Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: még 1x snooker

#620560 banyaiz Előzmény: #620530

Elég sokat néztem a vb-ből nekem tetszett. Pl Murphy Trump meccs nagyon jó volt. Roni meccsei pedig a játéka miatt. Egyedül EBdon tudta volna megállítani vsz (kifárasztani talán) amilyen formában volt.

Ha már nem volt sok 100-as akkor itt van minden idők leggyorsabb 147-e ezt vsz talán soha nem fogják megdönteni.

Re: Sir Alex

#620552 nemtoom Előzmény: #620543

Hogy Nyilasi Tibi leggyakrabban használt sommás kifejezésével éljek: majd meglátjuk.

Re: Sir Alex

#620543 banyaiz Előzmény: #620534

Nem nem nem nem akarom. :(

Egyszer minden véget ér. :(

Minden idők legnagyobb fociedzője, és nélküle már nem lesz ugyanaz a csapat.

Mourinho nem kellene, el tudnám képzelni Giggset játékosedzőként, Fergie papa pedig segíthetné első időszakban.

még 1x snooker

#620530 TrendMan

Mai metróban cikk a világbajnokról és a világbajnokságról:

A 155 elért százas break az eddigiek közül az egyik leggyengébb vb-vé teszi ezt.

(Ha belegondolunk Ronny még csak egy szoros meccset sem játszott.)

Re: snooker VB döntő

#620250 banyaiz Előzmény: #620238

Nem tudom van e. Azt olvastam, hogy voltak komolyabb drog gondjai , feleségét is vmi drogambulancián vagy hol ismerte meg. :) Megszállott egy figura.

#620238 TrendMan Előzmény: #620177

Igen emlékszem erre, ez az esemény Ronnie egyik ismertetőjegye.

Most is van még vajon drog teszt a mérkőzések után?

(Nehéz elhinni ilyen hosszantartó koncentrációt teljesitményfokozók nélkül.)

#620177 banyaiz Előzmény: #620083

Ez a döntő csúcs volt, nagyon komoly volt a színvonal alig volt hiba és szoros is volt , végén Roni kicsit elhúzott, de jó volt ellenfél is.

Hihetetlen figura egyébként. Mikor megnyert egy versenyt és cannabist találtak a vérében a döntő után, elvették tőle a címet, akivel játszott az pedig nem akarta elfogadni a kupát mert nem érdemli meg. :)

Vagy ez nem tudom megvan e Hendry ellen mikor gondolt egyet meccs közben és kezet fogott , és kisétált.

A játéka egyszerűen zseniális, vérében van a sportág, remélem játszik még.

Re: női kézilabda BL döntő

#620095 Előzmény: #620082

Ácsolták már a győzelmi dobogót a Győrnek korábban is, de azért ilyen közel még soha nem volltak ahhoz, hogy meg legyen a győzelem. Idén történetesen mindig legyőztük a Larvikot, ez azért bizakodásra adhat okot.

#620083 TrendMan Előzmény: #619723

Hát ha Ronnie visszavonul, nem látom a sok hullafáradt játékos közül ki tud akár csak fele ilyen virtuóz módon játszani.

Ez a döntő olyan gyorsan véget ért, nem is láttam belőle szinte semmit:-(

#620082 TrendMan Előzmény: #619746

Norvégok legutóbb a Ljubljanát verték idegenben nyolc góllal, a Győr meg ugye szenvedett és kikapott a Valceától idehaza.

Azaz még korai lefutottnak venni a dolgot.

Fantasztikusan müködött a húzás, hogy Görbicz úgy tett, mintha bepasszolná Lökének, aztán mégis maga vitte be:-)

#619746 Előzmény: #619689

Én időben szóltam, hogy tud ő játszani ;)

Egyébként, most már tényleg húzzák be azt a kupát, mert ideje is lenne, nomeg az idegenberli győzelem után azért ezt már igazán illene.

#619723 banyaiz Előzmény: #619692

Első osztályú ez a döntő eddig.

Ronniet lehet most látjuk utoljára játszani , ki kell élvezni minden pillanatát. :) 1 év kihagyás után így játszik ez egy zseni , függetlenül attól mi lesz a döntő vége.

Re: nincs cím

#619326 Kissherceg Előzmény: #618851

Azért amikor CR havi 1millió eurós alapfizetését átveszi, biztos sokat gondolkodik a gazdasági válságon :)

Re: nincs cím

#619057 tozsdenyul Előzmény: #618851

Hajjaj, az Aranycsapat is milyen csodás gazdasági és politikai alapokból merítette sikerét :)