Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: nincs cím

#616797 macika Előzmény: #616758

vicces beírás.. mukkani se fognak csak bólogatni

akárcsak a névérték szavazásnál nyáron

#616758 Zotya32 Előzmény: #616753

Nem tudom ki ez, de van tippem.

Marhaság amit ír, mert senki nem adott be napirendi kiegészítést, senki nem vett a közgyűlés miatt részvényt, és papír nélkül nehéz változtatni az irányon.

Vagy ha ezt nem akarja, akkor tegyen büntetőfeljelentés az ismeretlen vezetőség ellen.

#616753 macika Előzmény: #616689

beteszem ide is

bár írni akartam neki hogy ébresztő kispajtás hol élsz?

.

.

Tisztelt Részvényesek!

A jövő héten, kedden lesz a közgyűlés.

Rengeteg kérdés merülhet fel, elsősorban az, hogy merre tovább.

Meg kell állapítani az utóbbi évek majd 3 milliárdos veszteségének személyi felelősét, aki nem lehet más, mint a cég vezetője.

Az apportokon elszenvedett veszteségekért ugyancsak a cég vezetője a felelős - mi értelme volt az apportoknak? - szerintem a részvényesek szempontjából semmi jó.

A Keg teljes gazdálkodását át kell tekinteni, mivel sok ügylet érintheti a BTK több bekezdését.

Felhívom mindenki figyelmét, hogy ha most nem sikerül változást elérni a Keg néhány év alatt elértéktelenedik, majd csődbe megy. 2012-ben a gazdálkodás feltételei nem voltak rosszak, mégis 300 milliós üzemi veszteséget, és 1,4 milliárdot meghaladó negatív eredményt ért el a Keg. Az mese habbal, hogy a rendkívüli tételek okozták a veszteséget. Ha a rendkívüli tételeket figyelmen kívül hagyjuk (az el nem adott részesedések leírását), bőven 500 milliót meghaladó a veszteség. A kamu apportok, százmilliós csalások bilije kiborult.

1,8 milliárd árbevétel 1,4 milliárdos veszteséggel, hát ez csuda egy teljesítmény.

Összegezve: Pimper kapott három évet, ideje csomagolnia.

decorum

#616200 Hathor Előzmény: #616144

Na megint egy újabb dátum?

Ez macika által egy héten belül linkelt hírek közül a harmadik időpont júli 01..

pénteken még juni 01volt, pár nappal azelőtt egy két héten belül..

:DDDDDDDDDDD

#616182 macika Előzmény: #616179

a lecsó nem azért csorog...

.

kreg retrós

A társaság 1-1,5 éven belül nemzetközi részvénykibocsátásra készül a jelentős ráfordítást igénylő beruházások finanszírozására – mondta el Tóth Péter, a fő tulajdonos, a Phylaxia 1912 Holding elnök-vezérigazgatója.

.

A prezentációból kiderült: a KEG a Dunaalmásiban lévő telephelyén az idéntől 2014-ig összesen több mint 33 milliárd forint értékű beruházás megvalósítását tervezi

Mohai György, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója a tőzsdei bevezetés előnyeként az olyan, pénzügyileg közepes méretű vállalkozások esetében, mint a KEG, a banki kölcsönnél kedvezőbb tőkéhez jutást, az üzleti bizalmat (...) és az ismertséget említette meg.

#616179 Zotya32 Előzmény: #616144

régi, és keg szempontból érdektelen.

figyeld a matáv-mol rezsicsökkentést... re: short

#616118 macika Előzmény: #616114

a keg papírért apportált páhi ) amit gondolom szépen be is szórtak

re sonka

#616114 Zotya32 Előzmény: #616107

http://www.vg.hu/penzugy/tozsde/vege-a-bovli-ralinak-402108

" A piaci szereplők eufóriája valóságos bóvli-ralit indított el, amelyet a banki részvények vezettek"

"Elválik az ocsú a búzától"

"A növekedési szakaszban azonban rögtön elválik az ocsú a búzától. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a minőségi részvények, amelyek a likviditás által hajtott optimizmus-rali idején lemaradtak a spekulatív papírok árfolyam-emelkedése mögött, most elemelkednek a nagy tömegtől. "

Tehát, keg up :)))

#616109 Zotya32 Előzmény: #616107

100 ft, tőkeemelés, szerintem elsőre kp-s lesz, ezzel megfuttatják 100 ft fölé az árfolyamot, aztán majd utána jön a brutális apportozás megint. kell a levegő nekik, egyből nem túl egészséges újra túlértékelt lósz*rt vásárolni.

#616107 macika Előzmény: #616105

konstelláció? ))

ilikvid kicsiket könnyű bedönteni, aztán lassan összegyűlnek a vevők azért

kivéve a kreget az ismert ok(ok)nál fogva

kiv vagyok mennyit nyomtatnak a apportra majd

#616103 macika Előzmény: #616097

tudom hogy csak hígítottál végig ))

a "yo" tőzsdés már csak ilyen ))

re fundás

#616097 Hathor Előzmény: #616089

Igen, ezt csináltam E-kakiban is, vettem és eladtam magasabban.

Gondolod rád akartam sózni?

Napi 150.000darabos forgalom mellett 500Ft mellett, Számold ki.. akkora vevő vagy kis papírokban?? :D

Azért az Apple vegyed, nem ekaki 650fölött.. megy és kész szöveged sem volt semmi..

400alatti szinteket nyaldos :D

Commerzbank? Nokia? pannergy?