tartozik egyébként is..."

Szóval, húzzál haza gágogni, és arrafelé nézzél másokat tollas hátúnak buta liba és próbáljad meg megérteni, hogy én nem azon a színvonalon vagyok, ahol te, hogy sorban állva várod a következő tömést, mert azt hiszed, hogy az jó lesz neked.

Egy darabig engem is meg lehetett téveszteni, elhittem a hazugságokat, MERT ELHITTEM, HOGY A HAZUGSÁGOK IS CSAK HAZUGSÁGOK.

Fel kellett ismernem, hogy a marxisták, a hozzád hasonlóak bizony mindig hazudnak, nem csak akkor amikor kérdenzek, hanem akkor is, amikor hazudva hazudják, hogy hazudnak.

Szóval, ennyit erről.

Ignore: ON.

#623046 prospero Előzmény: #623023

2008-ra 3,7%, 2009-re pedig 4,6% És a 2010-es Bajnai tervezte választási 7%-os költségvetés? Végülis a baloldal is elismerte, hogy 1-2%-os eltérés lehetett a tervezetthez képest a hiányban. Ki is jön szépen a 7% körüli hiány, ha azt az 1-2%-ot hozzáadom a kiigazítás utáni számokhoz. Akárhogy is nézem ez egy növekvő pálya nem pedig csökkenő! :-)!

#623023 xmann Előzmény: #622847

at-t továbbra sem érdeklik a tények. (de ha ezt beírom a topicjába, akkor azonnal kimoderál :)

"de ennek ellenére örültem az EU+IMF+WB csomagnak, egészen addig, amig ki nem derült, hogy LE IS HÍVJUK(!), tartalékba tesszük, majd ezek után drága devizakötvényeket bocsájtunk ki EZEKNEK A FEDEZÉSÉRE"

Természetesen ezt kb harmincszor magyaráztam el türelmesen, de valamiért nem hisz még a ksh és az ÁKK számainak sem. Tehát még egyszer, mert a hülyeség ellen harcolni kell: azért vettünk fel devizahitelt mert forinthitelt nem tudtunk kibocsátani. tessék megnézni az ÁKK kimutatásait, világosan kiderül ez.

"például számos cég az építőiparban kivárta(!) a 2010-2011-et, és akkor dobta be a törölközőt, amikor kiderült, hogy nem lesz többé 6-8%-os ÁHT hiány, amiből folyik a pénz az oszkozkodásra és a lakosság is inkább összedől a hitelek alatt, mint hogy újabb pénzeket venne fel."

mint mindannyian tudjuk, 2008-ra már 3,7% volt az államháztartéási hiány. ezt is hatszázszor belinkeltem, de ez a fiú kényszeresen terjeszti a téveszméit. nem igaz. Még mindig nem:

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal/page/portal/government_finance_statistics/data/main_tables

úgyhogy a tényeknél maradva. a magyar költségvetési gigalyuk 2006-ról 2008-ra eltűnt. azóta sokmindent nem köll tenni. A devizahitelt pedig azért vettükl fel mert nem vették meg a forintot. vagy másfél évig nem is volt egyáltalán forint kötvénykibocsátás. ez alatt az idő alatt a hiányt és a kamatokat a devizahitelből fedeztük

#623020 phiona Előzmény: #622847

Huhh most látom h AT mit coming outolt :-) és bár mondták h hivatásos propagandista eddig nem hittem el annak ellenére se ahogy mindig hurrázott mentett és ahogy legutóbb a trafikot kente. De ez tényleg durva, az üzenet eőszakolt beépítése ami várható is volt központilag: h mind xaros de még mindig a Fidesz a legjobb, erre tessenek szavazni. Azonban kicsit túllihegte v elsiette, 2006 és 2010 nem ugyanaz a választás volt, elkavarodott a naptár a nagy igyekezetben :-) „Korábban megbíztam x termékben még legutóbb is megbíztam benne de becsapott, viszont rájöttem h y termék milyen kiváló, vegye ön is ezt, garantáltan fogy 40 kilót” – ez a szint ez sajna így elbaltázva külön. Életszerűség könyörgöm, és ami AT-ből lejön :-) ez a megtért Gyurcsány 2010-es szavazó imidzs nem kellett volna, hiteltelenített. Most cselesen viccelődik, aztán holnapra kitalálja és megmagyarázza h miért is tökéletes így, és a hívek tovább csaholják. Ha valaki beég neten 2 vari van: vagy eltünik 1 időre remélve h elfelejtik, v a másik h megmagyarázza – és ő ez sztem :-) A szomorú meg h tényleg nincs (jelenleg) alternatíva, ezt játssza meg a Fidesz ügyesen, trafikostul AT-stül is inkább mint a többi.

#622871 Kriszti@n Előzmény: #622865

most mennem kell, de írok egy hosszabb lélegzetvételű privit amint lesz időm.ha jól tudom az oszták határ mellet laksz valahol, ugye?

#622864 Kriszti@n Előzmény: #622843

lehetne erről beszélgetni,h aszeretnél, keresd meg a megfelelő topicot, és szívesen folytatom.

#622858 Dr. ursi Előzmény: #622855

"MINDEZEK ELLENÉRE 2010-ben megszavaztam ElQrot abból kiindulva, hogy nem hazudott, amikor azt mondta, hogy mindig hazudtak. Na az is egy ritka randa pofáraesés volt, amikor kiderült, hogy ezek még akkor is hazudnak, ha azt állítják, hogy hazudnak"

idézet tőled.

gondolom h 2006-ra gondoltál.

amikor nem tette közzé az a hót hülyeegér gyökér veress a ktsvetést aztán kiderült h 10 fölött van !!! a hiány.

-

de aki 2006-ban és utána bármikor ezekre a gyökerekre mint szocik, szadesz, libsik, bolsik, fletó, bajnai és társai szavazott az egy ÁLLATHURKA.

mert annyi esze sincs és belátóképessége mint egy HURKÁNAK !

#622855 Előzmény: #622850

2010-en szerintem nem sokan tudtak ElQrora szavazni, mert akkor éppen bukott politikus volt :)

#622850 Dr. ursi Előzmény: #622847

ne haragudj de most ezt itt leírom.

aki 2010ben gyurcsányra szavazott az megyó és ő ámokfutása után az egy ÁLLATHURKA !