Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: Keg jövő

#619320 wnprt Előzmény: #619316

Nem reklámozom, csak itt elmondom, h sztem jó, eddig vissza tudtak fizetni minden kötvényt. Annak megoldás, aki nem ér rá minden nap figyelni a változó árfolyamokat.

#619317 Kissherceg Előzmény: #619185

"1950-1500as árfolyamnál megértem ha kételkedik az ember és feltár egy két okot.. na de 30nál?"

jajjjj... Richtert gondolom shortolod, meg kell várni míg esik 99százalékot és venni... Ez kész.

#619315 wnprt Előzmény: #619198

Tisztelt Mackó úr! A Quaestor sokkal megbízhatóbb vállalat, mint az E-Star, 23 éve elég jól működik, közel 10 tevékenységgel foglalkozik a vállalatcsoport, a mérlegfőösszeg 100 milliárd felett van, az éves árbevétel 18 milliárd körüli, képesek kitermelni a most már 9,0%-ra csökkent vállalati kötvényhozamot. Ezek a kötvények fix hozamúak, nincs árfolyamkockázat, csak a Quaestornál érhetőek el, neten keresztül Webbrokeren keresztül is megvehetők, nincsenek kezelési költségek, semmilyen díjat nem számítanak fel. Sztem rövid távú befektetésnek jó megoldás, maximum 2-3 évre.

#619310 Trisz Előzmény: #619194

Nekem tetszik a higgadt vitastílusod. Kérlek, hogy Zotyával légy türelmesebb. Utólag ő is szokta látni a hibát, ha indulatból cselekedett, vagy rosszul lépett. Itt a tőzsdén mindenki (én is) a legtöbbet a saját hibáiból tanul. Viszont Zotya mindig őszinte, és nagyon korrekt vitapartner.

A közgyűléssel kapcsolatban láthatóan sokkal tájékozottabb vagy, mint aki esetleg csak a jkv-ből lát. Félre ne érts! Semmiféle diszkrét információt nem szeretnék kihúzni belőled. Ezek az információk jogosan azoké, akik vették a fáradtságot. Tisztelek minden résztvevőt. Viszont több dologban bizonytalan lettem.

1./ Azt nem gondolom, hogy a kicsik azon túl, hogy fel tudnak venni napirendi pontot kgy-n, el is tudnák fogadtatni az elképzelésüket.

2./ Bizonytalan vagyok azt illetően, hogy a nagy tulajok mennyire profik. (100-ig egészen biztosan nem tudnak elszámolni, vagy pedig nagyképűek.)

3./ A stabil tulajdonosi háttérben elbizonytalanodtam.

4./ Az egész cég profizmusában is. (Az ilyen cégek, ahol elmennek a borotva éléig a működés terén, mindig a profizmus az egyetlen amit értékelni szoktam. A többi főként csibészség.)

Minden bizonytalanságom ellenére az árfolyam tekintetében továbbra is optimista vagyok. Külön növelné az optimizmusomat, ha a nagyok kicsit elkezdenének versenyezni a befolyásért. :)))

Kérlek, hogy még virágnyelven se reagálj ezekre, mert megzavarna ha belső infókat olvasnék ki esetleg a válaszodból.

#619194 Hathor Előzmény: #619185

Felhívott a Brókerem, mik a szándékaim a KEG részvényeim felszabadulása után a pénzemmel?

Ugyanezt tette E-starnál is amikor ott 30%veszteségnél voltam..

Mondtam hol van az még.. azt mondta sosem lehet tudni..

úgy is lett pár héten belül, minden pluszba lett.... :D

#619185 Hathor Előzmény: #619169

Névérték 1/12-ed részén és 98%os árfolyamzuhanás után elkezded keresni az okokat az esésre :D

és osztod a gondolataidat.

1950-1500as árfolyamnál megértem ha kételkedik az ember és feltár egy két okot.. na de 30nál?

Továbbra is azt tudom mondani.. egy rosszul teljesítő hazai gazdaság mellett 1.87Milliárd forgalmat tudott a cég produkálni 98%os árfolyam esés mellett!! A mérleg szerinti veszteségből 1Mrd a visonka részvények csökkenése, ami még meg van.

200millió körül a ganz tervek leírása

"

Itt jelennek meg az egyéb bevételeknél hivatkozott engedményezés ráfordításai, valamint a 2010-ben

portfólióba került szellemi termékek – „Ganz rajzok” – kapcsán, a számviteli előírásoknak való megfelelés

érdekében elszámolt rendkívüli értékcsökkenés ráfordításai. A két rendkívüli tétel együttesen mintegy 220 M

Ft-tal rontja az üzemi eredményt.

* A pénzügyi eredmény alakulásában meghatározó volt a Visonka részvények árfolyamának alakulása, az ezzel

összefüggésben a számviteli szabályoknak megfelelően végrehajtott átértékelés. A Visonka Nyrt. részvényei a

stabil, eredményes működés ellenére 2012. december 31-én 503 Ft-os árfolyammal zártak. A Visonka

részvények árfolyammozgásai a pénzügyi eredményt 926 M Ft-tal terhelték meg."

* Az EBITDA negatív értékkel ugyan, de javulást mutat. Figyelembe véve a fenti, pénzforgalmat nem érintőtételeket, az érték +69 M Ft volna."

Árbevétel meg több mint duplázott

#619156 Hathor Előzmény: #619146

Azt nem mondtam, hogy senkinek nincs javaslata, azt mondtam ha van ötlete írja meg hátha van benne olyan ötlet amivel tudunk kezdeni valamit. Nem kötelező.

#619151 Zotya32 Előzmény: #619144

nem vagyok se nagybüfi, se gazdasági szakember...

én tisztán szeretnék látni, ha itt vki akar kezdeni ezzel a céggel vmit, akkor kutya kötelessége a tőzsdei bevezetés óta (5 év talán még nem is telt el) kivizsgáltatni, hogy mi történt a cég környékén, megtenni a szükséges lépéseket és elszámoltatni ezért a felelősöket...

a bevezetési árfolyamtól kezdve a 30 ft-os esésig, mindent.

ja, idén lesz 4 éve, május 22-én...

#619146 Sly-- Előzmény: #619144

Ez a gond itt, hogy senkinek nincsenek javaslatai, Zotyától várjátok...

Senki nincs, aki konkrét lépésekkel, tervvel kézbe vegye a dolgokat.

#619144 Hathor Előzmény: #619143

Zotya.. nyugodtan jöhetnek a javaslatok átbeszéljük, ha megfelelő felvesszük.

#619143 Zotya32 Előzmény: #619132

napirendi pontnak felvehetnétek, hogy az igazgatóság indítson belső illetve nav, ügyészség egyéb hivatali vizsgálatot a keg tőzsdei bevezetése óta történt eseményekkel kapcsolatban. pl. anonymous apport, amolyan hunmininges módra, belső vizsgálat aztán feljelentés ismeretlen tettes ellen.

#619141 Hathor Előzmény: #619139

Névérték negyedlésnek egyelőre semmi baja. 400Ftos névérték forog 1/12ed áron.

Akkor forog majd 1/3ad áron, ha másképpen nem döntünk.

#619134 Hathor Előzmény: #619133

4-5éve nem volt FHBm.

A TE 350es EUR/HUFod 295 ma.

A 650feletti Apple megy és készed 390es szintekre ment.

A napok óta várt 5dolcsi s Gázod lefele ment 4re, amikor felfele ment, akkor meg nagy zuhét vártál shortban.

Érdekelnek ezek engem, Te mit lősz mellé?

Meg a piacok mennek tovább le, meg -1