Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

hírekben a zsidó temetőt…

#622715 Ibiza

hírekben a zsidó temetőt meggyalázzák..más temető esetében nem említik a vallási hovatartozást csak annyit sírokat rongáltak vandálok..

Ha israel támad akkor tényként kezelik palesztínok lőttek elöször..és a más ország megtámadása is megelőző csapás természetesen...

Más az antiszemitizmus és más a tapasztalat..az emberek nem antiszemiták..vannak emberek népek akikkel gond van..nem tartják tiszteletben a törvényeket a társadalmi normákat és a kijátszására törekednek folyamatosan.ha feltünően sok egy-egy nép vagy kisebbség felbukkanása az adott problémában az tapasztalat.

ha 10x megcsókolgatsz egy méhet és 9x megcsíp..akkor jöjjé má rá..méhet csókolgatni f@szság.

ha 100ügyvédből bankárból behajtóból mondjuk 60 az roma..akkor megállapíthatjuk a számarányukhoz képest túlreprezentáltak..tehát a romák kedvelik ezt a területet..

"Mert az Úr, a te Istene…

#622709 Ibiza

"Mert az Úr, a te Istened megáld téged, a miképen megmondotta néked; és sok népnek adsz zálogos kölcsönt, te pedig nem kérsz kölcsönt, és sok népen fogsz uralkodni, és te rajtad nem uralkodnak. "

Mózes V. könyve 15. rész, 6. pont.

És egy kis jelenkori aktualitás:

"Olyan kis ország részéről, mint mi, ez szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. S ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk.

[...]

Manapság létre lehet hozni birodalmakat kolóniák felállítása és hadsereg bevetése nélkül."

- Simon Peresz, Izrael állam köztársasági elnöke.

tény: heti 8 repülőjárat…

#622708 Ibiza

tény: heti 8 repülőjárat ebből 1 óriásgép, nézd meg hányan kérnek állampolgárságot mennyien vesznek ingatlant. A komcsilibsi időben mennyi ingatlan került israeli kézbe..mennyi israeli beruházás volt itt és mennyi elhalgatott botrány..ki nem fizetett alvállalkozók(pl spenótház)..A parlamentben sok kettős israeli magyar állampolgár van.. itt volt a világtalálkozójuk..lesz itt védelmi szervezetük..miközben patkányarcú mindent megtesz a gárdával szemben..most nem mondja a rendőrség megvédi állampolgárait..nincs szükség egyéb szervekre..stb stb..ezek tények..gúgli a barátod..

mindezek egy végsőkig fasiszta és antiszemita országban..

Re: nincs cím

#622686 taresz Előzmény: #622682

Próbáltam, de nincs válasz több, mint 1 hónapja. Tiszta marhaság egyébként, hogy nem ádják vissza helyben. Voltam bent a helyi képviseleten új szerződést kötni. Mondom a komának a régi számot adják ki. Áááá azt nem lehet. Miért? Nem mind1 kire osztjátok? De...... A bürokrácia ott is nélkülözi az ésszerűséget.

#622683 hosszhuszár Előzmény: #622678

ilyen van?

anyámnak van egy töltő kártyás száma, évek óta nem olt rátöltve, csak akkor használja, ha kórházba kell mennie, akkor töltünk rá......él a szám évek óta...igaz ez tmobil.

#622678 taresz Előzmény: #622671

18 éves számom volt. Céges telefon mellett felesleges volt két előfizetést tartanom. Ezt átraktam feltöltősbe. Ez lett a veszte....

#622671 Hathor Előzmény: #622665

Régen mobiltelefonoztam

Sok jó számot hoztak be nekem.

T-mobiletól volt jó számom:

07-07-07 volt.

feltöltős.. egyszer nem töltöttem fel időben, a germók lenyúlták a számom.

Telenornál van valakinek…

#622665 taresz

Telenornál van valakinek kapcsolata? Komolyabb....

Egy számot szeretnék visszaszerezni. Nekem nem sikerült. Még nem osztották rá senkire.

Köszönöm.

#619506 KawaBazsy Előzmény: #619505

Azt olvastam, h a nőstény pete rakás után elpusztul. Lehet h csak erről van szó, s a hangyák széthordják? De mindig a luk bejáratában van, többnyire háttal.

#619505 Ibiza Előzmény: #619490

a százlábútól a pókokig sokminden vadászik rájuk.. egymással is állandó harcban vannak..

keleten harci tücskökre fogadnak..Amit látok az sztem egy döglött tücsköt megrágott valami..esetleg hangya.. vagy a fentiek.

Valami zabálja a tücskök…

#619490 KawaBazsy

Valami zabálja a tücsköket. Tudom, h létezik nagyobb probléma is, de akkor is érdekel, h mi bánik így el velük.. erre a példányra délután akadtam, orgonabokor alatt volt egy lukban, onnan pislogott kifelé. Megpróbáltam kicsalni Ibiza módszerrel, de nem jött.. :-) Rá kb másfél órával megint láttam, csak háttal. Jobban megnézve kiderült, h az már nem szalad el.. gyakorlatilag meg van lékelve a feje, s ennek is csak a váza van meg.

update: Most szólt a bnőm, h a lukban van még egy tücsök, ahol ez volt. Az is lehet, h egymást nyírják? Vagy csak azóta beköltözött..

http://kepfeltoltes.hu/130503/T_cs_k_nyekk_002j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#618266 taresz Előzmény: #618256

Nem mondanám.

Olyan jó a színösszeállítása, hogy az vonzotta be. Ha bu_zi lennék magamnak is vennék. :)

Tényleg szép.

#618265 Ibiza Előzmény: #618223

vannak kisebb szállítmányozó cégek..akik töltögetnek konténereket.. elhozatják Frankfurtig onnan Autó a gyüjtőig ..onnan kis autóval a házig..még akár a vámot is megúszhatod..főleg ha használtként kerül be..mennek vele 300m-t poros úton oszt már használt.