Nem találok én se egyet sem régen tele volt a net vele, úgy látszik már nem divat használni. Excelben összecsapod 2 perc alatt.
Nem találok én se egyet sem régen tele volt a net vele, úgy látszik már nem divat használni. Excelben összecsapod 2 perc alatt.
A 0 tévedés, mert bár igaz, ha minden magyar cég értéke 0, akkor más megtakarításod sem fog érni fabatkát sem. Bux számolóm volt régen, de a linkem most nem működik. Ha neked van működő, megköszönném, ha megosztanád velem.
hmm.. A minimum érték az szvsz 0. Az e fölötti aljak mindig az adott gazdasági helyzet megítélése kérdése. Szerintem nincs ember aki ezt helyesen csak megközelítőleg is megbecsülhetné. Ráadásul a bux index egy származtatott mutató. Találsz a neten bux számolót, ott kedvedre beárazhatod az indexet. Szerintem a 2008 válság okozta aljat lehet használni akkor elég nagy para volt.
Hagy mozgásteret rendesen annak a pozinak:)
Nem a molt tizedelik?
Most akkor a Richterből tényleg 10-szer ennyi lesz tized áron?
Hosszú táv lenne, vennék most, fele 500-al feljebb eldobva, majd 500-al alatta újra megvéve. Amíg itt mozog, remélem lejjebb megy az ára, és majd 30 000 fölött nagyot fogok kaszálni, akár 5 év múlva :)
3775p-ről tudok, -10% kb. 3400 p. Szóval van még tér lefelé bőven ;)
Megvárnám választásokat bármilyen komoly döntéssel
Yo reggelt! ,-)
már legalább másfél éve változott, amikor bejöttünk 20K alá.
Azt hittem én is.
Direkt utána néztem(számoltam),hogy ne írjak hüleséget Ricsinek
Beléptem a ker.felületre és osztottam a fedezetet a konti db-al
így 33000/db jött ki
Így van
33000HUF fedezet
annak is örülnék ha tudnám mi lesz az év végi záró
:)
És az is érdekelne, mennyi a minimum értéke a bux-nak, ami elképzelhető. A 0-t én is tudom, de én reális értékre lennék kíváncsi, mondjuk ha minden rv a mindenkori minimum -10%-on állna. Köszi annak, aki segít.
Srácok, nagyon régen hatiztam, már semmire nem emlékszem. Hogyan vannak a dolgok?
1 konti alapletéte talán 35 000 HUF, és 1 pont elmozdulás 10 HUF? Gondoltam, lassan be kellene vásárolni, de már nem emlékszem semmire...
engem ta izgat,van mikor direkt kitépik ellenkezőleg
sztem jövőhéten lesz lehet dj 15000felé teszik mára sőt vszínű,majd indul a lefelé vmelyik nap,bár daxli sztem 151felé megy előtte ,tipp
az lehet...remélhetőleg megvolt a 90 fokos merevedés...el is élveztek...jöhet az ernyedés...
És a stopokkal mi van, ami mindenkori csúcsra, és fölé van rakva?