Nekem 13-14-16-ról van.Megvárom a végét.Azért írtam az előbb hogy tőbbet nyerhetek mint veszthetek.Amúgy már jártam én is úgy.Ha vettem beszakadt,ha eladtam kilőtt.Már gondolkoztam hogy Matgab kispállyás csak mellettem. :-))
Nekem 13-14-16-ról van.Megvárom a végét.Azért írtam az előbb hogy tőbbet nyerhetek mint veszthetek.Amúgy már jártam én is úgy.Ha vettem beszakadt,ha eladtam kilőtt.Már gondolkoztam hogy Matgab kispállyás csak mellettem. :-))
13-nál vettem, de miután 14-ről gyorsan öntötték, így 13-on vissza is adtam... aztán persze kilőtt... igaz csak 17-ig, utána vissza 14-re, és addig nézegettem, míg 16 újra... amilyen a formám, nemsokára kiveszik a 18-at is, de ha meg veszek, tuti beszakad 13-14-re :)
Vétel csak nagyon indokolt esetben,vagy hirtelen felindulásbol.Valamennyi van,az íze miatt.Részemröl inkább mozi,majd eladás ha emelkedik.Több a nyerni mint a veszteni valóm.
60k vétel 16-ról... nagyon gyanús, hogy nem ért véget a kamurally... jöhet még meglepetés??
vétel vagy csak mozi? ez itt a kérdés....
Szászt anno miért is verték össze? Mert látványosan semmit nem csinál az általa vezetett hivatal, akárcsak az elődje.
Pedig agyon kell verni az egyiket, hogy utána nyomozás induljon, aztán ha rákérdeznek az indítékra kezdődhet a buli a nav meg pszáf részéről is. :-)
az a 2 ft kb igaz is
az utolsó mondat is jó volna, sajna nem lesz egyik zs kategóriásban se
Szerintem ez lesz most a legnagyobb.
Innen nem fog magától kitörni, főleg ha a román meg a bolgár zsebtolvajok ilyen ócska átlátszó trükkel táraznak ki.
Pesti est önmagában 2 ft sem ér.
Amúgy cs.a. a 100%-os cégük, tehát lényegében az nyrt. Mit várnak egyesek 200 ft-ot? Majd lesz, ha felszorozták és szórni fogják újra 10ft-ig.
Remélem egyszer lesz vki, aki nyomorékra veri végre vmelyik tolvajcég vezérét útmutatásul a többinek, hogy mi jár a tevékenységükért.
ezt már eljátszották kétszer is
lesz pofájuk harmadszorra is?
pankotai pakk repült. jól kitömtek mindenkit, irány az 5-6 ft, 10 ft-on tőkeemelés, apport, mutyi, osztás-szorzás, lesz itt minden. gondolom felszorozzák utána 5-6 ft-ról 5-600 ft-ra, aztán szórják ki az új, értéktelen papírokat... 100% humet trükk.
lehetett rá számítani
ahhoz képest egész jól bírta a napot
Kecsegtető. :)
http://www.imagebam.com/image/ca967a250656914
Egy klasszikus 2008-ból:
"211(0) Ft alatt nem emelünk tőkét."
szép, de nemsokára lesz benne egy nagy fel csík, mikor módosítanak a részvény névértékén :))