szinte biztos...
de nézd meg..ezekkel a hülye amerikaiakkal még azt is képesek elhitetni hogy még venni kell, még..... a gazdag zsidók meg már szépen szállnak ki a pozíciókból meglehet :-)
na most akkor pénznyomtatás abbamarad, fed alapkamat emelés és piacok irány lefelé!
nem normálisak ezek az amerikaiak ....nulláról +0.73% ra ugrottak...az 1600 as fölé.... elment ezeknek a maradék eszük is..itt már adni kéne mint a bolondok :D
ezt értem!
de akkor és ott teljesen más volt a szöveg..
na mind egy
én daxban utazom 2 éve (per pill 2 hete longban 540 pip nyerővel), a bux hatit majd nyár végén, ez így nekem sza..rrrr a bux
Arról regéltem hogy felfele várom. Most is, mint 16Kn tavaly nyáron, mint 18Kn év végén.
20K áttörésére vártam belépéssel. Még nem törte át, ezért nincs hatim.
februárban még 20K tapadásról regéltél nekem
oszt lett 18K
felbeszélő rambó tölténye elfogyott?l
Miért nincs?
Ma is 0.5% a plusz. Két napja +2%, tegnap ebből korrekciózott 0.2%ot?
Halál kommandó megint csődöket vár, meg beszakadást (vagy még mindig.. pontosabban)
:D még ha fiatal csajszi lett volna...akkor lehet :D
tényleg...mekkora ötlet...van ilyen marcipán hogy ágyon, takaró alatt szeretkezik a pár :-)) majd bepróbálkozom vele valami csajszinál :D
Nem tudom célzásnak vette e mikor ajánlgattad a katicákat :))
már ha esemény nincsen..ezt figyuzzátok : :D
én mindent el tudok adni a kávéházban...de :
most jött egy nő, elvitt egy plusz tortát, ballagásra mennek...
egy ballagási marcipán figura is kellett volna hozzá de az már nem volt, de eladtam neki egy
piros kála virág-kompozíciót, amin mellette két piros katicabogár szeretkezik :DDD
én mondom, mindent el tudok adni....bezzeg a diabetikus süteményeket azt még én sem tudom ... :-)) hát ez vicc
hát igen....előtte felhívom majd .-)
múltkor beszéltem amúgy vele...jól van, megvan...
Macika. A többség mindig téved:)