Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erste vagy KBC Equitas?

Re: nincs cím

#618326 Matahary Előzmény: #618269

Én reggel betettem 3 megbízást és nyugodtan elmentem kapálni a fődre. Most jövök haza, látom, hogy 3x átfutott rajtam a bux, de nem teljesült semmi...

Megnézik...

Nézzék a jukamat, azt...

Pedig jó kis short bővítés (lett volna)...

#618287 macika Előzmény: #618285

spórolnak

a csökkenő forgalom miatt

szar az it, nem fejlesztik, kevés szakember stb..

#618285 Zotya32 Előzmény: #618278

van amikor egy ajánlat a bevitel után 10-20 másodperccel később jelenik meg a tőzsdén... a randomnál szinte azonnal 1 mp az átfutási idő...

egy öntésben biztos nem előny, hogy ha 20 mp-et kell várni míg beérkezik a bétre a megbízás...

#618282 Tapasz Előzmény: #618281

Nekem a randomnál volt ilyen, záratták velem a pozit, majd a különbözetet kifizették.

#618281 Bendeguz Előzmény: #618277

Nekem az OTP stoplossomat elbaxták, anyagi károm származott belőle, most szülik a választ a jogászaik meg az IT-s arcok. Szimplán fos az egész IT háttér.

#618277 Zotya32 Előzmény: #618273

ja, egyre szarabb ez qbc. peti felülete tökéletes, a randomét én sem bírom, de az viszont annyira gyors, hogy ott éri meg kereskedni. petiben még követed a real-t

#618273 macika Előzmény: #618269

hegesztik ))

sajna a kbc-s IT egyre vacakabb

ilyen hiba havonta előfordul

random felülete nekem meg nem "jön be"

#618269 cédrus Előzmény: #618259

Most már beadni sem tudok, jujdejó

Viszont a szöveg egyre biztatóbb, most már azt mondja, hogy "nincs kapcsolat"

#618257 cédrus Előzmény: #618251

Úgy 30 perce a KBC-nél nem tudok semmilyen szerződést visszavonni, ez a szöveg fogad: A megbízas jelenleg nem módosítható és nem vonható vissza, mert visszaigazolásra vár a tőzsdétől!

Nagyobb pufferesek nagy kedvence lenne ez az új szolgáltatás. Még nekem is nagyon tetszik, pedig csak apróval állok két helyen kegben, de szedném kifele, meg még egy-két dolgot.

Érdemes végleg otthagyni…

#618251 wnprt

Érdemes végleg otthagyni a KBC-t és máshol kereskedni. A hazai piacon egyértelműen jobb a Random Capital, főleg ezzel a tShort/tLonggal, hiszen tőkeáttétellel napon túl is lehet kereskedni, aztán meg DAX indexel is lehet, arra jók a certifikátok.

Re: NYSE realtime

#612325 Bendeguz Előzmény: #609688

Használja valaki a KBC mobilalkalmazását? Tegnap este beadtam PETI-ben szabályosan a stoplimit eladást, ma nézem a telefonon: aktiválási ár 0Ft. Na mondom akkor kössük újra mobilon. Megcsinálom szépen, elfogadták a módosítást, majd nézem és megint 0Ft van kiírva. Ez normális?

#609688 Bendeguz Előzmény: #609685

őszinte részvényem :( a zseton nálam megvan, csak nem látszik semmiből se, hogy mit teljesített ma. de ha mindenkinél szar, akkor jó! :D

#609685 Zotya32 Előzmény: #609678

nem csak az, a régi is... nekem eltűnt a pénzem 99%-a... biztos azért mert van phylaxiám, és gondolták ez nálam már nem lesz újdonság és fel sem tűnik...

de a web-roki az jó adatokat ad.