Akkor mondjuk ezért nem értem, hogy mitől lehetne jobb az állami részesedés hiányában.
Akkor mondjuk ezért nem értem, hogy mitől lehetne jobb az állami részesedés hiányában.
az első negyedévben 0 állami megrendelés volt.
a honvédségi megrendelés a felére esett vissza 2009 óta.... (kb. 3 mrd-dal)
a busz egyelőre csak ígérgetés (persze a Mercedesnek nem)
akkor?
Biztos vagy abban, hogy ha az állam nem tömi ki megrendeléssel, akkor itt lenne az árfolyam? Szvsz nem kellene ennyire egysíkúan gondolkodni, hogy ha valamelyik állami vállalat rosszul megy, akkor annak az oka az állami tulajdonos, ha pedig valami szárnyal, akkor az is csak annyit jelentene, hogy az állam nélkül még jobban szárnyalna...
Ez nagyon jó jelentés, hol lehetne már az árfolyam, ha az állam nem nyúlja le...
van a strat vállalatokra már egy másik országban jól bevált megoldás.
max vegyesvállalatot engednek meg, de ott is 50%+1 az állami tulajdon.
mindig !
A közműcégek angroban lesznek elidegeníthetetlenek, mint nemzeti vagyon - de a Rába tőzsdei cég, arra ilyet nem lehet írni.
Gondolom én, de Sly-- meglátása is érdekes, végülis az 50%+1 feletti szavazati aránynak (ha valaki nem akar 2/3-os és 3/4-es többséget birtokolni) nincs értelme, nyugodtan el lehet adni ha a részvények osztaléka nem hoz annyit, mint amennyi mondjuk ennek a pénznek az államadósság csökkentésére fordítva megtakarítható lenne.
20000en :) de nem is értem, hogy miért emelik ki a rábát a sok közmű cég helyett...
Tökéletes kommunikációja annak, hogy az 50% plussz 1 szavazat fölötti résztől meg szeretnének válni.
egyedül azt szidták, remek :))
az is egy pár fillérecske, munkát ad egy pár varrónőnek, egyenes út a milliós munkahelyteremtés fele... :D
mármint olyan (magyargyártású) vonat, amihez a Rába szállítja az üléseket.
köszönjük.. :)
ez micsoda?
srv