Ettől még lehet remény rali. A mikulás rali sem azért szokott lenni, mert a végén tényleg eljön a mikulás.
Ettől még lehet remény rali. A mikulás rali sem azért szokott lenni, mert a végén tényleg eljön a mikulás.
mi ebben új?
senkinek nem jelent ez újdonságot..
ne terelj
amúgy is hír nem számít.. tudtuk meg nemde
Attól, hogy neked régi, lehet másnak új, nekem is régi.. de mégis csökkenget :D
Régen még új volt, hogy történelmi mélységű kamataink lesznek.
Van aki 0.5%ot vár.
A tényt 14.00kor megtudjuk
Lehet, hogy igazad van, én nem tudom, hogy lesz változás vagy sem. Mindenesetre én a választások előtt várom, hogy legyen majd egy remény rali. Amúgy meg jelen pillanatban, mint befektetést el kell felejteni a buxot! Aki mindenképpen pénzt akar kidobni az ablakon az vegyen inkább lottót.
Matolcsyék új történelmi mélypontra vághatják a kamatot
2013. 4. 23. 09:20
Kamatdöntő ülést tart ma a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa. Elemzők arra számítanak, hogy a testület ismét 25 bázisponttal, újabb történelmi mélypontot jelentő 4,75 százalékra csökkenti a kéthetes jegybanki kötvényre kínálat alapkamatát. Az MNB ezzel a kilencedik egymást követő alkalommal csökkentheti az irányadó kamatot.
az időközi választásokat elnézve nem lesz itt semmi változás, sőt egyre jobban belelovalják magukat...
Az meg ésszel könnyen belátható, hogy amíg a kormányzás olyan felfogásban folyik, mint most, vagy amíg nem mutatkozik lehetőség ennek megváltoztatására, addig nem fogják megindítani a kincses vonatokat a bux felé. Jelenleg a kincses vonatok kifelé tartanak az országból.
pontosan..
belterjes piac, amíg nem jön egy külföldi oeder és szét nem vág köztük
tegnapi hír...hatása: omx riga után a bux esett a legnagyobbat...be kell látni, hogy ez egy kegyetlen xar manipulatív piac....olyan igazi matyar...
Erősödnek az európai börzék - Matolcsyra vár a magyar piac
2013. április 23. 09:32
Az amerikai indexek erősödéssel zárták a hétfői kereskedést annak ellenére, hogy a várakozásoktól elmaradó makroadat és vállalati gyorsjelentés került publikálásra. Az ázsiai régió vezető indexei eséssel zárták a keddi kereskedést, melynek hátterében a csalódást keltő kínai beszerzési menedzser index állhatott. A vezető nyugat-európai indexek erősödnek a nyitás óta. Ennek hatására a magyar tőzsdén is emelkedés kezdődött, számottevő elmozdulásra viszont aligha számíthatunk, a befektetők ugyanis kivárhatnak az MNB bejelentése előtt, melyben ismertetik a monetáris tanács kamatmeghatározó ülésének eredményét.
"Az Európai Unió tagállamaiban átlagosan 4,0 százalék volt tavaly a bruttó hazai termékhez viszonyított államháztartási hiány; az Eurostat által közölt, magyarországi 1,9 százalékos hiányadat kedvezőbb az előzetesen bejelentett 2,1 százaléknál, és a hetedik legjobb az unióban - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala által hétfőn közzétett számokból.
A magyar államadósság így a GDP 79,2 százalékán állt 2012 végén, alacsonyabb szinten az egy évvel korábbi 81,4 százaléknál. A magyar adósságszint a 11. legmagasabb a 27-tagú Európai Unióban. Az unió egészében 85,3 százalékon állt tavaly a GDP-arányos adósságmutató, magasabban a 2011. év végi 82,5 százaléknál.
Az euróövezetben tavaly a megelőző évi 4,2 százalékról 3,7 százalékra csökkent az átlagos hiányszint, míg az adósságráta 87,3 százalékról 90,6 százalékra nőtt.
..
Az Eurostat közlése szerint a legmagasabb GDP-arányos hiány Spanyolországban (10,6 százalék) és Görögországban (10,0) volt, míg a legalacsonyabb Észtországban (0,3 százalék) és Svédországban (0,5 százalék). Németország 0,2 százalékos többlettel zárt. A magyar hiányadat - Finnországéval holtversenyben - a hetedik legjobb az unióban. Az adósság Görögországban (156,9 százalék) és Olaszországban (127,0 százalék) volt a legmagasabb, míg Észtországban (10,1 százalék) és Bulgáriában (18,5 százalék) a legalacsonyabb.
Az Európai Unió egészében 17 tagállamnak volt magasabb tavaly az államháztartási hiánya az előírt 3 százaléknál. Tizenhárom ország javított, tizenegy pedig rontott hiányszámán 2011-hez képest.
Az adósságráta - amelynek inkább tendenciáját, semmint tényleges szintjét veszi figyelembe az Európai Unió a túlzottdeficit-eljárásban - 14 tagállamban, köztük Magyarországon volt 60 százalék feletti 2012 végén. Hat tagállamban - köztük Magyarországon - csökkent az adósság rátája, míg 21-ben emelkedett."
de azt mondta
kamust senki se mondott.. megint tereli a szót
kever kavar moss össze mindent a keggel ))
ezt Én írtam..meg ciklikusság..azt mondtad marhaság..nem?
jaja 5mrd forgalomra számíthatunk