USA meg van bolondulva hogy így rallyzik ? pedig a plafon alatt kicsivel...és itt akarják begyújtani a rakétákat ?...
szerintem holnap nagy pofáraesés lesz náluk...kérdés hogy mi ezt hogy reagáljuk le ? lehet mi meg emelkedni fogunk :-)
USA meg van bolondulva hogy így rallyzik ? pedig a plafon alatt kicsivel...és itt akarják begyújtani a rakétákat ?...
szerintem holnap nagy pofáraesés lesz náluk...kérdés hogy mi ezt hogy reagáljuk le ? lehet mi meg emelkedni fogunk :-)
Macko úr csak a számítógépen tudja keresni a napi 16órás chattel, ott talál csak Gpontot a billentyűzeten.
Én meg már megtaláltam :D
)) a "befektetőknek" adni kell mert hát a c pont ugye bár letört vagy mi
"otp nem volna"
"Csak az a volna ne lett volna"...... sálálá..
de van..
Eladók elfogytak mindenből itthon, egy mély erőltetett leszorítás van, de már mindenkinek felfordul tőle a gyomra.. vannak rá 2-3MRDos forgalmak naponta
Mi lesz itt ha elindul fel a buli... későn kap mindenki észbe, és repíti majd az árfolyamokat tovább fel..
Ha esik az árfolyam, elmegy a közönség, ha emelkedik az árfolyam élénkül a közönség..
Most ennek az iszap taposásnak mi értelme?
inkább a G pontot keresnétek ovisok ,) tán lenyugodnátok kicsit
mol se semmi
idei "emelkedése" = -10%
lol!
otp nem volna nem is tudom bux =17000?
nem érdekel engem az apple..
mondtam 650es vételi ajánlásánál is.
Az azt csinál innen amit akar. C.pontom lehozta a mélybe 400alá, ennyi elég nekem. :D
Nagyobbik gyogyóst elnézve teljesen jogos....
na látom akkor maga is bízik a jó apl jelentésben. ))
kt 0? lesz az bizony!! sőt!
nemsoká nulla kamata a vicc január óta, meg a folyamatos halál várás..
:D
eddig az volt a baj, hogy kevés..
Macika.. a piacok mennek tovább le?
Nulla forgalom,nulla érdeklődés....gondolom vityáék elégedettek hogy elűzték a gonosz,rossz spekulánsokat és megvédik az országot! :D