Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Nincs gáááz!!

#617813 prfecó Előzmény: #617774

azért minden spekuláns tudja ebbe a csodapapírban meddig lehet felhajtani mesterségesen az árat

egyébként a 110 -ról fordító 225 ig ( 147 millio forint forgalmat generáló befektető) megégette magát keményen , mert eddigi 96 % részesedési arányuk a korábbi részvényeseken 5 % csökken , maximum Soós kap +20 millio (háttéregyezség) és az un dolgozói részvény , ami fizetés helyett jár " hitelezői közgyűlés 04.26. E-STAR Elnök-Vezérigazgató és Molnos Dániel egyetlen Igazgatósági tag kijelentése.

kötvényesek meg most részvényesként **** jól jár(hat)nak ..................

viszont van két hitelező , aki Bírósághoz fordulhat.......... ne tudki

és jelenlegi 14,47 % részesedésű részvényes , aki elég rosszul viselte a két közgyűlést.

#617808 Dicsák Előzmény: #617790

Kötvényesek akarták az 50milló db papírt, én leírtam, hogy szerintem mi lesz... Kicsik nem járnak jól.

#617790 Zotya32 Előzmény: #617788

"(#1632) ............

Értékelés: 0

válasz erre | Ma, 06:30

azért egy rv, ami elveszítette az értékének a 98%-át és megmenekült, ott vannak még lehetőségek az árfolyamban....

a nagyok nem fogják eldobálni, nekik is érdekük, hogy eredményes, jó cég legyen a e star. Kire borítja rá 366Ft-on a 10 milliárd értékű papírját???? akkor amikor néhány milliós napi forgalom van???? ez baromság.

szvsz érdeke egy sikere céget csinálni és majd 4-5K-ról szépen elkezd eladogatni. lassan, mert nem likvid...

szóval, szerintem nem kell parázni

doki123"

Ajaj.. Doki úr nézze meg a fundásmédiást... az is először 150-ről esett 20 ft-ig, majd felszorzás így 200 ft, aztán azóta is esik, jelenleg 15 ft... azaz a 3-4 évvel ezelőtti 150 ft-os árfolyamhoz képest 1.5 ft...

szóval e-kakiban vannak még lehetőségek az árfolyamban.. lesz hamarosan egy 1:10 összevonás, aztán újra 2000 ft-ról jöhet a 200 alatti tartomány...

#617788 exmnbs1 Előzmény: #617786

nem az fogja hanem a lengyel adósság és az Áfa befizetés

majd az évesben az auditori lesz az érdekes

szépen becsempészték az embereiket az IT és FB-be, ha jól értem fecot

#617786 Zotya32 Előzmény: #617783

ja... ha ide még behoznak 50 millió új papírt, azt ki a franc fogja megvenni?? főleg úgy, hogy kb 10 év mire vmi nyereség marad is a cégben... ha addig be nem temeti egy eplényi lavina...

#617783 exmnbs1 Előzmény: #617774

tudod mikor fog

a bét a padlón fetreng

nézd meg a napi forgalmakat

a tolvajok pedig ATL környékén

#617774 cédrus Előzmény: #617772

Látom a másikon, hogy laza 8 hónap, mire megjönnek az új részvények? Igaz ez? Addig akkor tényleg Ferenceké, higinseké, hathoroké a terep, gyerünk, lökjétek fel ennyi részvénnyel az árfolyamot, hisz minden szép csendben megoldódott, jönnek a havi fizuk naponta. Meglesz ursi négy számjegye is! Hajrá! Ralizzon ez a mocskos szar, ahelyett, hogy a mostani árfolyamon kivezetnék a francba, és egy életre betiltanák még kötőjelet is, ami a nevében szerepel.

#617772 cédrus Előzmény: #617725

Szevasz, Ferenc86 gratulál Neked-nekünk személyesen is az egyezséghez. Minden szép csendben rendbe jön szerinte, nyugi. Olyan 326 milliárdos kapitalizáció környékén tőkédnél leszel, ha bevonják a leányrészvényeket, nincsen itt semmi gáz. Ferenc majd keres. Jól van, már megijedtem, hogy lesz itt valami gond, de szerencsére csendesen megoldódott, hála az égnek. Azzal most ne foglalkozzunk, hogy már rég nem a régi részvényeseknél vannak a papírok, hanem ilyen vérspekulánsoknál, ünnepeljünk baszki, én is elég rendesen berúgtam, pedig nekem nincs meg minden nap a havi fizu. Én is gratulálok ezúton az egyezséghez. De jó, hogy ilyen szép csendben végül minden megoldódik.

Re: nincs cím

#617732 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #617727

Oszt ráadásul csak a seggedet látták ugye!

Grizzly túlélte (úgy-ahogy) a rezsicsökkentés első hullámát, viszont rád nem tennék sokat, hogy a csődizé után ez veled is előfordul... :-)

A héten mentem volna meg…

#617727 Kénes_Dénes

A héten mentem volna megint tárgyalni Szaud Arábiába, de engem is kiutasítottak:

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kiutasitottak-az-arab-orszagbol-a-tul-jokepu-turistakat-2185205

"Három férfit kiutasítottak az országból, mert túl vonzónak találták őket. Attól kellett tartani, hogy a nők beléjük szeretnek" – írta meg a helyi újság."

" rendőrség közölte velük, attól tartanak, hogy a nők annyira ellenállhatatlannak találják majd őket, hogy véteni fognak országuk törvényei ellen."

Monnyuk megértem őket, tényleg ellenállhatatlan vagyok. :-)

Ezentúl lehet más helyszínen kell tárgyalnom velük a távhőszolgáltatásról.

Re: nincs cím

#617719 Kénes_Dénes Előzmény: #615958

Egy kis romantikázás Krisztiánnal? :-)

Itt a piros-hol a piros, most titkolt követelés-most nyilvános, itt egy szavazati jog-ott egy szavazati jog, keverem-kavarom, most 1/1 - most 1/4 nincs gáááz, itt a nyereség-ott a nyereség, a köszvényes emeli a gyufásdobozt ééés lóóóf*sz!

Monnyák is: "ejj de ögyes ez a Csabron, meg merte csinálni, bár a fifikás Kénes nélkül nem jött volna össze a buli"

Nincs gáááááz!!