akkor semmi ok az elégedetlenségre!
néha igen...napi szinten vezetem, így tudom....az alapok hoznak, meg a betét is, a a rv-ek alig valamit, inkább csak veszteséget...januárban hoztak, április gyenge lett....
és a kereskedés hoz havi szinten összesítve mindent neked hasznot?
esetleg a tkom megmarad osztalékra, bár amilyen azén formám, utána 300-ra vagy azalá is esik....550-eseket nem akarnám 420-ért eladni....
ha 06.01-től esetleg lenne munkám, akkor mindet kidobnám, amennyiért viszik, mert nagyon beleuntam a gépbámulásba...ha nem, akkor sajnos marad ez....számomra már ünnepnap minden olyan nap, amikor nem kell ideülnöm, és a rángatózós mutyi xart préselnem..
nekem csak ez van...külföldi nincs, nem is volt, nem is tudnék még arra is figyelni...jelenleg 6féle magyar papírom van, meg 2 deviza...ez is bőven sok nekem..
mit kell hozzá érteni? miben kül. bet-től, azon túl, hogy buxon nem lehet profitot hozni, amcsi indexeken pedig igen? buxhoz értesz? az mit jelent? ha értenél hozzá, nem nyerőben kéne lenned?
bet látványosan alulteljesít, de már fidesz óta ez nem újdonság és manyup akció betett neki végleg. Erre mondják, h. nem a lemaradókat kell venni
azt látom, djia is +11,28 % idén...ezekkel nem kereskedem, nem is értek hozzájuk....
kicsik közül syner, rába, est, e-star...mindegyiket már a nagy esés után vettem, mégis mind minuszban.....egyedül a 400 alatti telekom-ok hoztak pár fillért...
russel index tegnapi beadás utáni záróval is 4 hónap alatt +5% felett, ami jelenlegi nullás hozamkörnyezetben egy évre is elég lenne...
én 2011 májusában 5500 körül adtam el az otp-t...ma sincs seho, ahhoz képest
sajnos van 2012 januári 20K-s mol-om...**** nagy bukóval...36K-s richterem bukóval..tavaly tavaszi 550-es telekomjaim...szóval bét-egy kalap xar...
konszolidációs hónapok az elmúlt évek, és a tavalyi év (ami minden tőzsdén kétszámjegyű volt, DAX-ban kövér 35% körül!!!! extrém!!!) száguldozása után.
Egyébként elfelejtetted felsorolni a fontosabb piacokat, ami mind száguld vagy plusszban van: japán, kínai, DAX, USA összes indexe...
minden bull piac más. Emelkednek a rv-árak egyfolytában, évek óta, tehát már 4 éves lassan a bull
2013-as eredmények 01.01-04.30-ig:
orosz tőzsde: -7,37 %
lengyel tőzsde: -11,95 %
cseh tőzsde: -7,43 %
magyar tőzsde: -0,19 %
Velem együtt biztosan sokat kerestek itt a longosok....
szvsz az nekem inkább 2204-2006 volt...ez egy nyögvenyelős, erőltetett, pénznyomtatáson alapuló csalás...
pince, bammeg pince...ott lenne a helye mindegyiknek...
a franc esne ebbe qrva usa futuresbe és huf-ba hogy már megint erősödik....