Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Keg jövő

Hathor Előzmény: #619169

Névérték 1/12-ed részén és 98%os árfolyamzuhanás után elkezded keresni az okokat az esésre :D

és osztod a gondolataidat.

1950-1500as árfolyamnál megértem ha kételkedik az ember és feltár egy két okot.. na de 30nál?

Továbbra is azt tudom mondani.. egy rosszul teljesítő hazai gazdaság mellett 1.87Milliárd forgalmat tudott a cég produkálni 98%os árfolyam esés mellett!! A mérleg szerinti veszteségből 1Mrd a visonka részvények csökkenése, ami még meg van.

200millió körül a ganz tervek leírása

"

Itt jelennek meg az egyéb bevételeknél hivatkozott engedményezés ráfordításai, valamint a 2010-ben

portfólióba került szellemi termékek – „Ganz rajzok” – kapcsán, a számviteli előírásoknak való megfelelés

érdekében elszámolt rendkívüli értékcsökkenés ráfordításai. A két rendkívüli tétel együttesen mintegy 220 M

Ft-tal rontja az üzemi eredményt.

* A pénzügyi eredmény alakulásában meghatározó volt a Visonka részvények árfolyamának alakulása, az ezzel

összefüggésben a számviteli szabályoknak megfelelően végrehajtott átértékelés. A Visonka Nyrt. részvényei a

stabil, eredményes működés ellenére 2012. december 31-én 503 Ft-os árfolyammal zártak. A Visonka

részvények árfolyammozgásai a pénzügyi eredményt 926 M Ft-tal terhelték meg."

* Az EBITDA negatív értékkel ugyan, de javulást mutat. Figyelembe véve a fenti, pénzforgalmat nem érintőtételeket, az érték +69 M Ft volna."

Árbevétel meg több mint duplázott