miért nem exxon híreket másolsz be? ))
kreg kicsi magyar szereplő
miért nem exxon híreket másolsz be? ))
kreg kicsi magyar szereplő
várjunk ezzel még.. a nagy szervezkedés nehogy felezze az árfolyamot... :((
Mindenkinek a gáz piac kell mostanában, nekem is :D
"Bízik a gázpiacban az OMV vezére
2013. május 7. 09:55
Az OMV-nél jelenleg zajló szervezeti átalakítások az elkövetkező 5-10 évben fognak teljes egészében megvalósulni, a piac azonban láthatóan hisz a vállalat stratégiájának sikerében - nyilatkozta az APA nevű hírügynökségnek a vállalat vezérigazgatója, Gerhard Roiss. A cégvezető elmondta, hosszú távon hisz a gázpiacban rejlő lehetőségekben. "
KEG Közgyűlésen is nagyon hitt benne valaki..
Rajta Rajta!! ,-)
Szerencsére nincs fosó konstelláció.
Fosó lement 25re, ez itt maradt 31en..
hát igen.. lehet ez csak egy trükk volt a fist kft és csapata részéről...mivel érdemi határozat nem születhetett a könyvvizsgáló hiánya miatt... aztán júniusra majd előhúzzák a kalapból a haveri kutyákat.
azért csalódás ne érjen...
amikor a boeingből megjelennek majd a zombi tulajok almáson
Az 1950 ft buborék volt,de az sem igaz,hogy csak 30 ft-ot ér...
Majd látod az árfolyamban is,beérik,az időt mi sem tudjuk...
Hogy Hathort idézzem,valóban dönthetünk vezetőségről,névértékről(!!!),Visonkáról,Anonymusról,stb. és ennek az előszelét már a közgyűlésen is éreztük...
Elismerem,én is lelkes voltam mindíg a Keg-gel kapcsolatban,annak ellenére,hogy jövedéki adó emelés,rezsicsökkentés,illikvid lett,veszteséges évek,amíg meg nem láttaták Velem a Keg igazi értékeit (ez kicsit Steieres szöveg),azokat az elemeket ami miatt egyedülálló a Keg és hol csorog el a pénz (veszteség),azóta teljesen fel vagyok pörögve...:)))
Ha csak a honlapját megnézed,már az is ezer éves (fals infók),a marketinget is meg kell reformálni.
okvetlenül
Becsülendő,hogy már voltál tavaly,de úgy látszik csak most jött el az idő,hogy ilyen széles körben összefogjanak a kis-közepes-és nagyobb befektetők és a vadhajtásokat lemetsszék,lebombázzák...
voltam tavaly.. akkor nem tolongtak a megmentők...
majd látom az árfolyamban a mélyebb összefüggéseket...
Így van,a lényeg,hogy most tényleg összefogtunk (nem csak duma,mint múltkor) és még most sem késő csatlakozni...
Exnek, és Macikának nem kell eljönnie, mert nem részvényes.
Ők csak követik a kis papírok storyjait.
Ellenben a többi részvényes valóban eljöhetne..
Most kell megszavaznunk, kitalálni a továbbiakat.
Már nem titok. Steier Úr megmondta, hogy a közkéznek köszönhetően összefogtunk kisrészvényesek.. és a cég bele esett abba a hibába, hogy ami nekünk nem tetszik, azt leszavazzuk, elszámoltatjuk!
Mackó úr nevetgélt itt, nehogy már a közgyűlésen elérjünk valamit.
De igen.. ez most látszott már.
És ez még csak a kezdet.
És minél többen eljönnek, akinek több 10, vagy van 1-200K papírja, annál jobban, nyomatékosabban gyakorolhatjuk jogainkat, érdekeinket..
Dönthetünk a vezetőségről, a névértékről, Visonkáról, Anonymusról, bármiről!
Montu csinált a részvényeseknek aegy gmail postafiókot:
kegtopik@gmail.com erre lehet írni, jelentkezni tenni akaró részvényeseknek.