Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: Nincs gáááz!!

#618989 exmnbs1 Előzmény: #618986

"A lengyelországi bankhitel a mieleci cégcsoport cash termelő képességére van alapozva,

a 2013-as költségvetés (budget) szerint megtermelt készpénz cca. 40-át veszi igénybe a

banki adósságszolgálat."

2013-as költségvetés????

biztos eltalálták)))))))))

hol a tavalyi mérleg és a könyvvizsgáló véleménye???

mi újság az ÁFA adóssággal, ami ugyebár 4 évre és nem 15 hóra lett tervezve????

hol az új költségvetés emiatt????

#618770 prfecó Előzmény: #618749

közgyűlési jegyzőkönyvet majd tedd fel ide is , ex

hitelezői meg lesz:-)))

sajnos a 3.sz hitelezői gyűlés elfogadta a 366,67 átváltási árfolyamot ,mert senki sem számolt utána

sőt lemondott a kamatkövetelésekről és a hitelezői költségről is.

zsarolás az volt részvényesei közgyűlésen és hitelezői közgyűlésen is. Különös annak tekintetében a Vezetőség - részvényesek elengedhetetlen kapcsolata egy 23 milliárd forint veszteségét bejelentő Elnök-Vezérigazgató legjobb programja. Leértékelteti a részvényesek pénzét , majd a kötvényesek követelését tünteti el egy trükkös csődegyezséggel.

megy az Önfényezés ezerrel)) havi 650.000 Ft -ért bárki megcsinálja és IT/FB személyi költségek ugye most duplájára emelkednek.

#618749 exmnbs1 Előzmény: #618703

"valótlan kijelentésekkel és információkkal, befolyással bírás hamis látszatát keltve igyekeztek számos alkalommal és platformon befolyásolni a hitelezőket döntéseik meghozatalában."

pl a kv célja, ami felhasználástól eltért, kv-esek tudtukon kívüli bebóvlizása a kv-ekbe, 20mEUR-os EBITDA ígéret

nem lesz csőd....

adják oda 26%-on mert ennyit nem kaphatnak később

hitelezői választmány blokkolása

a mérleggel zsarolással gyors egyezség kicsikarása

újraszámolgatások a kgy-n

milliárdokkal eltérő mérlegek az egyezkedés során

367 HUF helyett 392 HUF-onként 1 rv ígéret

kapcsolt követelése 4-szeres szorzóval

#618747 prfecó Előzmény: #618730

legjobb védekezés a támadás

pontosan tudja hitelezői közgyűlésről résztvevő személyek nevét , lakcímét , követelését

én inkább azoktól tartanék a helyében akik hitelezői követelésüket nem regisztrálták vagy átkonvertálták

azért kíváncsi leszek egy kötvényes feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen az E-STAR "csa" esertén 23 milliárd forint vagyonvesztés ügyében az oktalan fenyegetőzés?

NAV meg elhiszi hogy egy év alatt2,5 milliárd forintot visszafizet nekik:-))

#618730 exmnbs1 Előzmény: #618704

a kötvényesek intelligens társaság már amennyire lejön kívülről

rezeseknél mindenesetre inkább

mi lenne ha a kgy-s közleménnyel foglalkozna

#618723 taresz Előzmény: #618703

"amennyiben azonban erre vonatkozó bizonyíték érkezik"

Magyarul nincs a Csabronnak semmi a kezében. Kutyaugatás nem hallatszik az égig....

#618704 Kénes_Dénes Előzmény: #618641

Hát fenyegetőztek ezek a köszvényesek, monnyuk a Clericuzio családot ki is fizettük talán 135%-on de az más tészta, benne volt az apróbetűben.

Ilyen fenyegető leveleket írkáltak a köszvényesek pl:

(szó szerint)

"Csaba fizesél bazdmeg ki kötvény 100% meg kamat külölben kapol a pofádba bazmeg!!!! Kötvényes Front" Ki is vittük a klotyeszba a levelet a budipapír mellé :-)

Vagy: "Fizessé ****ök vagy széjjelverlek beneteket! A Kénest meg tarcsátok távol tüllem!"

De azért a jó öreg Kénes sem volt rest, jó néhány köszvényes szélvédőjét kentem össze kutyakakkerral :-)

Nincs gáááz!!

#618703 Kénes_Dénes

Reszkethetnek a lebeszélők, lesz nyomozás és sitt a számukra:

A Csabron nyilatkozata:

"mely szerint néhányan, anonimitásban bízva, valótlan kijelentésekkel és információkkal, befolyással bírás hamis látszatát keltve igyekeztek számos alkalommal és platformon befolyásolni a hitelezőket döntéseik meghozatalában. A társaságnak ezeket a bejelentéseket eddig nem volt ideje kivizsgálni, hiszen teljes erejével a csődegyezés megvalósításán dolgozott, amennyiben azonban erre vonatkozó bizonyíték érkezik hozzánk, természetesen megtesszük a szükséges jogi lépéseket. "

#618641 prfecó Előzmény: #618569

hát igen , az a Fb tag Mádi -Szabó Gábor lett volna , de miutánrészben megnézte az anyagot , azonnal összeférhetelenné vált.

Helyette a 3.sz. hitelezői gyülés határozatával szemben egy Alapkezelői körhöz tartozó kötvényes szállt be a könyvvizsgálói feladatra , akinek még alapfoku könyvvizsgálói tudása sincs.

Kötvényesi IT tag meg Soós haverja az Alapkezelői oldalról és akkor jön a duma , hogy fenyegették E-STAR-t érdekcsoportok a kötvényeseken belül.

Talán aki sikkasztott menjen sittre , utána Szívek , aki Vindicatumon keresztül nulla forint beszállóval ne tudja kivenni a maradék lóvét.

Gazdasági nyomozók meg nem úgy vizsgálodnak ,ha én akarom , hanem ez a dolguk.

Igen és nevezzük nevén a gyereket Lázár most kiadta , nincs több lóvé kiszedés az Önkormányzatából. Hiába van a szerződés még 15 évig érvényben.

Re: Néhány napon belül lemond Soós Csaba, az E-Star vezérigazgatói tisztségéről

#618638 prfecó Előzmény: #618353

bocsánat a nem szavazat 19,17 % ,

hozzátéve 24,99 %- ig tök mindegy a szavazatarány, győzz a csődegyezség....................minden happy ,mindenhurrá ,megváltottuk a világot

azért kiváncsi leszek a 2013.04.26 regnáló vezetés felmentvényt kap -e majd?........................ és kitől, ha igen?

#618624 Fornit Előzmény: #618602

Én is kiszálltam belőlük, talán 90,7%-os átlaggal vettem 91,5-ön eladtam, mikor kezdett gyanús lenni nekem is. Rájött pár havi kamat is, nem is volt rossz kör.