Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: olvasandó, helyzetkép a magyar fociról

#619056 tozsdenyul Előzmény: #618838

Inkább mutyizzák el a pénzt jó magyar emberek, mint hogy a külföldi vigye ki a pénzt, mégiscsak jobb így, nem?

Re: nincs cím

#619052 matgab Előzmény: #618892

Hitler álma valóra vált...

Az európai bajnokok ligájának a döntőjébe 2 Birodalmi német tartomány válogatottja jutott, miután tropára verték az utolsó nem német ellenfeleket a spanyol Barcelonát és a királyi csapatot Madridból...

A győztes német csapatokat 100.000 ünneplő német előtt fogják bajnokká avatni Londonban...

#618892 banyaiz Előzmény: #618850

Belenézegettem meccsbe de egy NBI-es meccsre emlékeztetett színvonalában, ilyen gyenge BL elődöntőt nem is hiszem láttam valaha.

Barca már feladta , mint egy sörmeccs olyan volt. :)

Németek vigéckednek , hogy MU már nincs versenyben. :) Na majd jövőre.

sztem az h a spanyol nag…

#618851 Dr. ursi

sztem az h a spanyol nagy csapatok sorra kapnak ki a németektől szintén politikai alapú, hiszen ha nem megy jól a gazdaságnak és minden szar és ezt egyre jobban igyekeznek tudatosítani akkor ez beépülaz emberekbe még a barcás focistákba is.

és lám ez lesz.

beépül a kicsi vagy, nem vagy elég jó, stb.

a labdazsonglőröket lemossák a pályáról.

#618850 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #618835

Nincs gááááz! Idén erősítünk, jön egy-két-három-négy-öt-hat valamire való játékos, oszt jövőre mindent nyerünk, ráadásul a Bayern majd jól visszakapja ezt az alázást (én így gondolom :-)

Re: olvasandó, helyzetkép a magyar fociról

#618838 Előzmény: #618828

"Ez nem nagy csapat, de azért azt is érdemes megnézni, hogy hány szurkolója volt az Egernek. Gesztusként az első hazai NB I.-es meccsre, amit Vácra kellett vinni, a szombati meccs előtt négy nappal ingyen buszokat kínáltunk ingyen sörrel a szurkolóknak, 500 forintos meccsjeggyel. Végül egy busz jött el, mindössze 30 szurkolóval. Aki ennyit sem tud megtenni, az azért nem a fanatikus szurkoló megtestesítője. Következő alkalommal talán ötvenen is voltak, de az egyik buszt visszafelé összevizelték, üléskarfát törtek le, néhány ülőkét teljesen kiemeltek a helyéről, a busz hátsó hőszigetelt biztonsági üvegét addig ütötték, míg az teljesen használhatatlanná vált és cserélni kellett"

No comment.

#618815 TrendMan Előzmény: #618751

Igazán Piquiet itt annyira kiszolgáltatott helyzetben volt, három vörös mezes között, nem is nagyon volt más választása.

Ami érdekes, hogy az indexen először mint egyenlitő gólt irták ki:-)

#618750 matgab Előzmény: #618746

Nekem is Tokodi jutott egyből eszembe, de azt hiszem az ő öngólját soha nem fogja senki überelni... A mai napig emlészem apámmal néztük együtt a meccset és még az ismétlést sem akartuk elhinni, hogy valaki így bevarja a saját kapujába! :-)

#618698 Kiss Zoltán Előzmény: #618696

"A lehetetlen csak egy szó,amit a világban élő gyenge emberek használnak,azok akikben nincsen meg az erő a ahhoz,hogy változtassanak.A lehetetlen nem tény,egy lehetőség,egy kihívás.A lehetetlen nem létezik!" DANIE ALVES

1.5 évig hittem az e-starban is,akkor most miért ne hinnék ebben?

#618696 Grizzly Géza Előzmény: #618695

Pont úgy beszélsz,mint az egyszeri E-Star részvényes,aki pár száz forintoknál 17k-s célárakat vizionált :)

Kb. ekkora esélye van a Barcanak a Bayern ellen :)

#618695 Kiss Zoltán Előzmény: #618689

Múlt héten kedden este a tragikus események után (0-4)azt mondtam a fiaimnak"na én a visszavágot már meg sem nézem"Másnapra már jobban lettem,és általában mindennel úgy vagyok,hogy legalább meg kell próbálni,még akkor is ha az esély egyenlő a nullával!!!Így legalább ott leszek a tv előtt,és már ez is valami:)))

#618689 matgab Előzmény: #618685

Te a Moby Dick után is pecabottal és tartármártással a kezedben szoktál menni, nem?

Húúú,meleg volt a vége,i…

#618685 Kiss Zoltán

Húúú,meleg volt a vége,igaz így majdnem összejött a döntőben az" el classico"!Na de egy Barca-Dortmund meccs sem lesz semmi!