Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: Keg-very up

#619719 Sly-- Előzmény: #619714

Vagy sürgősen a kezébe veszi valaki a dolgokat vagy jöhet a cs. a. itt is.

Más választás nem nagyon van.

Keg-very up

#619714 úttakarító

El kellett volna jönnötök a közgyűlésre (macika,Zotya,Sly,exmnbs,),akkor most nem lennétek sötétségben (már bocs) és mélységeiben látnátok az összefüggéseket.

Mint mondtam,már más szelek fújnak és szokatlan dolgok fognak történni.

Izgalmas heteknek nézünk elébe...(ennyit mondhatok).

úttakarító

Re: nincs cím

#619679 Zotya32 Előzmény: #619675

oda kell csapni.. itt a lehetőség, ha a keg-nél már nincs meg a többségük, ideje átvenni az irányítást és felgöngyölíteni a történteket, még időben vagyunk...

ha végre a bét-ről a börtönbe vinnének pár cégvezért, az a tolvajpapírok eltűnésével járna, újra lenne érdeklődés a részvények felé

#619675 macika Előzmény: #619673

ezen sose vitatkoztam veled, tudod te is jól...

pf humet topik olv el

de mi megy ott is évek óta

#619673 Zotya32 Előzmény: #619663

LOL, vagy nem LOL változatlanul az a véleményem, hogy ha itt vki akar kezdeni ezzel a céggel vmit, akkor a tőzsdei bevezetés óta ki kell vizsgáltatni, hogy mi történt a céggel, megtenni a szükséges lépéseket és elszámoltatni ezért a felelősöket.

Főleg, ha már a cég elvesztette a többséget, akkor itt az idő, hogy a közkéz átvegye az irányítást, itt a lehetőség, hogy a júniusi közgyűlésre benyújtásra kerüljenek a szükséges kiegészítések. Steier úrnak biztos van ügyvédi "csapata", gondolom ismer pár szakembert, ideje megfogalmazni azokat a pontokat, amik alapján leváltható a vezetés júniusban, és majd belső vizsgálat és elszámoltatási is indulhat... ez utóbbi azért is fontos, mert véleményem szerint ebből a phylaxia sem maradna ki... szóval hiába tussolták el a számtalan feljelentést a phylesek, egy keg-vizsgálatba ők is belebuknának.. és rohadtul megérdemelnék végre mind...

#619663 macika Előzmény: #619556

Kedves Mindenki !

Igen,ott voltam a KEG közgyülésen és 3 sokkot is átéltem.Minősités nélküli könyvvizsgáló dolgo(zik)zott a cégnek -ez hogyan lehet ,ha a rendelet már tavaly kijött. A vezetés elvesztette a többséget ,a kisrészvényesek megmutatták erejüket és végül a KEG olyan lepusztult állapotban van ,hogy gáztankoláskor elbőgtem magam. Javaslatomra - személyemet diszkreditálandó -csak egy acsarkodó ,vádaskodó hozzászólás volt .

A lényeg ,hogy kevés idő maradt amelyben viszont lépni kell . A kisrészvényesek választmányának sürgősen találkozni kell a bankkal és elképzeléseit egyeztetni. A felmentvényt nem szabad kiadni a " lufifújóknak " és a jogosulatlan könnnyvizsgálás diját is vissza kell követelni. Ha ezek a konszolidációs lépések hangot kapnak ,akkor lehet azokról a tartalékokról beszélni ,amikkel a KEG kilábalhat a jelenlegi helyzetéből. Dr Steier József

sunwo

.

LOL!

#619558 macika Előzmény: #619556

ha azt a kb 200-300m büntit (ha jól emlékszem ennyiről van szó), elbukja az utolsó ítéletet is

na azt miből fizetik ki?

1 visonka pápá, 2 cs.a.

hát elég kecsegtető mindkét lehetőség

#619555 Hathor Előzmény: #619540

Ez az a végrehajtás, amit Ex mondott áprilisban, azt törölték május másodikán?

Nav oldalán csak április 28-i adat van utoljára..

Akkor ezt törölték?

#619554 Hathor Előzmény: #619540

Most bejegyezte, vagy törölte?

"Működő Részvénytársaság (2545 Dunaalmás, 0704/35.) elnevezésű cég cégjegyzékében bejegyezte (törölte) az alábbi adatokat"

#619540 Zotya32 Előzmény: #619498

34. szám C É G K Ö Z L Ö N Y [2013. május 2.] 1906025

11 10 001604

KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (2545 Dunaalmás, 0704/35.;

[11927095-2-11])*

A Tatabányai Törvényszék Cégbírósága a Cg.11-10-001604 cégjegyzékszámú KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan

Működő Részvénytársaság (2545 Dunaalmás, 0704/35.) elnevezésű cég cégjegyzékében bejegyezte (törölte) az alábbi adatokat:

33. A végrehajtás adatai

33/5. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2013. március 18.

A végrehajtás ügyszáma: 9018162782

A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Komárom-Esztergom Megyei Adóigazgatósága Hátralékkezelési Osztály

Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2013. március 18.

Bejegyzés kelte:2013/03/19

Komárom-Esztergom megyei Bíróság

#619498 macika Előzmény: #619497

dehogy nem volt egy zászlós rajz is

ta már csak ilyen rajz, aztán új rajz

nem csak itt.. nem csak te én is

szóval nem kamuzz

ötödik hullámos ))

amúgy nem nézem csak most megkerestem a kamu miatt

#619497 Hathor Előzmény: #619494

nincs radírozás..

ugyanezt várom továbbra is. Alacsonyabb aljra ment.

Mackó úr mondta nem nézegeti chartomat...

most mégis?? :D

azt is mondtam ma is.. nem magának rajzoltam.

ne is foglalkozzon vele... ,-)

Szép estét!

#619491 Zotya32 Előzmény: #619473

A közgyűlés alatt fogják megcsinálni az ifrs beszámolót? Mert ugye, amíg nincs megválasztva, addig nem végezheti el az auditot... Vagy, ha igen, akkor minek megválasztani?

#619488 Sly-- Előzmény: #619472

Ezt a hetes chartot kár volt megnéznem.

2 db. (!) egymás utáni piros gyertyára ráhúzol egy háromszög szárat, hogy a 3. gyertya kitörésnek látszódjon.:D

LOL

Ez minden, csak nem TA.

Ez a megszégyenítése annak.:-((