Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Osztalékot kapni jó.

Re: nincs cím

#761162 banyaiz Előzmény: #761154

Az, hogy napi szinten meg tudj élni belőle az befektetett összeg kérdése is.

Mondjuk lenne 10 k zwack részvényed napi szinten megélnél az éves 2k osztalékból. :)

Most azt mondod persze ha lenne 10 k zwackod. De pl valaki megvette annak idején 90-es években mondjuk 3 k -n 10 millió Ft-ért. 3333 részvény. Eltelt mondjuk 20 év és mindig visszaforgatta az osztalékot részvénybe. Mennyi részvénye van jelenleg és mennyi osztalékot kap? Mondjuk éves 10% osztalékot nagyjából tartotta. Ára közben 15-20 k között.

Esetleg ha még nagyobb parákban csipegetett hozzá. Oké ez egy részvény elég kockázatos egy cég de ilyen jellegű cégekből mondjuk egy pf. Nem hangzik rosszul.

Re: nincs cím

#761158 Fornit Előzmény: #761154

Én lehetetlennek tartom, egy ilyen pf stabilabb részvényekből fizet átlagban mondjuk 3% osztit brutto, ebből lejön az adó. Napi szinten megélhetéshez kellene kb évi 6k US$, ehhez kellene kb 200k us$ tőke.

Én is olvasok ilyesmiről h osztalék újrabefektetése:))) Amikor jóváírják a negyedévest elgondolkodhat az ember h tud e belőle venni legalább 1 darab új részvényt :)

Olvasok különböző blogok…

#761154 Koffein

Olvasok különböző blogokat, könyveket, meg cikkeket, amikben az osztalék részvényekből lévő portfólió építést részesítik előnybe, mert hogy mekkora buli... egyáltalán ismerünk olyan felhasználót, fórumozót, vagy bárkit, aki felépített egy olyan stabil osztalékportfóliót, amiből napi szinten meg tud élni?

annyira hihetetlennek tartom, hogy szavakba nem tudom önteni... lehet, hogy az én kereskedési módszeremmel nem összeegyeztethető, oszt ezért tartom furcsának. :-/

Re: Szelvény vágó topik.

#618010 akpo7 Előzmény: #617782

GSPark, ANY, Forras OE, esetleg Richter is beleferhet.

Hajra (MTelekom nincs benne, mert netet is ertekesit :) )! Ez csak Mo.

#617828 macika Előzmény: #617782

kreg úr!

rezsicsökkentésben mindenki kapott osztalékot

részvénynél a béten egyet se

matáv csak ))

#617784 Zotya32 Előzmény: #617782

Magának ezt tudni kell Jenő bá, mely papírok adnak, és fognak adni osztalékot...

javaslom a feltörekvő gyógyszeripari cégeket, akár hazait is, ha tud ilyent :))

Szelvény vágó topik.

#617782 Keg Jenő

Hiszek az osztalékban. Javaslatokat várok egy kimondottan osztalék papírokra épülő aktívan kezelt portfolióra. Internettes cég nem lehet benne.

← Újabb hozzászólások 521 - 535 / 535