hogyne, már első nap, harcoltam is kopejkával, Jenő bá odavitte helyet foglalni a haveri kutyát :)))
hogyne, már első nap, harcoltam is kopejkával, Jenő bá odavitte helyet foglalni a haveri kutyát :)))
"A nyilatkozatból 5 eredeti példányra van szükségünk. A 2011. augusztus 11-ig történı
beérkezés érvényességi feltétel. A nyilatkozat személyes átadására 2011. augusztus 10-én 16
óráig van lehetıség"
"A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79., a
továbbiakban: Társaság) értesíti a tisztelt Részvényeseket, hogy a 2011. július 26-án
elhatározott zártkörő alaptıke-emelés során kibocsátott 14.000.000 db részvénybıl -
elsıbbségi jogukkal élve - a részvényesek joghatályosan 7.280.000 db részvény
átvételére kötelezettséget vállaltak, és a részvények pénzbeli ellenértékét a Társaság
által megjelölt, elkülönített bankszámlára átutalták"
ez utóbbi 2011.08.12-én jelent meg...
a wamsler-es emelés jegyzéséhez tegnapig lehetett jelentkezni, tehát ma este 20:00-kor hír, hogy a b-cash mindent vitt :))
Bocs,hogy megemlítem.
Én az "egyebek" pontban felsoroltakra vagyok kiváncsi.
Bár a lényeget úgy is csak "UTÁNA" tudjuk meg.
ma hír lesz...
"A részvények átvételére vonatkozó elsőbbségi joggyakorlásának első feltétele, hogy a
részvényes az általa megszerezni kívánt részvénymennyiség átvételére vonatkozó
kötelezettségvállaló nyilatkozatot tegyen, úgy hogy az eredeti példányban 2013. május
14-én a Társaság rendelkezésére álljon. "
dehogy csendesedik, valami mindig mozog, pont ez benne a jó
már 80e a "nyerő"... usd/jpy jól hoz... azt írják 105-110 is lehet...
ebből megint kimaradtam, figyeld meg mire összegyűjtöm az induláshoz kellő pénzt, addigra minden lecsendesedik...
az átnevezést mondjuk logikusnak gondolnám, mert jelenleg már nem sok köze van(a régi leányokat kivéve) a régi phylaxiához...de a kivezetést így meg főleg nem....
phyl sokáig már úgysem lesz, még az idén kivezetik :)
(vagy átnevezik)
látod mennyivel jobb így ébredni, mint arra, hogy megint csak 33-34 a phylaxia :-))
az újranyitott 400e ft-os számlán tegnap este óta 30e ft a plusz 0.2-es lottal...
köszi, leszedtem, és újratelepítettem. viszont így elszállt minden, de most legalább a "régi" a felület :)
kezdem újra, ez a jó a demóban :)
Nem tudom, nem merem elnyomkodni az enyémet, mert félek, hogy nem tudom visszaállítani.:-)))
Priviben adok egy telószámot, ahol tuti adnak bármire választ neked.:-)
amit küldtem neked email-t abban pont az a felület látszik, írtad, hogy azt nem is használod, de ott egész jól áttekinthető volt a nyitott pozik listája... és most eltűnt, csak a chartokat tudom megnyitni :(
"piacfigyelés" a neve
Nem véletlen ajánlottam neked, ennek van értelme, nem a bét-en várni a csodákat...
Bal oldalon fölül a "file,nézet, beszúrás" feliratok alatt közvetlenül vannak kis ábrák. Azokból az 6. a terminál ablak, talán erre gondolsz.
azt hiszem át fogok térni a devizákra...
0.2-es lot, lassan +50% alig pár nap alatt...
durva...
Összesítõ:
Jóváírás/Terhelés: 400 000.00 Hitel: 0.00
Lezárt P/L: 9 049.20 Nem Realizált P/L: 178 907.30 Margin: 87 885.33
Egyenleg: 409 049.20 Saját Tõke: 587 956.50 Szabad Margin: 500 071.17
ez a bohóckodós 1 milliós...
Összesítõ:
Jóváírás/Terhelés: 1 000 000.00 Hitel: 0.00
Lezárt P/L: 724 860.43 Nem Realizált P/L: 821 694.02 Margin: 303 937.45
Egyenleg: 1 724 860.43 Saját Tõke: 2 546 554.45 Szabad Margin: 2 242 617.00
amúgy eltűnt a terminál ablak (trade terminal), azt hogy lehet visszavarázsolni??
olaj csárt, látom
nincs abban semmi izgi most
jen-ek izgalmasabbak, megy a nyomda, mint a phyl.-ben