nem kell váltani. Havi 2400 a real... Ha máshol jobb, elég itt rátenni 10000 Ft-ot és egy darabig elvagy...
nem kell váltani. Havi 2400 a real... Ha máshol jobb, elég itt rátenni 10000 Ft-ot és egy darabig elvagy...
Beálltam egy részével 65-re. Meglátjuk, akár napon belül újranyitom
Köszi, megtaláltam. Amibrokiba lehúzom.
Napon belül online hol nézitek? Csak online broki charton?
Még mindig nem hisszük, hogy eshet tovább? : )
Azért egy részét zártam én is.
megremegett a kezem és 800-on zártam. Így is 400 pont :)
Hatira intraday történeti adatot honnan lehet szerezni? Ti mit használtok?
Pf-en csak napos van letölthető.
700 alatt zárom a shortot...
Hol látod a könyvet ?
Már hogy lett volna meg, úgy ismersz? Péntek reggel short visszavétel bukóban. Fedezeti long 950-en zárva. Ezen ügyletek egyenlege szerencsére pozitív lett. Ezek után 3 tárgyalásom volt egymást követően, mire visszaértem már 16300 közelében voltunk. Természetesen nem mertem ráadni, úgyhogy most pozi nélkül várom a hétfőt. :-)))
Az a kemény hogy tudtuk is hogy ezek a szintek vannak érvényben,viszont én legalábbis nem ennek megfelelően cselekedtem,helyes ha Neked így megvolt ahogy írtad!
Tegnapi shortom nem zártam,bíztam a további esésben,de az csak tréfa volt,így ma tudtam szívni vele,ezek után viszont úgy látom hogy nem hagynak esni egyenlőre,így longom van hétfőre,egyszer jó lesz az is :D
Gyerekek, nem érzitek az irányt: tegnap 15600-as támasznál long, ma 16300-as ellenállásnál long zár és egy lendülettel short, majd hétvégén várjuk a hétfői esést. Nem is értem mit bizonytalankodtok itt ennyit. :-)))
hát ez rossz hét volt...számomra...ez a határidős nagyon nehezen trédelhető...
Na én viszont léptem innen 300 ponttal a tarsolyban, nyugodt hétvégét szeretnék:))
Mármint, hogy buxli nélkülit:))
Én is záróban nyitottam rá egy kis shortot.
S&P-t megfogta a 950. Innen inkább lefele.
kis short pakk.. :)