Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#617157 Kiss Zoltán Előzmény: #617155

Bronzmeccs lesz az el classico,sajna mi is ők is hozzászoktak a Levante,Getafe stb. szintű ellenfelekhez! 1-8 ez van! De azért ez az este mosolyt csalt az arcomra nem tagadom!:)

Ha jól nézem a Fradi-Vid…

#617153 TrendMan

Ha jól nézem a Fradi-Vidi döntőben csapatonként 3-3 magyar játékos volt pályán.

Az összesen 6.

#617123 Kiss Zoltán Előzmény: #617120

Barca-real meccsek alatt,a lakásban lévő összes fegyvernek minősülő tárgyat el szoktam rakni.A feleségemet is megkérem arra,nehogy véletlenül fehérneműben flangáljon és netán félreértés áldozata legyen!:)))

#617120 Kiss Zoltán Előzmény: #617022

1981-ben a Tatabánya ellen az UEFA kupában a Real 1-2 után,csak a hazai,76 percben kapott

jogtalan tizenegyessel jutottak tovább!Na ott volt a kezdet,hogy nem kedvelem őket! 32 éve

szurkolok ellenük,de nem ellened,ha megnyeritek a BL-t neked gratulálok,de a hófehérkéknek

soha!!!

#617032 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #617022

"Ha nem lenne Xavi, és a védők nem kímélnék, sehol sem lenne a messiás.

Bezzeg az eredeti Ronaldo-t nem vétték ennyire a bírók, agyon faragták, 3 havonta volt sérült. Nálam egy napon nem lehet vele említeni. Legalább egy bicajcselt mutathatna.

Fél méterrel alacsonyabban van a súlypontja, még jó hogy megkerül mindenkit. Mi lett volna belőle, ha nem kap növekedési hormon injekciókat? Cirkuszi törpe? :-) "

Jajjjj de sok itt a HA! :-) haha

#617022 Tapasz Előzmény: #617020

Ezért szeretem a barca drukkereket különösen :-) Dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Amúgy szerinted nem unalmas, hogy az elmúlt 5 évben mindent a barca nyert meg, a tökmaggal az élen? Gondolom akkor Vettel sem idegesít :-)

Az vigasztal, hogy az argentín válogatottban kiderült az igazság (lásd arg-de 2010-ben).

Ha nem lenne Xavi, és a védők nem kímélnék, sehol sem lenne a messiás.

Bezzeg az eredeti Ronaldo-t nem vétték ennyire a bírók, agyon faragták, 3 havonta volt sérült. Nálam egy napon nem lehet vele említeni. Legalább egy bicajcselt mutathatna.

Fél méterrel alacsonyabban van a súlypontja, még jó hogy megkerül mindenkit. Mi lett volna belőle, ha nem kap növekedési hormon injekciókat? Cirkuszi törpe? :-)

Szépség TAPASZ lenne a t…

#617020 Kiss Zoltán

Szépség TAPASZ lenne a tegnapi kinjaimra,ha ma a realt is jól megvernék!Hajrá méhek!!!:)

#616973 Tapasz Előzmény: #616949

Egyetértek, Puskás miatt is szeretem a Madridot (talán Capello-val bajnokságot nyerve játszottak igazi bunker focit).

Öléggé hasonlít a véleményünk, az angoloknál én is a MU-t kedvelem.

+ én is horgászom

+ nekem is van MTEL részvényem

Én a kocsmasportok közül dart's-ban nyomultam, NB I igazolt játékos is voltam úgy, hogy III. osztályból jutottunk fel. :-)

#616960 akpo7 Előzmény: #616945

Alapvetoen az Internek szurkolok, de mostanaban nem megy annyira a szeker. Mourinho miatt a jelenlegi negyesbol a Realt favorizalom en is.

#616951 banyaiz Előzmény: #616946

:) nahát akkor arra sokat kell várnod, majd talán az egyik "következő életünkben".

Biliárd sportot ilyen kocsmai szinten néha szoktam művelni, de snookerhez mint játékos hát fogalmam nincs. Viszont leköt a sportág nézőként, nagyon izgalmas, és látványos vsz, plusz van benne egy nagy taktikai csata is nemcsak ez bumm bele a közepébe egy jó nagyot sportág. :)

#616949 banyaiz Előzmény: #616945

Savanyú a szőlő ez igaz, de nagyon bosszantó így kiesni, főleg, hogy már rég videóbíró kellene.

Megnézed szinte minden nagy tornán eb, vb , bl stb az utóbbi években az igazán nagy meccseken általában minimális dolgok döntenek, és szinte mindig van akkora bírói hiba ami döntő lehet, egy egy lest elnéz stb.

Amúgy én spanyoloknál Madridnak szurkolok/szurkoltam régen Puskás miatt is elsősorban. Plusz az a játék amit a Zidane Ronaldo féle csapat játszott nagyon tetszett.

Amikor Mourinho odakerült az annyira nem tetszett, maga a játékstílus főleg Barca elleni meccseken mészáros szakma. De mostanában kezd hasonlítani a játék egy Real szinthez, támadó foci. Na meg ott van CR7 aki azért eléggé jó játékos. :)

Ha választani kell spanyol csapatot akkor Madrid nálam.

De ami MU-ban enged megfog , az a munka amit Ferguson művelt ott. Honnan építette fel a csapatot, anyagilag is, és játékban is, és hány új csapatot pár garnitúra lecserélődött itt a 2x év alatt. Mikor odakerült anyagi csőd, és kiesés szélén voltak. Most világ egyik legynagyobb márkaneve. Mellette pedig nagyon látványos focit is játszanak. Variál a taktikán állandóan, soha nincs ugyanaz a két kezdőcsapat egymás után . Szóval egy zseni, és a legnagyobb röviden. :)