Regisztráció Elfelejtett jelszó

Notebook

Re: nincs cím

#625507 lagwagoner Előzmény: #621436

Hasonló, és még telepíteni sem kell, ha nem akarod. (Ez akkor jön jól, ha olyan gépen akarsz elérni egy másik gépet - az asszony elakadt valahol a számítógépén, te meg a munkahelyeden dolgozol - amin nincs rendszergazda jogosultságod a telepítéshez.). Csak megadja az ő gépén a program által generált azonosítót és jelszót, te bepötyögöd és kész is.

Csak magáncélra ingyenes...

http://www.teamviewer.com/hu/

#621436 taresz Előzmény: #621412

http://www.ammyy.com/en/

Nagyon jó távoli asztal kapcsolat. Semmi különöset nem kell állítani, csak futtatni gazda és kliens gépen. Csak az ID-t kell bediktálnia és engedélyezni a kapcsolódást.

#621420 Előzmény: #621412

Szívesen. Egy jótanács: A sárga kérdőjelesnél nem szokta kiírni, hogy kicsoda. Ha viszont törlöd és újra átnézeted a gépet, akkor újra meg fogja találni az eszközt, és kérni fogja a driver lemezt. AKKOR biztosan meg fogod látni, hogy mi a neve! :)

#621412 Csusza Előzmény: #621401

Nagyon köszönöm, holnap délután megyek, és megnézem személyesen. A távinstruálás nem sikerült... :-)

Sárga kérdőjel biztosan van pár :-), nemrég telepítettem újra a gépet, de driverekre nem volt még időm.

Az ajánlottak szerint járok el, holnap megpróbálok keresni drivert neki.

Még egyszer kösz.

#621394 Csusza Előzmény: #621392

Semmi, mert amit linkeltél, az sajnos a Vistához tartozik. :-)

Keresem ugyanazon az oldalon az XP-hez is, de nem lelem... :-(

Szerk.: megvan az enyémen, megtaláltam, most telefonálgatok...

#621385 Előzmény: #621383

http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-vista/video-cards-frequently-asked-questions#

"Hogyan tudhatom meg, hogy milyen videokártya van a számítógépben?

A Képernyő beállításai megnyitásához kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Megjelenés és személyes beállítások segédeszközre, ezután kattintson a Testreszabás gombra, majd kattintson a Képernyő-beállítások fülre.

Kattintson a Speciális beállítások elemre, majd kattintson az Adapter fülre.

Itt találja a videokártya részletes adatait, többek között azt is, hogy milyen videokártyával rendelkezik a számítógép."

Más: Ha az eszközkezelőben sárga kérdőjel van, akkor az lesz az... de akkor úgy nem találod meg. Viszont mivel a notebookban kérdeztél, ez nem notebook véletlenül? Mert ha az, akkor a típus alapján is meg lehet nézni, hogy mi van benne!

Videokártyát az eszközke…

#621383 Csusza

Videokártyát az eszközkezelőben lehet beazonosítani? Csak nem találom... :-(

Köszönöm fiúk, megnézete…

#621354 Csusza

Köszönöm fiúk, megnézetem a kártyát. (nem nálam van a gép, édesapám használja)

Amúgy nem tudom, hogy tudja-e a kártya ezt a felbontást, de akkor kezdem ezen a vonalon a megoldást.

Kösz.

#621346 Előzmény: #621342

Rossz helyen keresed a megoldást, a PC-ben lévő videokártya driverét kell felrakni és az tudni fogja ezt a felbontást. Ha megírod, hogy milyen kártya van benne, akkor esetleg tud valaki segíteni.

Van valakinek ötlete, ho…

#621342 Csusza

Van valakinek ötlete, hogy miképpen lehet rábírni egy asztali PC-t XP-vel arra, hogy egy monitort 16:10 arányban működtessen? (Az ajánlott monitor felbontás 1680x1050)

Alaphelyzetben az XP ilyen arányt nem tud, tehát valamerre összenyomorítja a látványt, amitől az életlen, fejek torzak, szóval ez így nem jó.

A monitornak sajnos semmi telepítője sincs meg. (Amúgy LG L204WT-BF típus http://www.edigital.hu/Monitor/LG_L204WT-BF_20_LCD_monitor-p32425.html .)

Gondolom valamit fel kellene hozzá telepíteni, de sajnos nem találok semmi ilyesmit.

Ötletekért hálás lennék. (Na, annyira azért nem! ;-))

Kösz.

Blackberry-re vagy (noki…

#558323 Amatoregy

Blackberry-re vagy (nokiára symbian 6) nem tudtok olyan (ha lehet ingyenes) remote desktop-ot, amivel a távoli gépet el tudom érni?

#552232 hosszhuszár Előzmény: #549547

meggyógyult, de most valamiért megint nem jó..

Próbáltam visszaállítani a rendszert, ment is, de mikor végzett a gép, kb 10 perce írja, hogy windows leáll....de nem áll le, és nem indul újra.

Kapcsoljam ki a gépet, vagy várjak még?

Köszönöm

#549547 hosszhuszár Előzmény: #549491

Értem, és köszönöm!

de nincs meg az xp telepítő lemez,csak ez a recovery cd/dvd...az van írva a lemezre, hogy:

a cd/dvd segítségével helyreállítja az operációs rendszerét

figyelem:

minden adatot applikációt, és beállítást töröl

Ha ezt a lemezt beteszem, és futtatom, törölni fog mindent....