Nekem is 1500$, és nem elmaradt haszon, hanem veszteség.
Nekem is 1500$, és nem elmaradt haszon, hanem veszteség.
Én reggel betettem 3 megbízást és nyugodtan elmentem kapálni a fődre. Most jövök haza, látom, hogy 3x átfutott rajtam a bux, de nem teljesült semmi...
Megnézik...
Nézzék a jukamat, azt...
Pedig jó kis short bővítés (lett volna)...
spórolnak
a csökkenő forgalom miatt
szar az it, nem fejlesztik, kevés szakember stb..
van amikor egy ajánlat a bevitel után 10-20 másodperccel később jelenik meg a tőzsdén... a randomnál szinte azonnal 1 mp az átfutási idő...
egy öntésben biztos nem előny, hogy ha 20 mp-et kell várni míg beérkezik a bétre a megbízás...
Nekem a randomnál volt ilyen, záratták velem a pozit, majd a különbözetet kifizették.
Nekem az OTP stoplossomat elbaxták, anyagi károm származott belőle, most szülik a választ a jogászaik meg az IT-s arcok. Szimplán fos az egész IT háttér.
Már nem sokkal tudnak
Előző cs.a. már kiharapta a javát
ja, egyre szarabb ez qbc. peti felülete tökéletes, a randomét én sem bírom, de az viszont annyira gyors, hogy ott éri meg kereskedni. petiben még követed a real-t
hegesztik ))
sajna a kbc-s IT egyre vacakabb
ilyen hiba havonta előfordul
random felülete nekem meg nem "jön be"
Most már beadni sem tudok, jujdejó
Viszont a szöveg egyre biztatóbb, most már azt mondja, hogy "nincs kapcsolat"
Úgy 30 perce a KBC-nél nem tudok semmilyen szerződést visszavonni, ez a szöveg fogad: A megbízas jelenleg nem módosítható és nem vonható vissza, mert visszaigazolásra vár a tőzsdétől!
Nagyobb pufferesek nagy kedvence lenne ez az új szolgáltatás. Még nekem is nagyon tetszik, pedig csak apróval állok két helyen kegben, de szedném kifele, meg még egy-két dolgot.
Érdemes végleg otthagyni a KBC-t és máshol kereskedni. A hazai piacon egyértelműen jobb a Random Capital, főleg ezzel a tShort/tLonggal, hiszen tőkeáttétellel napon túl is lehet kereskedni, aztán meg DAX indexel is lehet, arra jók a certifikátok.
Használja valaki a KBC mobilalkalmazását? Tegnap este beadtam PETI-ben szabályosan a stoplimit eladást, ma nézem a telefonon: aktiválási ár 0Ft. Na mondom akkor kössük újra mobilon. Megcsinálom szépen, elfogadták a módosítást, majd nézem és megint 0Ft van kiírva. Ez normális?
őszinte részvényem :( a zseton nálam megvan, csak nem látszik semmiből se, hogy mit teljesített ma. de ha mindenkinél szar, akkor jó! :D
nem csak az, a régi is... nekem eltűnt a pénzem 99%-a... biztos azért mert van phylaxiám, és gondolták ez nálam már nem lesz újdonság és fel sem tűnik...
de a web-roki az jó adatokat ad.