Nem reklámozom, csak itt elmondom, h sztem jó, eddig vissza tudtak fizetni minden kötvényt. Annak megoldás, aki nem ér rá minden nap figyelni a változó árfolyamokat.
Nem reklámozom, csak itt elmondom, h sztem jó, eddig vissza tudtak fizetni minden kötvényt. Annak megoldás, aki nem ér rá minden nap figyelni a változó árfolyamokat.
"1950-1500as árfolyamnál megértem ha kételkedik az ember és feltár egy két okot.. na de 30nál?"
jajjjj... Richtert gondolom shortolod, meg kell várni míg esik 99százalékot és venni... Ez kész.
gratulálunk nekik
nekem nem kell
de reklámozd tovább az összes topikban ))
Tisztelt Mackó úr! A Quaestor sokkal megbízhatóbb vállalat, mint az E-Star, 23 éve elég jól működik, közel 10 tevékenységgel foglalkozik a vállalatcsoport, a mérlegfőösszeg 100 milliárd felett van, az éves árbevétel 18 milliárd körüli, képesek kitermelni a most már 9,0%-ra csökkent vállalati kötvényhozamot. Ezek a kötvények fix hozamúak, nincs árfolyamkockázat, csak a Quaestornál érhetőek el, neten keresztül Webbrokeren keresztül is megvehetők, nincsenek kezelési költségek, semmilyen díjat nem számítanak fel. Sztem rövid távú befektetésnek jó megoldás, maximum 2-3 évre.
Nekem tetszik a higgadt vitastílusod. Kérlek, hogy Zotyával légy türelmesebb. Utólag ő is szokta látni a hibát, ha indulatból cselekedett, vagy rosszul lépett. Itt a tőzsdén mindenki (én is) a legtöbbet a saját hibáiból tanul. Viszont Zotya mindig őszinte, és nagyon korrekt vitapartner.
A közgyűléssel kapcsolatban láthatóan sokkal tájékozottabb vagy, mint aki esetleg csak a jkv-ből lát. Félre ne érts! Semmiféle diszkrét információt nem szeretnék kihúzni belőled. Ezek az információk jogosan azoké, akik vették a fáradtságot. Tisztelek minden résztvevőt. Viszont több dologban bizonytalan lettem.
1./ Azt nem gondolom, hogy a kicsik azon túl, hogy fel tudnak venni napirendi pontot kgy-n, el is tudnák fogadtatni az elképzelésüket.
2./ Bizonytalan vagyok azt illetően, hogy a nagy tulajok mennyire profik. (100-ig egészen biztosan nem tudnak elszámolni, vagy pedig nagyképűek.)
3./ A stabil tulajdonosi háttérben elbizonytalanodtam.
4./ Az egész cég profizmusában is. (Az ilyen cégek, ahol elmennek a borotva éléig a működés terén, mindig a profizmus az egyetlen amit értékelni szoktam. A többi főként csibészség.)
Minden bizonytalanságom ellenére az árfolyam tekintetében továbbra is optimista vagyok. Külön növelné az optimizmusomat, ha a nagyok kicsit elkezdenének versenyezni a befolyásért. :)))
Kérlek, hogy még virágnyelven se reagálj ezekre, mert megzavarna ha belső infókat olvasnék ki esetleg a válaszodból.
Felhívott a Brókerem, mik a szándékaim a KEG részvényeim felszabadulása után a pénzemmel?
Ugyanezt tette E-starnál is amikor ott 30%veszteségnél voltam..
Mondtam hol van az még.. azt mondta sosem lehet tudni..
úgy is lett pár héten belül, minden pluszba lett.... :D
Névérték 1/12-ed részén és 98%os árfolyamzuhanás után elkezded keresni az okokat az esésre :D
és osztod a gondolataidat.
1950-1500as árfolyamnál megértem ha kételkedik az ember és feltár egy két okot.. na de 30nál?
Továbbra is azt tudom mondani.. egy rosszul teljesítő hazai gazdaság mellett 1.87Milliárd forgalmat tudott a cég produkálni 98%os árfolyam esés mellett!! A mérleg szerinti veszteségből 1Mrd a visonka részvények csökkenése, ami még meg van.
200millió körül a ganz tervek leírása
"
Itt jelennek meg az egyéb bevételeknél hivatkozott engedményezés ráfordításai, valamint a 2010-ben
portfólióba került szellemi termékek – „Ganz rajzok” – kapcsán, a számviteli előírásoknak való megfelelés
érdekében elszámolt rendkívüli értékcsökkenés ráfordításai. A két rendkívüli tétel együttesen mintegy 220 M
Ft-tal rontja az üzemi eredményt.
* A pénzügyi eredmény alakulásában meghatározó volt a Visonka részvények árfolyamának alakulása, az ezzel
összefüggésben a számviteli szabályoknak megfelelően végrehajtott átértékelés. A Visonka Nyrt. részvényei a
stabil, eredményes működés ellenére 2012. december 31-én 503 Ft-os árfolyammal zártak. A Visonka
részvények árfolyammozgásai a pénzügyi eredményt 926 M Ft-tal terhelték meg."
* Az EBITDA negatív értékkel ugyan, de javulást mutat. Figyelembe véve a fenti, pénzforgalmat nem érintőtételeket, az érték +69 M Ft volna."
Árbevétel meg több mint duplázott
sonkát szépen elpasszolnák még az idén, az volna a szép még
Ezt sem mondtam, hogy Rambo majd rendet tesz a közgyűlésen.
Azt nem mondtam, hogy senkinek nincs javaslata, azt mondtam ha van ötlete írja meg hátha van benne olyan ötlet amivel tudunk kezdeni valamit. Nem kötelező.
nem vagyok se nagybüfi, se gazdasági szakember...
én tisztán szeretnék látni, ha itt vki akar kezdeni ezzel a céggel vmit, akkor kutya kötelessége a tőzsdei bevezetés óta (5 év talán még nem is telt el) kivizsgáltatni, hogy mi történt a cég környékén, megtenni a szükséges lépéseket és elszámoltatni ezért a felelősöket...
a bevezetési árfolyamtól kezdve a 30 ft-os esésig, mindent.
ja, idén lesz 4 éve, május 22-én...
Ez a gond itt, hogy senkinek nincsenek javaslatai, Zotyától várjátok...
Senki nincs, aki konkrét lépésekkel, tervvel kézbe vegye a dolgokat.
Zotya.. nyugodtan jöhetnek a javaslatok átbeszéljük, ha megfelelő felvesszük.
napirendi pontnak felvehetnétek, hogy az igazgatóság indítson belső illetve nav, ügyészség egyéb hivatali vizsgálatot a keg tőzsdei bevezetése óta történt eseményekkel kapcsolatban. pl. anonymous apport, amolyan hunmininges módra, belső vizsgálat aztán feljelentés ismeretlen tettes ellen.
Névérték negyedlésnek egyelőre semmi baja. 400Ftos névérték forog 1/12ed áron.
Akkor forog majd 1/3ad áron, ha másképpen nem döntünk.
mit kamuzol?
pfff
amugy fogadok hogy a névérték meg lesz szavazva
4-5éve nem volt FHBm.
A TE 350es EUR/HUFod 295 ma.
A 650feletti Apple megy és készed 390es szintekre ment.
A napok óta várt 5dolcsi s Gázod lefele ment 4re, amikor felfele ment, akkor meg nagy zuhét vártál shortban.
Érdekelnek ezek engem, Te mit lősz mellé?
Meg a piacok mennek tovább le, meg -1