Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#622947 KawaBazsy Előzmény: #622873

Én még csak utcán láttam. Nekem automatában kéne, a két benzines meg szimpla szívó sornégy, a kicsi az kevés az aut.-hoz, a nagy az elég, de az meg gondolom akkor kortyol is.. annyi jót olvastam a dízelről, h - miután ez nem élmény, hanem használós autó - nekem inkább az kéne.

#622873 banyaiz Előzmény: #620023

Ma voltam Mazdánál műszaki miatt. Körbeszimatoltam az új 6-ost. Egy szóval tudnám jellemezni az AUTÓ. :)

Nekem nagyon tetszik. Én sem értettem a 19-es felnit, de ahogy álltak egymás mellett 17-es, és 19-es felnivel , látványban azért volt különbség. Nem tudom mennyire lehet "pattogós" 19-essel ezeken a csúcsminőségű utakon, de nagyon szép.

A motorháztetőnek az íve vmi brutális, nem is tudom mintha egy mustang lenne vagy mihez lehetne hasonlítani. Képeken nem is jött át milyen ívet tettek oda motorházhoz.

Szemből nagyon gonosz kinézete van. Fehérben annyira nem tetszett , pirosban sem, de fekete és ezüst gyönyörű. :)

Úgy viszik mint a cukrot, azt mondták alig győzik átadni őket annyira veszik.

Még amit hallottam már régóta nincs új MPS 6-osban állítólag japcsik rajta vannak ezen is. Na arra kíváncsi lennék még.

Bár van egy most kijövő szériában 2,5-ös 200 ló körüli benzines. Szerintem annál erősebb felesleges szinte már.

#621733 Előzmény: #621629

Szvsz ez legfeljebb egyszer igaz.

DE:

- a cikk nem teszi egyértelművé azt, hogy ez nem "trükk", hanem bűncselekmény,

- és hogy egyszer lehet csak eljátszani, mert ahogy kiderül, hogy használják is az ellopott rendszámtábládat, akkor szerintem azonnal bevonják a régit és kapsz egy újat. Ami persze, lehet, hogy ingyen van, de akkor is macera egy részről, másrészről pedig nem valószínű, hogy még egyszer az életben eljátszod azt, hogy "eltűnt a rendszámtáblád".

- nem mellesleg, egyáltalán nem igaz már igen régóta az egy irányból való fotózás, szóval még csak értelme sem sok van ennek.

#621726 KawaBazsy Előzmény: #621700

Ez a gép mindig is tetszett, ahogy az utódja is. AZ A4-ből már néztem párat, de a Multitronic elriaszt, tiptronicot meg csak a 3.0i quattroba raktak.

#621693 Sumér harcos Előzmény: #621648

az fuccs,magyar ugaron,mint tartomány,10éve nincs üzlet,csak nyekk.

vmi ilyesmi lesz,amit egyszer Herceg linkelt:)))

:

#621646 Sumér harcos Előzmény: #618495

vagyok,csak a hetem az már káosz,a jövőhét még nagyobb:)

jövőhéten sem sokat fogok irogatni....valszeg,2000km autozás kinéz.

plusz reggel 6-este 6 elfoglaltságom volt a héten 6napban,szokatlan:)

stockyra meg ami marad,5perc hetente:)

vettem autóra continenta…

#620540 Ibiza

vettem autóra continental premium contakt5 ös gumikat..ajánlom mindenkinek..tökéletes.

egy kis történelem

#620071 Koffein

A fiat 1921 -ben befejezett tesztpályája, amit mostanság fene tudja mire használnak :)