Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: ds

#622819 Hathor Előzmény: #622814

Vedd át az irányítást csináld jobban.

Minden kisbüfi sír a cégvezetőkkel szemben, hogy hagyják csökkenni a cégek értékét, teljesítményét.

El lehet menni vezetni a céget, megmutatni hogyan tudtok jobban vezetni, hogyan tudtok pozitív mérlegeket produkálni, hogyan tudjátok növelni a forgalmat, beszállítókat..Nem kell messze menni. Nézzük meg az életben mennyire halad előre ügyetek, cégügyetek, bevételetek.

Semennyire, nem megfelelően? Ki hibáztasson benneteket?

Itt mindenki félkegyelmű mindenkinek, de senki nem tud jobbat felmutatni..

#622818 Waszeitung Előzmény: #622807

Persze,én már a kezdetek óta köpködtem erre a hitvány brigádra....és fogok is.

Ám ettől függetlenül nyitott vagyok minden épkézláb vitára melyben arról próbálnak meggyőzni hogy ezek nem semmirekellők!

Re: nincs cím

#622816 Hathor Előzmény: #622811

Sajnos ezért nem lépünk már bele legtöbben, aki régi nagyobb pozis.

Nagy pozinkat nem tudjuk érvényesíteni, és még illikvid is, irány nélkül oldalazva.

Beszélgetek 2-3-500kontis meberekkl, ugyanezt mondják. Nulla likviditás, iránytalan csellengés. Felette meg látjuk a szűkülést.

Ezért bízunk a szebb jövőben a lehetőségekben, hogy idővel meglesz ez a kitörés.

#622814 Ricsi Előzmény: #622807

Kiszámolta a tranzakciós illetéket, és köze nincs a valósághoz. Tehát félkegyelmű...

Ha te ekkorákat tévednél az ingatlanokkal, régen koldusboton lennél, ez meg mondja továbbra is a hülyeségeit.

#622813 Ricsi Előzmény: #622810

Betettem a Magyarország topicba egy linket, ami egyértelműen mutatja, ez a növekedés játék a számokkal. Hazudnak reggel és este...

#622811 walex Előzmény: #622428

Ha ebből a háromszögből kitörne végre... :)

Legrosszabb esetben még ~1 évig elszórakozhat benne.

#622810 Hathor Előzmény: #622804

Matolcsy: egészséges szerkezetű a magyar növekedés

MTI

2013. május 16. 10:52

Az első negyedévben láthatóvá vált gazdasági növekedés különösen örömteli, mert ez már egészséges szerkezetű növekedés - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke csütörtökön a Miskolci Egyetemen.

Matolcsy György az MNB országos szakmai konzultációjának első állomásán kifejtette: a növekedés azért egészséges, mert nem hitelből, nem eladósodásból, nem fenntarthatatlan makrogazdasági pályából fakad.

A magyar növekedés, ha egy hajszállal is, de jobb a régiós társakénál, a gazdaságpolitika által meghatározott kitörési pontokra összpontosul, és alacsony inflációs környezetben valósul meg. Az exportot ösztönző, 290 forintos euróárfolyamszint nem okozott inflációs sokkot Magyarországon - mondta a jegybankelnök.

#622807 Hathor Előzmény: #622804

Waszi..

már Te is félkegyelműzöl?

Van valakink egyébként valami pozitív gondolata is?

#622437 Frontin Előzmény: #622430

meg a sok vérrel/verejtékkel (PÉNZZEL!!!) megszerzett fájdalmas tapasztalat... :-)

#622428 Hathor Előzmény: #622414

Nálam így néz ki hetes chart.

Ebből kifolyólag én azt látom háromszög aljáról megy fel az árfolyam, ezért nem gondolom, hogy éppen lefele kéne várni, de nem vagyunk egyformák.

Mint tudjuk én elfogult vagyok, de ezt nem tudom sehogy sem másképpen nézni, mint háromszög aljáról megy fel hetesen, ráadásul egy emelkedő csatornában, annak is az aljáról, és még ráadásul napos dupla aljból, na meg macika által nézett 200napos mozgóátlag fölött vagyunk, illetve bollinger közép felett is.

Kint is megerősítések jöttek a nagy emelkedéssel.

Indulnak a feltörekvő, recessziós piacok felminősítései, ezen piacok CDSei le mélypontra, devizájuk erősödik, és kamatkörnyezetük csökken.

Nem tudom másképpen nézni.

Itt is 4%alatti a kamatvárakozás, ami még több hónapos kamatcsökkentési ciklust vetít előre.

Ettől lehet butaságokat beszélek, én így látom továbbra is.

Mondtam tavaly nyáron, hogy brutál emekedés jön. Kint megint meglett, új csúcsokkal naponta, sosme látott csúcsok, itt még megy a vakarózás.

De továbbra is vízbe nyomott labda, hárta húzott csúzli hatását várom.

és a hetes kép:

http://postimg.org/image/j17nnwokr/full/

#622414 Frontin Előzmény: #622404

Pár hónapja említettem, hogy egy elhúzódó tetőzésre számítok. Ez eddig be is jött nagyjából, bár szerintem még nem vagyunk a végén. Lehet hogy csak napokig, de azt is el tudom képzelni hogy hetekig itt fogunk még tökörészni egy viszonylag szűk sávban. Mint mondtam én inkább lefelé várom a piacot (jelen állás szerint), de előtte szerintem lesz még egy nagy shortos kirázás. Amúgy több hónapja nem volt már pozim, nem gondolom hogy túl sokat vesztettem vele. Legutóbb Otp-re volt benn ajánlatom 4200 alatt, de nem sokkal az orrom előtt fordult. Elvonási tüneteim mondjuk nincsenek, szerencsére mással is le tudom kötni magamat. ;-)