uncsi bizony!
ezt leírtuk párszor... eddig MINDEGYIK bejött
uncsi bizony!
ezt leírtuk párszor... eddig MINDEGYIK bejött
..."Ráérünk. Mindegy itt áll a pénz, vagy bankbetétben. 20éve nem fogtam kezemben ezt a bankbetétemet, akkor mindegy hogy még 20évig áll-e ott, ha meg megy fel bővítjük, ha le akkor is.."
egy apró különbség azért, a bankbetétek kamat produktuma(bááár leépülőben van), a betétekre vonatkozó állami garancia (...voltak már a világban furcsaságok,de Mo-n kizártnak tartom), és nem utolsó sorban a nyugodt alvás
evvel paralel a KEG rv mit tud adni, állandó bizonytalanságot,hatalmas kockázatot, a végső búcsú (evvel hatalmas bukta) lehetőségét
Én nem lennék benne olyan biztos hogy 20év mulva is lesz ilyen pappír,de aki ebbe fektet az tisztában van ezekkel a dolgokkal
emlékezzünk: NABI? GOLDSUN? FOTEX? ki ki maga tudja
...ha akkora az alaptőke,hogy teszem azt ahogy írtad a birtokodban lévő kb 300e darab rv értéke a teljes vagyon 10-15%a akkor van ilyen :) kockázat vállalás,gondos managementtel, a befektetési portfólió rizikós eleme,ami mellett az állampappírok,kötvények, stb biztos hozamot produkálnak,és ha bukik a mutatvány max egy kellemetlen szájízt produkál
de ha!!!! ez egy kifeszített rv pakk,ami a megtakarítások javarészét tartalmazza akkor beza én aggódnék, mert könnyen füsté válhat a pénz
1950-29re mire jött le az árfolyam?
Csak úgy? :D
1.8MRD árbevétel?
Visonka részvény árfolyam nem realizát mérleg eredmény befolyásolt 920Milliót ebből?
1-2-3pont egyelőre semmi, csak két elutasítás a cég részéről az első két pont.
Harmadikban rezsicsökkentés nincs, április óta várjuk. Lehet hogy lesz, majd ha lesz beszélünk róla. Az 2014es mérlegbe csak az utolsó hónapokban befolyásolhat, ha addig nem fordítja előnyére a cég a rezsicsökkentésből szerezhető előnyt a versenytársakkal szemben.
4autógáz: ez valós, de az árbevételben 570%os emelkedés volt ebben a szegmensben tavaly.
Ha csökkenő forgalom lenne benne, azt mondnám, hát igen csökken a forgalom belőle, és még emelik is. De egy év alatt 5xözött.
5.Névérték: mi az hogy kötelező?
Tudod hogyan döntünk róla?
Tovább nem pörgetem a gondolatom, mert uncsi.. maga ugyanazt mondja, meg én is.
Ezt leírjuk százszor.
az egy dolog..
1 kúria döntés (nav végrehajtás) miből?
2 sj per 20m
3 pb gáz hatósági ár
4 autógáz adóemelés idén 2 (100%)
5 névérték és alaptőke csökkentés (kötelező!!)
Mackó úr!
EURHUF 292.09..
törögeti a fordított fülescsészét lefele hufocska.. erősödik..
Yo ez KEGnek?
yo8 ,-)
majd. ahhoz figyelni kell egész nap, ezt meg tegnap is nyitva hagytam és ma reggel kapcsoltam be, hogy mi történt az éjjel. ha netán rossz irányba megy, legalább azt is látom, hogy mi, mennyire kockázatos.
azt látom, hogy pl eur/huf-ot átvinni másnapra nem igazán éri meg, durva swap kerül felszámolásra. Aranynál viszont elfogadható a mértéke.
élőben nem merném ezt, főleg nem akkora tétben... azért durván pörögnek itt a számok...
na látod, élőben is így megy ez, nem beleülős phylaxia
azért óvatosan! :-)
Majd a piac eldönti mit akar..
Ráérünk. Mindegy itt áll a pénz, vagy bankbetétben. 20éve nem fogtam kezemben ezt a bankbetétemet, akkor mindegy hogy még 20évig áll-e ott, ha meg megy fel bővítjük, ha le akkor is..
Nincs kicsit túladva a papír indikátorok szerint is?? :D
Forgalom teljesen elhalt az esésben..
Kinek jó adogatni egy radabot, meg százat, meg ezret nem tudom.
Lehet jönnek a számlák, aztán fogytán a pénz.
http://postimg.org/image/hyax4ltwl/
Jővőhétre rakéta behűtve..
Na megnéztem BÉt késleltetten a nyitót.
Volt 1101darab eladás nyitóban. Na.. tegnapi forgalom megvan mindjárt ,-)
kispapír = csak kisröfitömeg (többsége kitömve rendesen) + bennfentes mutye no itt már nem a piacon, hanem az irodákban
ma az is 29 lesz, mint a keg :)
mivel keg topik így beszéljünk erről is... tegnap nem is figyeltem, hogy vki lenyomta 29-re... nagy az érdektelenség a papír iránt... kicsit meg kellene pörgetni, vagy le vagy fel irányba.
próbáljuk meg ledumálni 20 alá.. vevő alig van, és 20 alatt meg csak megérné még rávenni...
mondj vmi rosszat a cégről :))
az nem járja, hogy a demós bigyómed 1.5 milliárdra van értékelve, ahol 0 ft az árbevétel, míg a majd 2 milliárdos bevételű kegkecske meg alig pár száz millióra...
Ezt én írtam, mert álmodozott dupláról, de bekere minima 30%kal feljebb van.
Ugyanez igaz ránk is. Nem nehéz kitalálni 29es aljnál, hogy mindenkinek felette van a bekere.
Persze..
Nálam annyi a különbség, hogy nekem tök mindegy mennyi a papír árfolyama.
Ha lejjebb van, olcsóbban tudok többet venni, ha feljebb megy, feljebb drágábban tudok többet venni.
Nekem mindegy merre megy, le vagy fel, ha egyszer eléri bekeremet és nyerőbe fordul. Elég egy kis limites kapkodás, és már jó is vagyok.
usd erősödést várt mindenki így ezt nyitottam, demóban meg hadd szóljon. :)
1 lot?
ahhoz azért fedezet kell.. mert amúgy csak fej v írás
du börmi kecsegtet a QE3-ról