előbb utóbb megkezdi..
1,04-en terveztem venni, de olyan vacak ez a cég, nem tudom...
ha megkezdi EKB nyomtatást, na akkor lehet ebből Citi történet, de csak akkor
Bármi lehet, de én eladom azt a keveset még ma ami van, mert arra számítok, hogy 10 ojró feletti árfolyamról, először lefelé veszi az irányt. (vagy nem)
nem biztos
usában a cityben volt ilyen 1:10
2.5 dolcsinál
a bét azért közölhette volna, ha már van
persze nincs gazdája ennek se (
Egyébként ez az összevonás nem jó, baromira nem lehet majd tudni merre(főleg lefelé) mennyi a mozgástere, majd beesik 5 ojróra, oszt megint higítanak, 3 év múlva megint utána megint összevonás... és így tovább.
3200! (jó esetben) Csak tizedannyi részvényed lesz......
és ez a bét-a-t hogy érinti? ha most veszel 320 körül, az holnap mennyit fog érni?
ugyanúgy 10-ed annyi papírod lesz itt is, gondolom.
Részvényösszevonás! Akkor venni kell, holnap, holnapután? kilő és 10 ojró felett nyitunk :-) Akkor megint lesz honnan zuhannia...
lesel?
átraktam mert a dátumot nem tudta
de lent írtam pár napja hogy lesz
ez azért van mert 1 v 2 euró alatt nem lehet tőkét emelni
egyébként tőkeemelés itt az utóbbi 4 évben négyszeri is volt
re nyomtatógép - phyl2
tp bankár ))
majd jön a matávban is nemsokára :))
régi, de azért átraktad a pf-re is :))
telekom árban van?
jó gyenge ma is réses esés ellenére
én is vettem egy kicsit de ez csak egy ilyen kezdő pekidzs, hogy poziba legyek...múltkor is vettem 1.12-ön szintén egy kis pekidzset amit hatalmas nyerővel 1.16-on dobtam :-) A következő vétel ojró alatt....
1.06 ... alakul
0,6 ojrónál annyit sem érne mint lótépé! Oszt lehet, hogy annyit is ér! Azzzé 0,9 környékén én vennék.. de majd meglátjuk. Régebben azt írtam, ha 1.12 elesik megy ojró alá (sokaknak akkor óccsónak tünik majd esetleg, aztán elkezdik veszegetni, egy darabig...