Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#622400 Euroman Előzmény: #622395

mtv, hírtv, kossuth rádió nem ezt nyomatja....édesapám néha meghallgatja a déli krónikát, de ha olyankor ebédelünk és nem később, akkor kikapcsoltatjuk vele...kár lenne a finom ebédért, hogy azonnal visszajöjjön...amit Te mondasz, az kereskedelmi híradóra igaz...az is borzasztó, csak másképp...marad az orf, zdf, ard, bbc....

#622395 Ibiza Előzmény: #622390

miről beszélsz..egész nap azt kapod milyen szarok vagyunk..megölték kirabolták, szörnyüséges szörnyűség történt..az hülye aki itt marad..(miközben már heti 8 repcsi jön a szépemberektől) ezt hallod minden híradóban..és a végére egy kisszines..kispanda született kínában..

nézd meg hírkereső főcímeit..

#622390 Euroman Előzmény: #622386

a hazugság talán kisebb bűn, mint az önámítás...én igyekszem védeni magamat a közszolgálati média propagandájától, mert onnan dől csak igazán a rózsaszín szirup...de azért itt is előfordul..

#622386 Előzmény: #622364

Tudod Euroman, ez kis ország kis foci.

Ebben már azt is meg kell becsülni, amikor néha a haza érdekében hazudnak és nem hithűen annak ellenében.

#622364 Euroman Előzmény: #622344

utólag már tényleg...de kellett hozzá ez a kamu gdp adat....kár, hogy nem +3,3% növekedést hoztak ki...amit éppen a diktátor megparancsol...

#620992 Hathor Előzmény: #620989

Attól függ kinek mi jut eszébe ,-)

Nekem az jut eszembe, hogy a fordított fülescsésze nyakvonalát építjük tickre bázisként

#620943 Sumér harcos Előzmény: #620917

értem

eurhuf longos verzio pedig C=4,és jön az 5

indiket naposon ,hetesen figyelni és megállók lehetnek lefelé:

291.5...290...289.1....286...282

#620934 Hathor Előzmény: #620929

Igen.. bocsi..

már itt megszoktam, hogy minden ATL..

és már nagyon elég kezd lenni.

Japán is 20évig dagonyázott, aztán most nem győztek kapkodni a vételekkel, a 3.6%os emelkedő napokkal.

Mindennek eljön az ideje.

#620927 Hathor Előzmény: #620917

CDSünk megint aljakat verdes 265bázisponttal

Forint jó, jegybanki kamatunkat történelmi aljra rakták, hitelezést próbáljuk beindítani, egész nyugati tőzsde minden nap ATL.

Rohadna le a keze annak aki így visszatartja a magyar piacot BÉTet, ennyire lemaradóként, több éves mocsárban hagyva.

Várom már ezt a rohadt hátra húzott csúzlit, hogy löjjön már ki.

Vagy a vízbe nyomott labda törjön a felszínre.

Előbb utóbb eljön az idő.. örökké ez a sz@rba tiporás nem mehet évek óta.

Tök mindegy a lakosság most mit érez.. ezen a fejlett piacok is túl vannak, hogy hány ember fekszik az utcán.

Ezért is bízom, hogy HUFot meghúzzák, mert ki kell vágni ezt a sok gyengülésre játszó embert.

Pitlák pénzzel felszívhatnák egész BÉtet.