Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

ma szépen ment a bux.. …

#622962 macika

ma szépen ment a bux..

mondjuk a mol nem tett hozzá semmit

Re: ds

#622942 Euroman Előzmény: #622925

eltaláltad, ezen csatornák egyikét sem nézem, sőt leghátra programoztam, hogy véletlenül se kattintsak egyikre se....hírtv-n csak a garázst nézem néha, atöbbit egyáltalán nem...

#622930 walex Előzmény: #622925

Én meg az ATV-ben nem láttam még olyat, amikor bármelyik műsorvezetőnek ne lett volna benne a nyelve a vendégként meghívott szoci vagy volt libsi politikus valagában. Külön unicum a beszélgetős műsor (címét nem tudom), ahol Bolgár György is osztja az észt 3 másik emberrel.

Ha a Hír Tv, MNO elfogult, akkor minek neveznéd az ATV, Népszava, Népszabadságot? :)

De ez itt OFF, folytassuk a dumcsiban.

#622925 Tapasz Előzmény: #622884

Gondolom akkor nem nézel M1, M2, Duna, HírTv és ATV-t. Nem sok marad :-).

Azért legyünk őszinték, a HírTV és az MNO nál elfogultabb tv és újság nem volt az elmúlt 24 évben.

Én még a HírTv-ben egy elmarasztaló félmondatot sem hallottam OV ról, vagy a fideszről, pedig naponta többször nézem, több féle műsorát.

#622888 Euroman Előzmény: #622887

hozamra akk.hu...nem olvasok se ilyet, se olyat...nem akarok hányni, az ebéd annál finomabb volt.

#622887 tozsdenyul Előzmény: #622884

De ez itt nem a balos sajtó, hanem valami tőzsdéhez lazán kapcsolódó valami...azért lehet annál kicsit komolyabban is tárgyalni valamit, mint hogy mindennap beírjuk az aznapi hozamokat, és drukkolunk ha erősödött. Ha esetleg 2 év múlva meg elszállnak a hozamok, akkor mi lesz? Olvassak balos sajtót?

A jobboldali sajtó gondolom nem felejt el beszámolni a hozamokról, úgyhogy ha nem szereted az egyoldalú tájékoztatást, hozamokat a jobboldali sajtóban keress, friss korrupciós ügyeket meg a baloldaliban.

Kb. 10 éve így van ez már, és egyre inkább.

#622886 Euroman Előzmény: #622884

azért ami at hírekben van, az az eco.hu-n is mind fenn van...már ha a népet egyáltalán érdekli...

#622884 walex Előzmény: #622881

Azt is írd oda, hogy nagyrészt olyan pozitív tartalmú hírek, amiről a balos sajtó "elfelejt" beszámolni vagy kis jelentőséget tulajdonít neki, mint pl. a hozam csökkenések, ami miatt olcsóbb lesz a finanszírozás lépésről-lépésre, több marad a kasszában, amit nem adósságszolgálatra kell költeni. Eközben nyomják a süket szöveget, hogy bezzeg a szakértő libás idejében minden szám és minden mutató jobb volt, de arról elfelejtenek beszámolni, hogy milyen lépésekre készültek, miket akartak bevezetni, ha nem jön közbe a választás. 2009, 2010-es cikkeket érdemes olvasgatni memória frissítésként.

Én minden oldal véleményére kíváncsi vagyok, de az egyoldalú tájékoztatást nem díjazom.

#622879 Tapasz Előzmény: #622863

Egyetértek. Ma reggel ültem sebes vonaton, hát egy pár ezer szavazó megint elveszett, mert az utasok nem a mávot, hanem a kormányt szidták.

#622876 Margaretta Előzmény: #622824

AT, Dr.Ursi, Prospero általában dicshimnuszokat zeng a mostani politikai irányról, kormányról. Ők nem pocskondiázzák állandóan és nem elégedetlenek.

Olvassad őket:)

#622863 Waszeitung Előzmény: #622824

Én nem tudom hogy hol élsz,milyen környezetben,de javaslom nézz szét az országban....nem azért van ez a fajta elkeseredettség mert így érzi jól magát mki,hanem mert 10% felett van a munkanélküliség úgy hogy jelenős közmunkaprogram van,a béred évek óta kevesebbet ér,és már annak is örülnöd kell ha dolgozhatsz éhbérért..

Nem a fórummal van a probléma hanem hogy a két párt váltja egymást folyamatosan,és aki a hatalmon van az mesél...majd cserélnek,de az alapvető dolgok nem változnak.

Ne értsd félre,de sztem Te látod túl optimistán a dolgokat,Te vagy a kisebbség...ha a saját bőrömön érezném akkor én is szívesen lennék optimista,de látom mi van a közvetlen környezetemben és ennek hatására van véleményem,függetlenül attól hogy a félkegyelmű vagy a király mit mesél.

Mert ha már azt magyarázzák hogy milyen jó az már régen rossz...

#622834 Euroman Előzmény: #622832

talán 3 műszakos tesco árufeltöltő interjúra behívnak, mert azt is keresnek most itt...

#622832 Euroman Előzmény: #622826

http://index.hu/belfold/2013/05/16/olaszorszagban_polozik_ket_trafikot_nyert/

erről beszélek nyuszomuszo...meg arról, hogy műsz-közg. diplomával, a határ közelében állítólag fontos foly. német nyelvtudással se bank, se felsőoktatási intézmény, se szállítmányozó cég, de még egy autószalon egyszerű értékesítőnek sem vesz fel...ezek a helyek érdekeltek volna, mert úgy érzem simán el tudnám látni, de simán elutasítottak...most már válogatás mindenhová beadom, mert kíváncsi vagyok, vki egyáltalán behív-e interjúra...eddig teljesen negatív....

#622826 Borska Előzmény: #622819

oké,átveszem,persze ez mégsem olyan könnyű ha nem tartozol a pillanatnyi hatalom holdudvarában, nem vagy fia,testvére,unokaöccse,lányának jövendőbelije avagy nagyobb tőkeinjekcióra képes korrumpálható vállalkozó ,akkor beza esélyed nincs a köz hasznára tenni, mert az esetleges ellentétes véleményed azonnal agresszív ellenállásba ütközik,

komoly mentalitásbeli váltásra lenne szükség Mo-n

tudnám a példákat hozni ezerszámra de minek,hisz ki kicsit is foglalkozik a bel és külpolitikával, gazdasági vonulatokkal maga is láthatja

Re: nincs cím

#622825 walex Előzmény: #622816

Nagy kérdés, hogy USA-ban meddig fújják a lufit.

Ha onnan elkezd menekülni a pénz (főleg ha leáll a pénznyomda), akkor az a BÉT-re is rányomja a bélyegét, de ezúttal kevésbé, mert nem vagyunk annyira kiszolgáltatva, mint 2008-ban.

Ahogy az látszódik az árfolyamokon, még csak azt se lehet mondani, hogy olyan nagyon túl lennének árazva a normális papírok itthon. Persze a BÉT kínálat nagy részét adó értéktelen, tolvajligára ez nem mondható el, mert azok a 0 értékhez képest még így is drágán forognak.

#622824 Hathor Előzmény: #622819

Sajnos ki kell lépnem ebből a fórum körből, illetve nem a stoki fórum körből, hanem az egészből.

nem bírom tovább ezt az állandó pocskondírozást, elégedetlenséget. Az állandó forint gyengülés várást, az állandó részvényár zuhanás várást, az állandó kormány szapulást, azok oda vissza harcát, ha a másik van vezetésen.

Az állandó csőd várást a kis papírokban. Az állandó leütést, az állandó pesszimizmust.

Majd euforiában visszajövök

Ezt kibírni ép ésszel nem lehet.

És napjaim, heteim, éveim mennek erre rá.

Üdv.