a Karmester nem ír alá... húzgálja a pajeszát, miközben csomagolja a bőröndjét... :)
a Karmester nem ír alá... húzgálja a pajeszát, miközben csomagolja a bőröndjét... :)
A karmesternek kár bármilyen meghosszabbítást aláírnia a MOLlal, ha nem akarna kezdene semmit a céggel.
jó tipp.. jenő rajta van..
valamelyik mamut lepukkant zöldséges bolt jó lesz?
)))))
"Tisztelt Topikosok! A KEG csődje ( végelszámolása )csak a konkurenciának lenne hatalmas ünnep , a részvényeseknek nem hozna semmit.Az eszközök keretjelzáloggal terheltek és oly mértékben amortizálódtak ,hogy azt el kell felejteni.A pénzt már kivették az üzletből és most a karmester a végjátékot akarja szebbé tenni a részvény árának leszállitásával. Ez a Phylaxia szindróma, hiszen ilyen áron már lehet olyan befektető aki - valamilyen megfontolásból - beugrik a fekete dobozba.Dr Steier
sunwo"
Karmester készüljön inkább a sittre.. :))
Szólni kéne a B-cash-nek biztos van még pár haveri elfekvő cég, amit ide tudnának apportálni... :)
igen, eddig sem volt látható haszna, sajnos. 4000 köbméter nem egy nagy cucc, főleg egy MOL-nak.
én? hol mondtam? azt mondtam h idén jár le a 2 éves szerződés..
ne kamuzzál folyamatosan!
a hír semleges
Régi?
Ma írták alá a meghosszabbítást. Mackó Úr azt mondta ennek is annyi..
Mégsem?
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.; a továbbiakban „KEG Nyrt.”)
értesíti a tisztelt Befektetőket, hogy a KEG Nyrt. 2013. május 13-án a MOL Magyar Olaj és Gázipari
Nyilvánosan Működő Részvénytársasággal kötött bértárolási szerződés meghosszabbításáról szóló
megállapodást írt alá, amellyel folytatódik a két cég együttműködése a KEG Nyrt. tulajdonában lévő 4.000
m3 térfogatú tartály tárolókapacitásának bérleti hasznosításában.
KEG Nyrt.
így van, akkor ha ma nem kapták meg, akkor pápá..
Stim? :))
A közgyűlés napirendjén szereplő előterjesztéseket, határozati javaslatokat a Társaság 2013. május 14-ig a Társaság honlapján (www.lpg.hu), valamint az Alapszabály 11.1. pontja szerinti további hirdetményi felületeken (www.bet.hu;www.kozzetetelek.hu) elektronikus úton közzéteszi.
Stim?
8 nap... abba szerintem beletartozik a postázás is, mivel a meghívó megjelenését követő 8 napon belül a céghez meg kell érkeznie a kiegészítésnek. azaz 11-12-e. mivel az vasárnap volt, így szerintem péntek. vagy legjobb esetben is ma... ha ma nem kapták meg, akkor pápá...