No, már ezt is figyelgetik?
:(
No, már ezt is figyelgetik?
:(
Üdv a menekült tárborban :)) Nem vagy elég libsi, azt se értem hogy engedtek reggelni :)))
udv, sorstars.
engem azert vagtak ki, mert nickeket adomanyoztam masoknak, indoklas nelkul....
portfólió.hu
bocsi, de mi az a pf?
ezek a rövidítések kikészítenek...........
miau..... :-)
Szevasz!
Engem is kitiltottak kb 1 hónapja minden figyelmeztetés nélkül. Hogy miért nem tudom, de már nem is érdekel. Bár akkor kértem a pf-től indolkást, nem kaptam.
Jobb ez az oldal, kevesebb a duma több a tartalom. Ritkán szólok bele ebbe is de olvasgatni szoktam. (ott pitke35 voltam)
:)
Nem vagyok mazochista, tehát nem kérek új nicket.
Nekem csak 1 volt de a továbbiakban nem érdekel. Tele van az egész pf agent provokateurrel ...
Már látom szomorú sorsom..nem kellett volna belépnem. Bármelyikbe beleolvasok, elönt a düh a sok idióta miatt. Most éppen az Újrasszista SZDSZ=LMP-t istenítenék....
Most léptem be, látom én is kaptam egy figyelmeztetést. De azt se tudom miért...:(
Mondjuk szitkozódtam eleget a politikai topikokban, felhúztak a demagóg baromságaikkal ahogyan a Jobbikot akarják bemocskolni. Biztos rámnyomott valami homofób zsidórasszista, vagy valamilyen egyéb szélsőséges.....
nem mindegy? ha akarsz másik nickkel visszamész és vitatkozol idiótákkal, vagy nick nélkül néha beleolvasol, ha mulatni támad kedved
politikáról pedig internetes topicokban véleményt alkotni pedig őrültség, hacsak nem vagy mazochista, legyél akár bal, vagy jobb, vagy mégjobb, oldali.
mindezek mellett tisztellek, hogy kiállsz a véleményed mellett, legyen az akármi is!
:)
Kivágtak a pf -ről.
Nem tudom dühöngjek-e avagy tépelődjek emiatt. Kicsit talán megkönyebbültem, azt hiszem, ez a helyes kifejezés.
Nem tudom ki (csak azt sejtem mi) miatt, mert akit megsértettem, az nem tehette. Legalábbis ezt vettem ki későbbi írásából. Egyébiránt meg a személy nem érdekel. Undorom van a politikától. Nem a személyektől, akik valamit képviselnek, hanem a hangnemtől ahogyan egymásról és egymással beszélnek.
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy egyszer olyan stílusban szóltam hozzá, amit én is elítélek. De az emberek idegeit csak egy bizonyos pontig lehet feszíteni.
Erre jó példa az én történetem.
Maradok továbbra is tisztelettel mindanyiótok iránt :
GáborGábor
ne mérgelődj, én negyvenet buktam rajta :(
csak azt nem tudom, hogy mit keresünk mi 3,3%-os pluszban, amikor a dax m ár minuszban is járt??
Nem igaz hogy egy + 10 % os **** genya OTP-n csak 30 forintot tudok fogni shorton miközben **** dax és dow napi mélypontjára szakad...
Még azt hittem itt se tudom zárni azt vehetem vissza a genyáját nullán.
Törjön el a keze az OTP-vevőnek....
Kibaszott gennyláda !