vicces beírás.. mukkani se fognak csak bólogatni
akárcsak a névérték szavazásnál nyáron
vicces beírás.. mukkani se fognak csak bólogatni
akárcsak a névérték szavazásnál nyáron
Nem tudom ki ez, de van tippem.
Marhaság amit ír, mert senki nem adott be napirendi kiegészítést, senki nem vett a közgyűlés miatt részvényt, és papír nélkül nehéz változtatni az irányon.
Vagy ha ezt nem akarja, akkor tegyen büntetőfeljelentés az ismeretlen vezetőség ellen.
beteszem ide is
bár írni akartam neki hogy ébresztő kispajtás hol élsz?
.
.
Tisztelt Részvényesek!
A jövő héten, kedden lesz a közgyűlés.
Rengeteg kérdés merülhet fel, elsősorban az, hogy merre tovább.
Meg kell állapítani az utóbbi évek majd 3 milliárdos veszteségének személyi felelősét, aki nem lehet más, mint a cég vezetője.
Az apportokon elszenvedett veszteségekért ugyancsak a cég vezetője a felelős - mi értelme volt az apportoknak? - szerintem a részvényesek szempontjából semmi jó.
A Keg teljes gazdálkodását át kell tekinteni, mivel sok ügylet érintheti a BTK több bekezdését.
Felhívom mindenki figyelmét, hogy ha most nem sikerül változást elérni a Keg néhány év alatt elértéktelenedik, majd csődbe megy. 2012-ben a gazdálkodás feltételei nem voltak rosszak, mégis 300 milliós üzemi veszteséget, és 1,4 milliárdot meghaladó negatív eredményt ért el a Keg. Az mese habbal, hogy a rendkívüli tételek okozták a veszteséget. Ha a rendkívüli tételeket figyelmen kívül hagyjuk (az el nem adott részesedések leírását), bőven 500 milliót meghaladó a veszteség. A kamu apportok, százmilliós csalások bilije kiborult.
1,8 milliárd árbevétel 1,4 milliárdos veszteséggel, hát ez csuda egy teljesítmény.
Összegezve: Pimper kapott három évet, ideje csomagolnia.
decorum
30-án lesz a kgy?
kiv leszek mi lesz mi lesz ott, ki lesz ott.
tp?
Na megint egy újabb dátum?
Ez macika által egy héten belül linkelt hírek közül a harmadik időpont júli 01..
pénteken még juni 01volt, pár nappal azelőtt egy két héten belül..
:DDDDDDDDDDD
a lecsó nem azért csorog...
.
kreg retrós
A társaság 1-1,5 éven belül nemzetközi részvénykibocsátásra készül a jelentős ráfordítást igénylő beruházások finanszírozására – mondta el Tóth Péter, a fő tulajdonos, a Phylaxia 1912 Holding elnök-vezérigazgatója.
.
A prezentációból kiderült: a KEG a Dunaalmásiban lévő telephelyén az idéntől 2014-ig összesen több mint 33 milliárd forint értékű beruházás megvalósítását tervezi
Mohai György, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója a tőzsdei bevezetés előnyeként az olyan, pénzügyileg közepes méretű vállalkozások esetében, mint a KEG, a banki kölcsönnél kedvezőbb tőkéhez jutást, az üzleti bizalmat (...) és az ismertséget említette meg.
régi, és keg szempontból érdektelen.
figyeld a matáv-mol rezsicsökkentést... re: short
a keg papírért apportált páhi ) amit gondolom szépen be is szórtak
re sonka
http://www.vg.hu/penzugy/tozsde/vege-a-bovli-ralinak-402108
" A piaci szereplők eufóriája valóságos bóvli-ralit indított el, amelyet a banki részvények vezettek"
"Elválik az ocsú a búzától"
"A növekedési szakaszban azonban rögtön elválik az ocsú a búzától. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a minőségi részvények, amelyek a likviditás által hajtott optimizmus-rali idején lemaradtak a spekulatív papírok árfolyam-emelkedése mögött, most elemelkednek a nagy tömegtől. "
Tehát, keg up :)))
100 ft, tőkeemelés, szerintem elsőre kp-s lesz, ezzel megfuttatják 100 ft fölé az árfolyamot, aztán majd utána jön a brutális apportozás megint. kell a levegő nekik, egyből nem túl egészséges újra túlértékelt lósz*rt vásárolni.
konstelláció? ))
ilikvid kicsiket könnyű bedönteni, aztán lassan összegyűlnek a vevők azért
kivéve a kreget az ismert ok(ok)nál fogva
kiv vagyok mennyit nyomtatnak a apportra majd
tudom hogy csak hígítottál végig ))
a "yo" tőzsdés már csak ilyen ))
re fundás
Igen, ezt csináltam E-kakiban is, vettem és eladtam magasabban.
Gondolod rád akartam sózni?
Napi 150.000darabos forgalom mellett 500Ft mellett, Számold ki.. akkora vevő vagy kis papírokban?? :D
Azért az Apple vegyed, nem ekaki 650fölött.. megy és kész szöveged sem volt semmi..
400alatti szinteket nyaldos :D
Commerzbank? Nokia? pannergy?