Re: nincs cím
Sly-- Előzmény: #619469Majd addigra lesz.:D
Az Igazgatótanács indítványozza, hogy a fenti Közgyűlés a 2013. június 4-én 1000 órára - határozatképtelenség esetén 2013. június 17-én 1000 órára - meghirdetett Közgyűléssel egységben kerüljön megtartásra 2013. június 4-én 1000 órától illetve határozatképtelenség esetén 2013. június 17-én 1000 órától az alábbiak szerint:
1. Könyvvizsgáló megválasztása, díjazásának megállapítása és az új könyvvizsgáló feltüntetésével összefüggésben az Alapszabály VI. fejezete (A könyvvizsgáló) 6.2. pontjának módosítása
2. Döntés a Társaság 2012. évi magyar számviteli szabályok szerinti beszámolójának elfogadásáról az Igazgatótanács előterjesztése, az Audit Bizottság véleménye és a Könyvvizsgáló nyilatkozata alapján
3. Döntés a Társaság 2012. évi IFRS szerinti, konszolidált beszámolójának elfogadásáról az Igazgatótanács előterjesztése, az Audit Bizottság véleménye és a Könyvvizsgáló nyilatkozata alapján
4. Döntés a Társaság 2012. évi Felelős Társaságirányítási Jelentésének elfogadásáról az Igazgatótanács előterjesztése alapján
5. Döntés az Igazgatótanács tagjainak 2012. évben kifizetett juttatások tudomásulvételéről és az igazgatótanácsi tagok részére felmentvény adásáról
6. Új igazgatótanácsi tag megválasztása és az új igazgatótanácsi tag feltüntetésével összefüggésben az Alapszabály IV. fejezete (Az Igazgatótanács) 4.19. pontjának módosítása
7. Döntés a Társaság 5.986.035.200.- Ft összegű alaptőkéjének 1.496.508.800.- Ft-ra történő leszállításáról, a 400 Ft névértékű részvények 100 Ft névértékű részvényekké történő átalakításáról és az Alapszabály
Preambulumának, II. fejezete (A részvénytársaság alaptőkéje és részvényösszetétele) 2.1., 2.2. pontjai, valamint III. fejezete (A Közgyűlés) 3.3.8. pontja egyidejű módosításáról
8. Egyebek