Igen ,de ha vettél volna ugyanannyi részvényt 4,5o ért,nem lenne 32 % os bukód,vagy rosszul látom ?
Igen ,de ha vettél volna ugyanannyi részvényt 4,5o ért,nem lenne 32 % os bukód,vagy rosszul látom ?
tudom h csúnya dolog utólag beírni, de én tegnap kidobtam a részvényeket, ma pedig a jogot, így megúsztam egy 32%-os bukóval. szerencsére kis darabszám volt. még jó hogy még sokkal korábban kiszálltam a többel és ezt meghagytam hogy hátha jó lesz valamire. hát nem lett jó.
egyebekben német piacon dte-m van már csak.
Szerintem attól függ milyen bek ára volt ,tegyük fel 1ooo db részvénye volt 9,7o bek árban,ezért ő kap,ill vehet 1o5o db -ot 4,5o euroért, igy az átlaga 7,o3 euro részvényenként,feltéve ha nem megy lejjebb az ár,a jelenlegi ára 7,5o,ez kb 7 %kal van felette az átlag árnak.
Aki tegnap reggel a nagy esés előtt kivágta jól járt. (mintha te is eladtad volna.)
Vissza tudod venni jóval áron alul, akár 4,8-on is megéri eladni.
Lényeg h ne essen 4,5 alá amíg a számládra nem érkeznek a rv-k :)
Ezt küldte a KBC:
"Tisztelt Ügyfelünk!
A COMMERZBANK AG (FR) - DE000CBK1001 értékpapírra 2013.05.28-án jegyezni lehet.
Kérjük, hgy a settlement@kbcsecurities.hu címre küldött válasz e-mail-ben nyilatkozzon arról, hogy kíván e élni a lehetőséggel, hogy a részvénytársaság által közzétett hirdetmény alapján 2013.05.14-én fizikailag rendelkezésére álló részvények után 1/1 aranyban járó jogokkal kíván e jegyezni az adott részvényre. 21 jog 20 db új részvény jegyzésére jogosít 4,5 EUR/db árfolyamon. A jogok 05.28-án érvényüket vesztik! (Egyéb részletekről, kérjük tájékozódjon a részvénytársaság hirdetményében.)
Válaszadás határideje: 2013.05.26. "
Nem is értettem, amit írsz. Nekem egész nap mínusz tizenszázalékban volt...
Én ezt most nem veszem vissza, hiába mondják a 7 eurót. Megbízhatatlan, **** egy részvény lett ez.
Nem nézted el ? , nálam kb 1o óra óta minusz 14 % körül van.
nem értem!!! még egy órája -20% volt, most meg +13% ugyananyi euróért! mi a fene ez???
De okos ez az elemzőgéza - már megint utólag.
Huh, durva.
Tegnap kiszálltam belőle, 369-ről, 339-ről, 329-ről... Eddigi legnagyobb bukóm. Pedig régebben szépen kerestem vele...
Tessék, hamar eljött a 7 ojró környéki :-) Bár én 7 - 7,2 közöttire számítok, ez a cég egy botrány, de lehet hogy fogunk még keresni vele...
én most kimaradok.
nem tetszik.
anno a portugál banknál jó volt 0,39-n a jogot jegyezni és részvényeket lehívni.
az háromszorozott egy év alatt.
de itt más a szitu.
és erős bukóm van így is, tehát nem növelném :o) mert érzésre ez lefelé fog menni nagyon.
inkább holnap keresek rá etf-ben shortot, h kompenzáljam a bukót.
Azzzé nem egészen ingyen pénz.....a feltételeket ismerve. Hamarosan 7 ojró környékén lesz.